Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
krux написа:От Черно Море съм , но такива определения не приемам. Играчите на ЛОКО ПД бяха с класи над нашите и заслужаваха по-изразителна победа. Никаква идея на моряците в атака, а само безцелно ритане на топката. Тази игра на Тича върши някаква работа, но като гости е абсурно да разчиташ да вземем нащо завбъдеще. Адемар и Тиаго, бяха най слабите на терена. Направо се чудя защо не дават шанс на Ратников. Едва ли ще е по зле.
smallmouse написа:krux написа:От Черно Море съм , но такива определения не приемам. Играчите на ЛОКО ПД бяха с класи над нашите и заслужаваха по-изразителна победа. Никаква идея на моряците в атака, а само безцелно ритане на топката. Тази игра на Тича върши някаква работа, но като гости е абсурно да разчиташ да вземем нащо завбъдеще. Адемар и Тиаго, бяха най слабите на терена. Направо се чудя защо не дават шанс на Ратников. Едва ли ще е по зле.
Защото на Велизар не му е симпатичен, затова.И аз много пъти съм се питал,но след този мач ми е ясно.Сигурен съм че Ратников,може да обърне подобен мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта