Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

smallmouse
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот smallmouse » 28 яну 2011 22:58

Mussolini написа:И колко юноши и местни кадри интегрираха в мъжкия отбор освен Димов, който пък веднага беше продаден ?И как върнаха славата на клуба ? Стадиона го оставям на страна, а относно това за евротурнирите излиза че са си свършили работата и оттук нататък можем да не очакваме нищо така ли ? Или тепърва ще връщат славата на клуба и ще налагат юноши ? Или пък понеже е криза са замразили всички проекти за по-нататъшното развитие? А на талантите им се дава път от тази зима, демек 2006 го е обявил 2011 почва да го изпълнява...Не си мисли че искам да се заяждам, Стрелец.Излагам си моето мнение и аз обичам Черно Море не по-малко от тебе и останалите фенове моряци.Оттам тръгват всички мои разсъждения - дали всичко което се прави е добро за клуба.Далеч съм от онзи тип фенове дето плюят наред понеже така са си свикнали.И не казвам, че това което се прави в клуба е лошо, но не виждам това което ми се струва че трябва да е.Тъпчем на едно място.Оттук си задавам въпроса дали онея не отбиват номера понеже нищо не казват.Просто се пускат някакви новинки за Планове 2013 и тем подобни и това е.Забелязал ли си че единствения който говори пред медиите е Генов ???Не ти ли прави впечатление постоянното мълчание и пускането от време на време на новинки ( отново чрез Генов) че оттук нататък щели да се налагат млади (след цирковете в Каварна) и целите били Купата.А и тази твойта теза за кучетата и Юруков как се прилага към ДИмов - той беше продаден или изгонен в крайна сметка ?Това искам да ти кажа, че сме оставени да си интерпретираме както си искаме - като пускат от време на време новинки и после мълчание.А това не ми харесва.
П.С.Откъде я извади тая снимка бе човек.Да не си някой от ТИМ :mrgreen:

Има я във фейсбука на Митев.Много добре го е казал Стрелеца.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 яну 2011 23:04

Как се прилага тезата ми за кучетата относно Димов ли?Ами аз мисля,че точно и ясно съм я описал.Ако един играч е готов да играе за Черно Море,иска да играе само в Черно Море,верен е на Черно Море,на нас феновете,на съотборниците си,на еблемата,на традициите - той получава моя респект и го издигам моментално на пиадестал.Човек който каже и 1 дума напреки на Черно Море,не зачита феновете,не зачита традициите,не зачита нищо и е готов да си врътне задника(Зеления го описа с думата подай гъзец) в посока извън Черно Море - веднага получава моето презрение и в очите ми се приравнява до нивото на уличното куче валящо се в калта.А специално Шабленския е и по-долу в йерархията на отрепките,защото е създаден тука и вместо той,тоя сАпол да набива тези работи в главите на по-младите като Капитанов,Николов,Михалев,да поема уверено палката от Жоро Илиев....той взе,че си замина като сАпол.И смятам да го посрещна така както посрещам всички футболисти фенове на онзи отбор,такива като Наско Сираков,Гонзо,Урсула,т.е. знаеш как,аман му е работата на тоя предател.Затова вече ОДОБРЯВАМ продажбата му и колкото по-евтина е била - толкова по-доволен съм аз,защото онзи сАпол е евтин човек,евтинджос,не струва,даже трябваше да бъде изгонен с ритник както Юруков,публично унизен с едно аргументирано изявление от клуба,че е изритан поради "липса на човешки и спортен морал" :) .А относно Зехиров - ако мнооооого е искал да играе в Черно Море е щял да остане,нали?Така,че жив и здрав и както казах-той не е на нивото на Ратников и Жоро Илиев,а след тях за възможности загатна Любомир Михалев,е,аз предпочитам нашето момче Михалев пред чорбарчето Зехиров :lol: .Досега мисля,че интегрирането на юноши беше на заден план поради това,че се търсеха успехите.Най-вече миналия сезон.Още след ерата Кривия трябваше да се върнем към юношите и мисля,че дълго говорехме говорехме,но Прическата имаше свое мнение,от онези дето доведаха след себе си вълна от провали.Славата не мисля,че е била по-голяма в близките десетилетия,нито мисля,че трябва да се задоволяваме!Но не искам безцелно ЛАЕНЕ срещу собствениците,тези които не стига,че дават парите,не стига,че некъдърните им протежета ги пилеят,не стига,че трябва да търпят лигави играчи прикрити зад успехите на няколко по-изявени....ами трябва да понасят не критика,а какво?Ами плюнки и едва ли не сарказъм.Базици и подигравки за трансфери на НЯКАКЪВ си Зехиров,да НЯКАКЪВ СИ Е там,АНОНИМНИК Е и ще кара проби,защото това е РЕНОМИРАН отбор и тая фанелка ТЕЖИ...и за да я поеме,за да измести Любо Михалев трябва да се ДОКАЖЕ,а не да постелем пътечката пред чорбарчето ей така наготово.Така,че нека приемаме решенията на Генов и по-големия бос с някакво спокойствие,защото погледнато от много ъгли всяка ситуация има различни гледни точки,нали?А относно Генов и неговите приказки - ами да,той трябва да говори,нали няма друг футболен човек?Казах,че един техн.директор като Милен Бакърджиев би бил отлично попадение,но щом няма предпочитам Генов да говори отколкото Маринов лаика.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 яну 2011 23:13

Хахаха,не,не съм от ТИМ.Просто ми е неприятно,че има сарказтични подмятания за някой вадещ немалко пари от джоба си и направил много за клубния авторитет и успехи.Величаят се откровени смешници като чалгаря Коко Динев,някакъв контрабандист Гигов,някакво турме с 1 яке и 1 каскет - Венци,хора недали и 1 лев за нашия клуб,но определяни като много успешни ръководители.Кое им е успешното?Като ръководители и бизнесмени не са достойни да ударят и една вакса на обувките на Митев.Все някога криминалните им финанси,тото мачлета,черни печки с пари под масата - всичко това му иде края и тогава?Какво правим тогава?Как ще правим футбол тогава?Ще прати Емилия да врътне една тутурутка на Боби Михайлов,за да го бутне ли?На всички тия палячковци им иде края.Не забравяйте,че УЕФА въвежда много строго финансово лицензиране!ЧИсти парички.Ето нашите - реномирана банка,дружества с публично предлагане,изрядни данъкоплатци,водещи компании....а я да видим паричките в ЦСКА?Откъде са?Сметосъбиране?Защо ТИтан не е на борсата?Ами много просто-криминално финансиране - айде в дивия...Коко Динята,ти мойто момченци откъде даваш парите за футбола?250 лева заплата,20 лева осигуровка...ааааа не мойто момченци,в дивия...Ти Венци откъде имаш пари,откъде,защото нямаш компании-спонсори...айде в дивия...И така скоро ще се убедите как бързичко нещата ще си се наредят.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 яну 2011 00:31

ShooterMan написа:Хахаха,не,не съм от ТИМ.Просто ми е неприятно,че има сарказтични подмятания за някой вадещ немалко пари от джоба си и направил много за клубния авторитет и успехи.Величаят се откровени смешници като чалгаря Коко Динев,някакъв контрабандист Гигов,някакво турме с 1 яке и 1 каскет - Венци,хора недали и 1 лев за нашия клуб,но определяни като много успешни ръководители.Кое им е успешното?Като ръководители и бизнесмени не са достойни да ударят и една вакса на обувките на Митев.Все някога криминалните им финанси,тото мачлета,черни печки с пари под масата - всичко това му иде края и тогава?Какво правим тогава?Как ще правим футбол тогава?Ще прати Емилия да врътне една тутурутка на Боби Михайлов,за да го бутне ли?На всички тия палячковци им иде края.Не забравяйте,че УЕФА въвежда много строго финансово лицензиране!ЧИсти парички.Ето нашите - реномирана банка,дружества с публично предлагане,изрядни данъкоплатци,водещи компании....а я да видим паричките в ЦСКА?Откъде са?Сметосъбиране?Защо ТИтан не е на борсата?Ами много просто-криминално финансиране - айде в дивия...Коко Динята,ти мойто момченци откъде даваш парите за футбола?250 лева заплата,20 лева осигуровка...ааааа не мойто момченци,в дивия...Ти Венци откъде имаш пари,откъде,защото нямаш компании-спонсори...айде в дивия...И така скоро ще се убедите как бързичко нещата ще си се наредят.

Стрелец, нали знаеш приказката, че честен милионер НЯМА!!! Така, че по еваш. ТИМ ги знае цяла Европа и Америка, по точно спец службите им. Ти да не мислиш, че са по-добри от изброените от теб гиговци, венцита и т.н.? Един дол дренки. Пак ти казвам: успокой топката на тази тема. Рано или късно всичко ще лъсне. Бъди сигурен!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 29 яну 2011 01:00

Стрелец, като цяло покрепям мнението ти за собствениците (е, малко прекали с борсата и подема), категорично съм против шовинистините направо (изивинявай за израза :-)) виждания за лоялността на футболистите ни - футбола отдавна е професионална игра - на малцина е писано да станат легенди и за тях да се говори години след като прекратят състезателна дейност. Не го изисквай от всички, които играят за отбора ни!Това, което искам да добавя е, че нещо ми се губи от години (може би от времемто на Красен) комуникацията на отбора ни с външния свят - фенове, медии, БФС, комисии, ... Да, собствениците трябва да извършват по-скоро ПР насочени дейности, да се появяват с изказвания само по поводи като нов стадион, няколко годишен план, стратегически цели (т.е. да правят всичко обратно на това, което правят на г-дата Батков и Борисов, които вземат становище по всеки въпрос - просто стават за смях понякога и на собствените си фенове) - като цяло се справят добре. От там нататък някой обаче трябва да комуникира ежедневно с външния свят, както го прави всеки нормален отбор. Моделите са два - директор/управител + треньор - всеки си отговаря за своята част от комуникацията, в зависимост от отговорностите си. Другия е английския модел - мениджър, който управлява практически еднолично в рамките на бюджета, и той комуникира относно всичко - трансфери, съдии, тренировъчен процес. При нас нещо не е наред - нито треньора има цялата власт - но пък само той говори за всичко (и изпадаме в комични ситуации - подписал, сигурно попълнение, болен, отпратен), нито тези, които управляват отбора, вземат отношение и информират за важните неща, които предстоят или вече са се случили. Дано да се подобрят нещата и в това отношение ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 яну 2011 06:03

я вижте Локо Сф как пак си намериха класен нападател

http://www.youtube.com/watch?v=JHYkTUswSzA

всяка година имат играч, който да им бележи голове - Камбуров, Генков, Асамоа, сега и тоя, а ние кога ще имаме нападател :?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 яну 2011 12:29

Mourinio написа:я вижте Локо Сф как пак си намериха класен нападател

http://www.youtube.com/watch?v=JHYkTUswSzA

всяка година имат играч, който да им бележи голове - Камбуров, Генков, Асамоа, сега и тоя, а ние кога ще имаме нападател :?

Баааси голаджията! Много ме изкефи това, че шутира и вкарва отдалеч. Завиждам на тези БГ отбори, които си вършат добре работата по селекцията. Толкова ли сме некадърни, че не можем да вземем един свестен играч?!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 29 яну 2011 13:35

В България почти няма играчи които да стрелят отдалеч..Уж Борносузов стреляше но 5 сек я намества на десния,а 1-2 от 100 уцелват вратата :mrgreen: Мога да кажа единствено че Кривия се опитваше,наката казахме и Миро отвреме навреме от около 20на не повече метра.Тоя изглежда много добър убеден съм че тук ще направи добри мачове в локото,но определено това трябва да се тренира при всички отбори ударите отдалеч няма как да сме конкурентни на чуждите отбори без този елемент в играта..спомнете си как Дебрецен биха 2 пъти Левски :lol:

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 29 яну 2011 19:29

гледам във сайта на джуджето В....-С.... , в една от темите за плебса-в коментарите е написано между редовете че Борносузов е новото ни старо попълнение така да се каже,тука пък някой писаха че са го виждали из Варна,някой знае ли нещо по въпроса
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Icaka1432
Контакти:

ШОКИРАЩО за феновете на "ЧЕРНО МОРЕ": Атанас Борносузов се в

Мнениеот Icaka1432 » 29 яну 2011 20:53

Шокираща новина за феновете на "Черно море": Атанас Борносузов - един от най-твърдите халфове в българското първенство се върна на "Тича". Феновете обаче трябва да благодарят на жена му, защото
знаеш - откъдето е жената, оттам е и мъжът. Та жена му повече харесвала много повече Варна, отколкото "Астра" (Плоещ, Румъния).Атанас Борносузов е най-добрият трансфер на "Тича" в зимната пауза. След мухи и сухи пръчки, най-после доказан футболист.

Върни се в “Черно море”