Левски-Черно море официална тема
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски-Черно море официална тема
Отиваме до стадионa им разхождаме се, мачкаме ги и си тръгваме, оставяме Сашо Диков до 3 часа след полунощ да чака Гонзьо да излезе от съблекалнята 

- Sagittarius
Нека пишат,нека възхваляват Гонзо с уредените победи над сателитите Пирин и Локо Мз...нека....
.Ние да направим каквото трябва в събота,пък да става каквото ще.Истината е,че колкото и да не им се ще на левскарите да си го признаят - този мач е дерби,нищо,че е в София.Черно Море когато играе с Левски и ЦСКА никога не се е вържал като Локо Мз,нас техните имена не ни стряскат.Напротив даже,точно в тези два мача на крилете на ненавистта и мразата носени неведнъж сме ги парели и ще ги парим!ЦСКА и Левски са болест,зараза,бацил...Черно Море е лекарството 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Нека пишат,нека възхваляват Гонзо с уредените победи над сателитите Пирин и Локо Мз...нека.....Ние да направим каквото трябва в събота,пък да става каквото ще.Истината е,че колкото и да не им се ще на левскарите да си го признаят - този мач е дерби,нищо,че е в София.Черно Море когато играе с Левски и ЦСКА никога не се е вържал като Локо Мз,нас техните имена не ни стряскат.Напротив даже,точно в тези два мача на крилете на ненавистта и мразата носени неведнъж сме ги парели и ще ги парим!ЦСКА и Левски са болест,зараза,бацил...Черно Море е лекарството
Трябваше да го напишеш това в другата тема

DukeUnv написа:2 : 0 и до тук с мечтите ви да победите Левски.
Всичко на този свят е Божа работа. Така, че не се знае. На мен ми се струва, че срещата ще бъде 1:2

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
2:0 - малко даде,дай 5:0 поне с този великия треньор Гонзю петицата не ни мърда просто
.Ооох мъка мъка,но в Подуене мъката винаги е била двойна,че и тройна.Да вярва ли човек просто на очите си?Кажете ми,защото аз явно не разбирам.Може ли нормален човек да се радва на уредени мачове с...Локо Мз и Пирин,да мисли,че излизали от кризата,че тоя столипиновски осмокласник е треньор...оф,да бе,евтината дрога не прощава
.Забравих,че те там в оня сектор бяха наркопласьори,напоследък покрай канонадата от загуби и погроми шмъркат повечко и вижда резултата огледално
....0:2 за Морето с 2 гола на Миро Манолов,срещу нас се свирят 2 дузпи - Илко Пригов спасява и двете(Йовов и Пардон пропускат),вдига ни се и ЧК,но и това не помага 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
@Sagittarius, нека мине мача и тогава да видим кой на кой ще се смее. 

-
- Контакти:
Победа за Тича.Ако съдиите не помагат на Левски победата е сигурна.
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !
Анатема за този комунистически клуб !
- deepblue1963
Снайперист написа:Победа за Тича.Ако съдиите не помагат на Левски победата е сигурна.
Ми като ви е страх от съдиите-вземете си чужди!Ама след като тъй и тъй ще паднете,що да се харчите?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Sagittarius написа:2:0 - малко даде,дай 5:0 поне с този великия треньор Гонзю петицата не ни мърда просто.Ооох мъка мъка,но в Подуене мъката винаги е била двойна,че и тройна.Да вярва ли човек просто на очите си?Кажете ми,защото аз явно не разбирам.Може ли нормален човек да се радва на уредени мачове с...Локо Мз и Пирин,да мисли,че излизали от кризата,че тоя столипиновски осмокласник е треньор...оф,да бе,евтината дрога не прощава
.Забравих,че те там в оня сектор бяха наркопласьори,напоследък покрай канонадата от загуби и погроми шмъркат повечко и вижда резултата огледално
....0:2 за Морето с 2 гола на Миро Манолов,срещу нас се свирят 2 дузпи - Илко Пригов спасява и двете(Йовов и Пардон пропускат),вдига ни се и ЧК,но и това не помага
Ей много ви порасна работата от както бихте Локото