Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Мнениеот Mourinio » 31 дек 2010 01:41

ShooterMan написа:Аз мисля,че точно късите пасчета и комбинациите ни липсват.Това е футбола.Барса с дълги пасове ли играе,Шави колко пасове над 20 метра дава....Само безидейните отбори ритат дълги пасове,от защитника напред...както бяхме ние - Дяков боц напред и каквото стане.Това не е футбол.Виж,няма смисъл да спорим,сам виждаш как играе Черно Море с Ратников и как играе без него,мисля,че и всички оценихме разликата

Шави бие фалове, корнери, дава пас когато се налага от едната странична линия до другата и точен, Ратников е статичен, смешно е дори да ги сравнявам и играта на който и да е от Барса, с Ратников титуляр всеки мач няма да е по-различно от сегашното ни класиране.Трябва да се налеят малко пари за класни попълнения - нападател задължително от чужбина и да е машина за голове, например такива каквито взима Локо Пд винаги - Бобан Янчевски, Дембеле, Карвальо, друг е въпросът ако от такава класа дали ще успеем да го задържим, Димитър Илиев ще е откритието при нас само да успеем да го докопаме както стана с Миро Манолов, ако вземем Борносузов и с Жоро Илиев в средата на терена ще дадат повече офанзивни идеи на отбора Две крила също ни трябват, Д.Георгиев и Марадончо не стават, по-добре да ги махнат и да дадат последен шанс на Тодор Колев да се наложи и да започнат да налагат Капитанов
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 дек 2010 01:53

Нека оставим фаловете и корнерите за Жоро Илиев...да,глупаво сравнение дадах с Шави,но исках да кажа,че дългия пас не е...Абе разбра ме.Шави си е Шави,Барса си е Барса...на нас ни трябва човек да може да подаде свестен пас извеждащ нападателя в голова позиция,да поеме топката и да я подаде не като дърводелец,да има идеи,да развива атаки.Ратников това го може,а като прибавка е и бърз и атакува много от втора позиция.За България,за Черно Море - това си е направо супер.Ако тръгнем да търсим кусури,да трябва да умее всичко-сещаш се,подготви 10-15 000 000 и ще намерим такъв играч,аз не мисля,че в България има халф който може всичко това.Тасевски,които минава за най-добрия подавач има например лоша техника,също не умее дългия пас,затова Левски като ги натиснат и издишат,защото на контра не може да изведе никой...а и ударите отдалеч са му много зле.Както виждаш обаче на Дембеле му стига едно коридорче,използва най-доброто качество на Тасевски и работата става.Наистина ни трябва нападател да дупчи,ако имаме такъв слагам 100-тачка,че ще признаеш Ратников за най-големия плеймейкър в А група,просто ще постави рекорд по асистенции.Нека обаче не се заблуждаваме,че е слаб само защото е естонец и пиняде.Просто видяхте разликата в самото качество на игрите ни преди каварна и след Каварна...2 поредни гостувания на отбори от А група незагубени,победа и равен,много силен мач с Миньор и каква беше разликата?Просто на терена беше Ратников,2 гола,изработена дузпа,спокойно можеше и да бием ако я беше бил той...И това когато е в лошата си форма...

PS:Жоро Илиев не е плеймейкър.Нито Борносузов.Но ако центърът ни има вида:
------Борносузов-------Жоро---------
------------------Ратников-------------
Тук аз ти гарантирам много идеи,много комбинации и страшно много проблеми за противниците.А относно Тошко Колев....не искам да прозуча еретично,но за мен това момче трябва да се пробва като вътрешен халф!Какво има Тошко?Комбинативност-много голяма,техника-може би най-добрата в отбора,добър дрибъл и вижда играта....какво няма?Голяма скорост!Ами просто не е крилото което трябва в схемата на Генов,а тя е 4-3-3....но качествата му го правят един страхотен халф и съм убеден,че той е такъв,просто Прическата от малък го е сложил крило/нападател
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 дек 2010 02:15

вижте на какво попаднах :shock: кой е любимият отбор на приятелката на Даниел Димов

http://www.facebook.com/search.php?q=Da ... =583840973

:lol: и какъвто е тъпичак Шабленският нищо чудно да се е повлиял и да е решил да и поднесе подарък и на нея, абе говедца

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 31 дек 2010 02:44

Съжалявам, ама Тошко като вътрешен халф ми звучи като Адемар като вътрешен халф - а този филм с фатален край вече сме го гледали :-) Докато не достигнем умението за владеене на топката на Барселон,а халфовете ни ще имат май повече работа в отбрана, а Тошко точно в тази роля не го виждам. А като казах Барселона - в темата за трансферите ще напиша едно мнение за играта ни напролет :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 дек 2010 13:00

Адемар е дърводелец.Бразилски дърводелец.Просто преди да определите идеята като еретична вижте как играе Тошко и как типичното ляво крило Мадончо.Тошко поема,първата му работа е да се завърти 1-2 пъти,да омота съперник и накъде отива...ами към полето,навътре и търси комбинации с халфовете и нападателя!Това игра на крило ли е?А колко може да центрира - този филм наистина сме го гледали и не с хепиенд.Докато Мадончо щом хване кълбото и се забива до тъчлинията и на скорост към корнера с последвало центриране.Не знам,но замислете се,Тошко е комбинативен,с отлична техника и водене на топката,добре подава,всичко това го прави много добър връткач с поне 2 съперника ангажирани щом поеме.Кольо Мастиката го пусна в началото зад Миро Манолов,помните ли?това бяха много силните мачове на Тошко,срещу Левски,Пирин,зад Миро блестеше,обръщания на място с резки удари,просто си спомнете...Знам,че звучи налудничаво идеята,но за мен качествата му отговарят повече за пост като втори нападател,част от нападателно трио,или атакуващ халф,макар,че и за крило не е лош.Нека примера с Адемар не е водещ.Танко Дяков?Че тоя го бяха определили за най-големия идиот в Славия,дърво...защото беше,да,сещате се-централен нападател!Хубчев го направи защитник и Дяков стана от най-добрите такива.Ами при нас?Овчия също направи от нападателя-идиот Асен Букарев един чудесен дефанзивен халф,който после Левски сви,а самия Букарев игра на този пост дори в Националния отбор и то пак с успех.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 дек 2010 13:11

Като каза, че Вуцов направил Букарев от нападател идиот в чудесен халф си мисля, че Божилов може да пасне идеално в халфовата линия, най-млалко всяка висока топка ще е наша и има не лоша техника, не е бърз, не става за десен или ляв халф, но има виждане на играта и умее да задържа топката, да подава, не лоша техника и удар, ще стане супер халф, даже предишния му треньор Георги Тодоров когато коментриаше един наш мач каза, че Божилов е много добър футболист, но мястото му не е в центъра на атаката, познавал отлично качествата му и каза, че трябва да играе зад нападателя, дори според мен от него може да стане много добър халф, но едва ли Генов ще се усети да изпробва такъв вариант...

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 31 дек 2010 13:19

Много хубаво го каза за Тошко - "част от нападателно трио". Същото важи и за Капитанов и за Румбата, а ако треньора реши или контузии или моментна форма го наложат - и за Жоро, ДаниГ, Ратников. Колко гола имаме от центрирания на крила, без статичните положения!? Колко от тарани? Тези два термина (крила и тарани) направо трябва да се забранят :-) Съжалявам, но за Божилов и Дончо имам само едно определение - неефективни!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 дек 2010 13:20

Всъщност да.Генов каза,че е използвал Божилов таран по принуда :roll: .И то го каза съвсем скоро.Мисля,че Генов не е толкова прост колкото го мислят някои повлияни от Прическата.Генов има диплома и поне е треньор.Първите му ходове бяха да наложи Ратников и то не го пробва крило като Косата,а точно халфче.За мен си ги вижда нещата,макар и да е мишка,поне не е физкултурник на 100% като други.Вярно,че в цярството на слепите и едноокия е цар и на нас първия треньор с диплома от времето на Ясен и Илиан ни се струва нещо кой знае какво,но както казах-има диплома :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 дек 2010 13:24

Да и аз мисля, че Генов има много по-добри виждания за футбола от Велизар, футболистите явно го харесват, защото е земен човек, докато Велизар си беше малко позьорче и стойкаджия, абе актьор :mrgreen: няма как да се забравят намръщените му физиономии :lol: Ще го видим Генов какво ще направи, за момента е просто един пловдивски анонимник, мнението ни за него не е по-различно от това, което беше и към Кольо в началото, а после взе че стана най-успешният треньор в историята на Черно море, макар че според мен повече заслуга имаше силната селекция, която направихме.Нека изчакаме да видим какво ще направи Генов през полусезона, дразня се че залагат само на помощници, но нека не бъдем негативно настроени предварително към Генов, да го изчакаме 2 месеца от новия полусезон, той сега си отговаря за подготовката и селекцията и няма да има оправдание ако направи някои резил като тоя в Каварна и да видим какви ще ги свърши напролет и тогава може спокойно да кажем става ли или не става

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 31 дек 2010 15:56

Преди малко срещнах човек отраснал и играл в Морето, който все още милее за отбора, но работи в клуб в чужбина.От него разбрах, че ще се залага на млади момчета и , че няма никаква програма или мислене за бъдещето на отбора.В това положение можем само да се надяваме на 5-6 място и някакви чудеса за Купата.Нека видим какво ще стане на пролет и да гласуваме доверие на Генов.Никаква селекция няма да направи той, защото просто няма пари и разрешение да си избира кой знае какви футболисти.Имаме си не лош отбор и треньор, нека си ги подкрепяме и да чакаме по-добри времена както за Стадиона, така и за трансфери и купи!
Напред Моряци!!!

Върни се в “Черно море”