Мен лично пък малко ме подразни интервюто на Денислав.Не искам да звучи като хулене към наш играч,но специално тази година предвид и травмата му не остана много време да бъде пускан.Но ми звучеше все едно се оплаква ,че тук не играеш,а пък видиш ли в националния бил благодарен ,че му дали шанс.Ами то ако не е клубния ти отбор къде ще те видят.От друга страна и миналия сезон получи не малко шансове,а освен желание и хъс,лично мен с качества не успя да ме убеди.Не казвам,че не става и е за отписване.Но малко като ултиматум ми прозвуча ,ако не ме пускат тук постоянно,ще отида при ония дето ми обещават по 90 Мин..а според мен може да се предположи кои точно са ония ( числото,Славия...) И не мисля ,че ще прокопса много там.Така че да си наляга парцалите,да тренира упорито и съм сигурен ,че ако заслужава ще получи шанс за игра,аот там насетне от него си зависи какво ще покаже.Друг въпрос е че според мен схемата,по която играем с един чист нападател,където си трябва и физика и ръст,Денислав много не се вписва.Затова може би и в националния са му търсили позиция на фланга заради ръста и скоростта му.Но пък там не знам колко е неговото амплоа,при положение че винаги е играл на върха на атаката.Може би повече успех би имал при схема с двама нападатели,където единия е ръстов и физически добре сложен,а той като втори нападател бърз,да се навира покрай него.
Пак казвам лично мнение.
Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)
За вас моряци ний живеем...
-
ShooterMan
- Контакти:
Все пак е на 20 г. На тази възраст сме чували много по-големи глупости казани от играчи, така, че нека не обръщаме особено внимание. Денислав има потенциал и е моряк, но е бая индивидуалист и както казах - търпението никак не му е присъщо, а е важно. Също ми се струва, че повече говори, отколкото слуша, а това гарантира място не на терена, а на пейката, до Илиан Илиев. Въпреки това не бих изобщо разглеждал опцията Денис да бъде изпускан с лека ръка. В никакъв случай даже. Ако Денис направи 2 неща - да спре да говори, да тренира и слуша Илиан - сигурен съм, че бързо ще си намери мястото в отбора 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Да не е Живко Атанасов .. напускал Левски.Или и той към Арда поема..
-
ShooterMan
- Контакти:
Не съм привърженик на чужденците като първа опция, но за мен трябва да се пробваме за защитниците на Локо Пд. Да, Диниш Алмейда е ясно, че не ни е по джоба, но Лукас Масоеро и Гомис - са, като и те, както и Алмейда си приключиха договорите. Особено Масоеро би ни заздравил яко отбраната. Изобщо Локо Пд имаше най-добрите защитници и изобщо не бива да се мисли много, а да се даде оферта на Масоеро, така, както и на Крис Добрев от Ботев, който изгониха. Живко е малко поприключил, за мен и тук беше спорен като качества, а през последния сезон в Левски се представи ужасно слабо. На нас не ни трябва по-слаб защитник от Димов/Дробаров, а по-добър от тях и виждам в лицето на Масоеро/Гомис подобни играчи. И продължавам да си седя на своето, че ако имаме един класен защитник още до Дробаров и Димов заиграе като халф до Панайотов ще сме много по-солиден отбор в защита. Бековете са оправени с Виктор и Дичев. Забележете, че на Европейското излиза тенденцията за 3-ма централни защитници, а не за 2 дефанзивни халфа (ниски). Димов може да е точно 3-тия човек, който да играе в двете зони.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Защитникът на Левски Живко Атанасов е разтрогнал контракта си с клуба. Това съобщи лично мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков по-рано днес пред медиите.
Дано да го вземем , по добър български цз едва ли ще намерим че и за без пари.
Лично на мен ми писна от обиграване на недоказани чужденци! А тези доказаните надали ще дойдат при нас.
Лично на мен ми писна от обиграване на недоказани чужденци! А тези доказаните надали ще дойдат при нас.
Eastern написа:Защитникът на Левски Живко Атанасов е разтрогнал контракта си с клуба. Това съобщи лично мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков по-рано днес пред медиите.
От този дърводелец веднъж се отървахме!Левскарчета нямат място на Тича! Ще го запомним как ни изклати на Герена/30.08.14/ като направи съмнителна дузпа в полза на Левки в последната секунда на добавеното време на мача....и така загубихме с 0:1.
Локомотив Пловдив представи първото си ново попълнение за сезона.
Емил Янчев е роден на 08.02.1999г. Юноша е на Черно море, като има и редица мачове за мъжкия състав на “моряците”. Може да играе като защитник и полузащитник.
“Щастлив съм, че съм в голям отбор като Локомотив. Вчера проведох своята първа тренировка с тима, като с някои хора в клуба се познавам и от преди. Спортният директор Георги Иванов ми беше треньор в Черно море, а Георги Илиев ми беше съотборник. Сега отново ще мога да работя както с тях, така и с доказани специалисти и футболни имена. Целта ми е да се развивам с всяка тренировка и всеки мач. Последните години Локомотив демонстрира изключително силни игри в българското първенство и в Европа, надявам се да успея да помогна на отбора да продължи да поддържа това високо ниво", заяви младокът пред клубния сайт.
Ами да му е честито, но не знам и аз какво да кажа ....трансфер не направихме досега, само антитрансфер
и Живко А. само може да мечтаем вероятно, кой знае какво ще вземем вместо него дето ще е 2-3 пъти по-зле от Живко...
Емил Янчев е роден на 08.02.1999г. Юноша е на Черно море, като има и редица мачове за мъжкия състав на “моряците”. Може да играе като защитник и полузащитник.
“Щастлив съм, че съм в голям отбор като Локомотив. Вчера проведох своята първа тренировка с тима, като с някои хора в клуба се познавам и от преди. Спортният директор Георги Иванов ми беше треньор в Черно море, а Георги Илиев ми беше съотборник. Сега отново ще мога да работя както с тях, така и с доказани специалисти и футболни имена. Целта ми е да се развивам с всяка тренировка и всеки мач. Последните години Локомотив демонстрира изключително силни игри в българското първенство и в Европа, надявам се да успея да помогна на отбора да продължи да поддържа това високо ниво", заяви младокът пред клубния сайт.
Ами да му е честито, но не знам и аз какво да кажа ....трансфер не направихме досега, само антитрансфер

Черно море започва лятната си подготовка в сряда. "Моряците" ще направят първото си занимание на стадион "Младост" от 17:00 часа. Варненци ще се готвят в морската столица до 22 юни, а на 23-и пътуват за Банско, където ще се проведе основната част от подготовката. В зимния ни курорт Черно море ще изиграе 4 контроли.
На 26 "моряците" ще мерят сили с ФК ЦСКА 1948, на 28 играят със Струмска слава (Радомир), а на 30-и срещат Арда (Кърджали). На 3 юли варненци ще се изправят срещу Берое, а на 5 юли отборът се прибира във Варна. До началото на сезон 2021/2022 г. тимът, воден от Илиан Илиев, ще мери сили с Виторул на 10-и, а на 14-и ще изиграе две контроли в един ден - със Созопол и Добруджа.
Утре ще разберем за новите попълнения и цели
, още малко търпение. Ако вземем Ж. Атанасов и Венци Василев във защита сме чук!
На 26 "моряците" ще мерят сили с ФК ЦСКА 1948, на 28 играят със Струмска слава (Радомир), а на 30-и срещат Арда (Кърджали). На 3 юли варненци ще се изправят срещу Берое, а на 5 юли отборът се прибира във Варна. До началото на сезон 2021/2022 г. тимът, воден от Илиан Илиев, ще мери сили с Виторул на 10-и, а на 14-и ще изиграе две контроли в един ден - със Созопол и Добруджа.
Утре ще разберем за новите попълнения и цели
ами, аз и от Зе Гомеш нашия супер трансфер не съм чак толкова доволен .....явно още го тегне мъката към изпуснатите големи възможности и т.н. и се лакоми тук и не играе достатъчно отборно и с хъс някак си ....вероятно трябва аклиматизация, но все пак... мисля, че бая сме търпеливи тоя стадион нашия го чакаме вече 15 години сигурно
пълна медийна мъгла ...постоянно търпеливо чакаме нещо да ни се подхвърли ...въпроса е, че аз не вярвам да има каквото и да е за подхвърляне ...само ще кажат утре търсим 2 ЦЗ, 1 крило и т.н. и да видим дали поне преди началото на сезона ще може да вземем нещо

ogrizko написа:ами, аз и от Зе Гомеш нашия супер трансфер не съм чак толкова доволен .....явно още го тегне мъката към изпуснатите големи възможности и т.н. и се лакоми тук и не играе достатъчно отборно и с хъс някак си ....вероятно трябва аклиматизация, но все пак... мисля, че бая сме търпеливи тоя стадион нашия го чакаме вече 15 години сигурнопълна медийна мъгла ...постоянно търпеливо чакаме нещо да ни се подхвърли ...въпроса е, че аз не вярвам да има каквото и да е за подхвърляне ...само ще кажат утре търсим 2 ЦЗ, 1 крило и т.н. и да видим дали поне преди началото на сезона ще може да вземем нещо
![]()
Е обичайното значи