Играч на мача, в мачовете на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Играч на мача, в мачовете на Черно Море

Мнениеот зеления » 06 апр 2013 23:34

ogrizko написа:1. Жоро Илиев - капитана е отново тук... дай Боже само да се опази от контуиии.. мисля, че навлиза във форма в най-важната част от шампионата.
2. Жоро Божилов - при Гонзо си личи, че се старае много и се влага и се мъчи да направи нещо.
3. Райков - не игра особено активно сякаш, но пък вкара гола. Т.е. единствения ни гол от игра пролетта.

1. Бергонси - много разсеян и нетипично много грешки.
2. Миро Манолов - никаква ефективност общо взето.
3. Живко Атанасов - допусна грешки, но пък му липсва игрова практика и сработване, затова е на 3 място. Все пак не мисля, че е за гонене без да играе поне 4-5 мача като титуляр и тогава да се види как ще изглежда.

След 4-5 мача като титуляр, Живко ще ни изпрати по бързата процедура в Б група. Той НЯМА място в Черно море!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 апр 2013 23:45

зеления написа:
ogrizko написа:1. Жоро Илиев - капитана е отново тук... дай Боже само да се опази от контуиии.. мисля, че навлиза във форма в най-важната част от шампионата.
2. Жоро Божилов - при Гонзо си личи, че се старае много и се влага и се мъчи да направи нещо.
3. Райков - не игра особено активно сякаш, но пък вкара гола. Т.е. единствения ни гол от игра пролетта.

3. Живко Атанасов - допусна грешки, но пък му липсва игрова практика и сработване, затова е на 3 място. Все пак не мисля, че е за гонене без да играе поне 4-5 мача като титуляр и тогава да се види как ще изглежда.

След 4-5 мача като титуляр, Живко ще ни изпрати по бързата процедура в Б група. Той НЯМА място в Черно море!

как пък го прецени след 2 мача като ЦЗ в отбора... че той повече мачове като бек има отколкото като ЦЗ :shock:

или това е заради интервюто дето говореше, че бил за левски (щото според мен оттам тръгна цялата работа).... ама в това няма лошо... по-добре, че е искрен отколкото да дрънка измишльотини как от малък е мечтаел да играе за Черно море дето ужасно много ме дразнят :roll: нормално да е от левски, след като там е израстнал и все тая, стига да е професионалист и да играе както трябва за нашия отбор. и Гонзо е от левски, обаче баш на тях не им дадохме да ни бият :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 06 апр 2013 23:49

Според мен първата тройка е
1.Божилов
2.Илиев
3.Райков-заради гола.Интересното с Райков е че не игра нищо до момента в който мина от дясно.Тогава играта му тръгна и малко след това вкара и гола.Изкараха според мен заради контузиите които имаше и най вероятно заради свеж играч в лицето на Инканго.За новата придобивка искам да повторя Стрелеца-лъха класа от този играч.Типично дясно крило/мисля си че няма да има проблеми да играе и в ляво/комбинативен,добър пас.Трябва му време да се опознае с играчите и да си свикнат на мурафетите.А и сякаш му трябва време да влезе в ритъм.С така показаното до ден днешен,си мисля че състава ще има следният завършен вид.
Китанов
Емилов Александров Колев Комел
Инканго Бергонси Камазола Райков
Илиев
Божилов
С тези играчи ще имаме и скорост и класа.Комел показа за какво е взет при нас.Много добър защитник.А как го оплюха някои колеги...Но Живко определено е НЕ-ДО-РА-ЗУ-МЕ-НИЕ!Може и да стане някога приличен защитник,но не сега и не в Черно море.Имаме Георги Радев,който определено е класа,подобна на тази на Китанов.Но определено трябва още един класен защитник като Сашо Шерифа.Вижда се какво става като липсва един от двамата ЦЗ.
На смяна-Миро,Идалго,Паломино,Бекир Расим,К.Янев-Разбира се при различни противници ще има и различни варианти за стартова 11-ка.Но вече имаме класа и на пейката.А това е нещото от което страдахме последните години и се нагледахме на недоразумения,незнайно как попаднали в Черно море.Мисля си че Гонзо лека полека сглоби отбор,който да изглежда повече от добре при нормална ситуация с точките.За догодина,с още малко свежа кръв,ще имаме отново боеспособен отбор.Но трябва време,а Гонзо и Черно море вече нямат такова за съжаление.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 апр 2013 00:49

Ogrizko,не знам,но аз специално Живко титуляр не го искам дори в контроли.Не става бе,разбираш ли го?НЕ СТАВА.Некъдърник е.Ще ти обясня защо.Втория гол греши още в центъра на терена.На дузпата оставя нападател да му мине зад гърба,елементарна грешка показваща тотално неправилно позициониране,а това за централен защитник,изобщо защитник е от фундаментално значение-да застане добре,да бие за първа топка,да има предимство по този начин във всяко единоборство.3-тия гол...вкарват ни го с глава от малкия пеналт,точно неговото място,където трябва да коли и беси...а изведнъж тръгна да скача Еденилсон,който скочи,защото там отново нямаше никой,нямаше централен защитник.Този е напълно неориентиран и създава хаос и паника в целия ни отбор,едно звено да греши всичко се проваля,машината спира.Черно Море не е училище за футбол,няма да го учим как да застава и какво да прави.Росен дойде и почна да гази,нали така?Я го виж как се позиционирва,как винаги печели първите топки...за Шериф секънд кептън изобщо не говорим в този компонент...Жифко е селски футболист,ако ще да е фен на Ромители Лом ме интересува как играе.Днес беше наполовина виновен за загубата САМО той,а другите виновници бяха Монито,същата селска пръчка и Миро.Последния може да се оправдае с непривичен пост,а и знаем,че е играл на ниво,но предните двама винаги са били много слаби.Всеобщо е мнението,че с Камазола и Росен ние тоя мач с Ботев нямаше да го загубим...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 апр 2013 02:03

ShooterMan написа:Ogrizko,не знам,но аз специално Живко титуляр не го искам дори в контроли.Не става бе,разбираш ли го?НЕ СТАВА.Некъдърник е.Ще ти обясня защо.Втория гол греши още в центъра на терена.На дузпата оставя нападател да му мине зад гърба,елементарна грешка показваща тотално неправилно позициониране,а това за централен защитник,изобщо защитник е от фундаментално значение-да застане добре,да бие за първа топка,да има предимство по този начин във всяко единоборство.3-тия гол...вкарват ни го с глава от малкия пеналт,точно неговото място,където трябва да коли и беси...а изведнъж тръгна да скача Еденилсон,който скочи,защото там отново нямаше никой,нямаше централен защитник.Този е напълно неориентиран и създава хаос и паника в целия ни отбор,едно звено да греши всичко се проваля,машината спира.Черно Море не е училище за футбол,няма да го учим как да застава и какво да прави.Росен дойде и почна да гази,нали така?Я го виж как се позиционирва,как винаги печели първите топки...за Шериф секънд кептън изобщо не говорим в този компонент...Жифко е селски футболист,ако ще да е фен на Ромители Лом ме интересува как играе.Днес беше наполовина виновен за загубата САМО той,а другите виновници бяха Монито,същата селска пръчка и Миро.Последния може да се оправдае с непривичен пост,а и знаем,че е играл на ниво,но предните двама винаги са били много слаби.Всеобщо е мнението,че с Камазола и Росен ние тоя мач с Ботев нямаше да го загубим...

+1. Само да добавя: Многото грешки на Бергонси според мен се дължаха най-вече на липсата на Камазола. Когато до него застана тоя Симеонов вместо футболна смазка се получи мазало. Живко просто няма какво да се коментира - НЕ СТАВА!
Още нещо, което ми направи впечатление в днешната среща е смяната на Райков. След гола, който вкара направи жест и мимика, която обикновено се прави срещу противниковите фенове. Да, ама на стадиона нямаше такива. Дали този жест не беше по адрес на Гонзо, който вероятно им се е поскарал в съблекалнята? Дали и поради тази причина не бе сменен? Според мен много по-правилно би било да се извади Миро и на негово място да влезе Инканго.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 апр 2013 03:36

"+1. Само да добавя: Многото грешки на Бергонси според мен се дължаха най-вече на липсата на Камазола. Когато до него застана тоя Симеонов вместо футболна смазка се получи мазало. Живко просто няма какво да се коментира - НЕ СТАВА!
Още нещо, което ми направи впечатление в днешната среща е смяната на Райков. След гола, който вкара направи жест и мимика, която обикновено се прави срещу противниковите фенове. Да, ама на стадиона нямаше такива. Дали този жест не беше по адрес на Гонзо, който вероятно им се е поскарал в съблекалнята? Дали и поради тази причина не бе сменен? Според мен много по-правилно би било да се извади Миро и на негово място да влезе Инканго."
И аз мисля така.Миро трябваше да излезе,и да се врътне малко състава.Божилов зад централния нападател Паломино.От ляво Райков да беше останал/ама май нямаше повече сили/,в халфовата Жоро+Бергонси,а на мястото на Райков/евентуално/Идалго.Но това са си мои умозаключения и то след като се обърна колата.Няма гаранция че и така да ги беше наредил,пак нямаше да загубим.Аз сии мисля обаче,че в тази ситуация трябваше да пусне Бекир Расим вместо примерно Идалго.А защо не и титуляр на мястото на Мони,но с уговорката Жоро Илиев да играе опорен до Бергонси.И Брус титуляр докато издържи,а после Миро на смяна.Има повече резон,но Гонзо се предовери на по опитните и нещата не се получиха.Абе каквото и да си говорим,Гонзо е човека който трябва да ги нарежда,а нашето си е просто мнение по темата.Но определено оотбора има израстване.Само дето липсата на точки гии събаря психически.Ако се отпушим с една победа,може да си дойдат нещата на място.Вижда се че вече започваме да задържаме топката по земя и да правим наченки на истински футболни атаки.Но ни лиосва още малко класа.Това е.Очаквам труден мач с Монтана до първият гол от наша страна.После си мисля че ще стане лесно.А и аз се надявам лимита на съдийските кланета да се е изчерпал и да можем поне в това отношение да се поуспокоим.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 апр 2013 03:37

"+1. Само да добавя: Многото грешки на Бергонси според мен се дължаха най-вече на липсата на Камазола. Когато до него застана тоя Симеонов вместо футболна смазка се получи мазало. Живко просто няма какво да се коментира - НЕ СТАВА!
Още нещо, което ми направи впечатление в днешната среща е смяната на Райков. След гола, който вкара направи жест и мимика, която обикновено се прави срещу противниковите фенове. Да, ама на стадиона нямаше такива. Дали този жест не беше по адрес на Гонзо, който вероятно им се е поскарал в съблекалнята? Дали и поради тази причина не бе сменен? Според мен много по-правилно би било да се извади Миро и на негово място да влезе Инканго."
И аз мисля така.Миро трябваше да излезе,и да се врътне малко състава.Божилов зад централния нападател Паломино.От ляво Райков да беше останал/ама май нямаше повече сили/,в халфовата Жоро+Бергонси,а на мястото на Райков/евентуално/Идалго.Но това са си мои умозаключения и то след като се обърна колата.Няма гаранция че и така да ги беше наредил,пак нямаше да загубим.Аз сии мисля обаче,че в тази ситуация трябваше да пусне Бекир Расим вместо примерно Идалго.А защо не и титуляр на мястото на Мони,но с уговорката Жоро Илиев да играе опорен до Бергонси.И Брус титуляр докато издържи,а после Миро на смяна.Има повече резон,но Гонзо се предовери на по опитните и нещата не се получиха.Абе каквото и да си говорим,Гонзо е човека който трябва да ги нарежда,а нашето си е просто мнение по темата.Но определено оотбора има израстване.Само дето липсата на точки гии събаря психически.Ако се отпушим с една победа,може да си дойдат нещата на място.Вижда се че вече започваме да задържаме топката по земя и да правим наченки на истински футболни атаки.Но ни лиосва още малко класа.Това е.Очаквам труден мач с Монтана до първият гол от наша страна.После си мисля че ще стане лесно.А и аз се надявам лимита на съдийските кланета да се е изчерпал и да можем поне в това отношение да се поуспокоим.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 апр 2013 11:25

Еденилсон грешеше заради Монито до себе си.Същото като с Жифко по-назад,неадекватността на Монито паникьосваше Еденилсон,това е,човека се чудеше как да му покрива версиите и гледаше да изнася топката възможно най-бързо?! вместо да си я цъкат отзад,както принципно правят с Камазола или Жоро ако е дръпнат.Иначе и аз мисля,че Бекир Расим трябваше да е титуляр вместо Мончо,а Жоро и Еденилсон двойка по-назад...най-малкото щяха да задържат топката,да играят спокойно и т.н.Но със състав при който дясното ти крило не е крило,а и не помага отзад докато противника има класно ляво крило...имаш за централен защитник селска пръчка незнаеща дори как и къде да застане при елементарни центрирания...и имаш за деф.халф абсолютно същия неориентиран сламар просто няма как да се получи.Няма как.Съжалявам за отбора,защото останалите играха горе-долу добре и ако не бяха горните 3 издънки трудно щяхме да загубим мача,или поне Ботев щеше да се озори страшно много
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 07 апр 2013 11:51

1.Жоро Илиев
2.Симеон Райков
3.Комел

1.Симеон Симеонов
2.Живко Атанасов

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 07 апр 2013 13:25

1. Жоро Илиев
2. Китанов - няма вина за головете, спаси каквото можеше да се спаси, стабилен е.
3. Райков

разочарования:
Живко Атанасов

Върни се в “Черно море”