Ботев Пд - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Ботев Пд - Черно море

Мнениеот ogrizko » 13 мар 2016 17:59

Позитивното от цялата работа е, че не гледах мача ...сега като чета коментарите се чувствам щастлив, че не си изхабих нервите! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Все още не съм взел решение като за Гришко .....с неговите тенис изцепки и похабени нерви да го гледам ...та реших да не го гледам освен ако не се падне срещу най-силните ...или пък на финал на някой голям турнир и спестих доста изхабени нерви! 8-) още за любимия отбор не съм взел такова решение, сигурно няма и да взема де ...ама понякога много ме нервят, та днеска добре, че си спестих гледането и нервите :oops: :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 мар 2016 18:21

От всичко случващо се с отбора на сърцата ни,мога да кажа само едно.НИКОЙ не може да ме убеди че в този отбор се наливат 4,5 млн на година.НИКОЙ!!!Този който ги приказва тези сторита,има ли си ии най беглата идея как се печелят и после дават 4,5 млн лева и накрая да получаваш подобна продукция.Вече съм на 100% убеден,че имаме най малкият бюджет в А група след Пирин и Монтана.Иначе някой си/в случая групировка като ТИМ/ще дава такива пари и няма да проявява интерес към това което се случва с тима им?Поради тази причина Кольо ще е треньор докогато си иска,защото той оставка няма да подаде,а босовете няма да уволнят някой който работи за без пари.Съдии,мъдии...Някой пита какво сме играли.Ами даже и ганкиното няма да кажа че сме играли,за д ане обидя любителите на народните танци.Защото няма нещо с което мога да сравня НЕЩОТО наречено от колеги във форума с думата ИГРА.От 1995 година съм си запомнил едно изречение от интервщ на великия Ариго Саки.Не е важно как играе другият отбор и колко е подпиран/визираха Юве/а как играеш ти.И че никой съдия не може да те спре когато вкарваш поне 3-4 гола на мач.Толкова от мен.,Сезона определено се доиграва след мача за КБ с Берое.Да видим колко още срам ще съберем за през лятото.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 мар 2016 18:34

Съдийството беше отвратително и в огромна степен повлия на резултата!!!Това обаче в никакъв случай,не може да оправдае отвратителната ни игра!!!Никаква идея,никакво желание!!!И това не е от вчера!!!Нямам обяснение,какво става и защо е така!!!Че е нужна промяна е повече от очевадно!!!Не съм на мнение за крайни мерки,но и така не може да продължава!!!Ние като фенове,трябва да направим всичко възможно футболистите да чувстват нашата подкрепа!!!Те обаче да покажат,че имат душа!!!Да покажат,че хъса и желанието не са ги напуснали!!!Техническото ръководство,да покаже,че е способно да промени негативните обстоятелства,каквито и да са те!!!Не разбирам защо нямаме желание за игра!!!В този мач играха само МАРК КЛОК и донякъде СИМЕОН РАЙКОВ!!!Поздравявам отбора на Ботев и им желая успех!!!Налагането на млади момчета е добър пример,от който можем да се поучим!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 13 мар 2016 18:44

За мен, с привличането на един играч тип Модрич или Давид Силва ,не виждам с какво отбора на Черно море е по-зле от всеки един отбор в България без Лудогорец,просто му трябва време.
Но най-важното сега е -като се връщаш от работа вечер да видиш ,че лампите на строежа на бъдещият стадион Варна светят и се работи здраво.Защото може в момента да няма силна Нафта,но си имат стадион Лазур,което е по-добра основа отколкото моментно силно Черно море и една дупка за стадион.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 13 мар 2016 18:53

ogrizko написа:Позитивното от цялата работа е, че не гледах мача ...сега като чета коментарите се чувствам щастлив, че не си изхабих нервите! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Все още не съм взел решение като за Гришко .....с неговите тенис изцепки и похабени нерви да го гледам ...та реших да не го гледам освен ако не се падне срещу най-силните ...или пък на финал на някой голям турнир и спестих доста изхабени нерви! 8-) още за любимия отбор не съм взел такова решение, сигурно няма и да взема де ...ама понякога много ме нервят, та днеска добре, че си спестих гледането и нервите :oops: :oops: :oops:

Мачовете си ги гледаме,то е ясно!Не хаби нерви-просто не очаквай нещо кой знае какво.При мен се получи като с националният ни отбор.Добре,че съм фен на един отбор от Италия,който ми носи радост.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 13 мар 2016 18:59

Van Canto написа:Маркович и Йосков са в групата!Това си е повод за оптимизъм :) И violetovgeneral,трябва да почерпиш :) :) :)

Вече се черпя-голям мач!Наздраве и на теб!

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 13 мар 2016 19:14

Защо се чудите, че е такова положението?
Парите наистина не са 4, 5 млн.(най-много да са на половина).
Отбраната не е сработена и е много бавна като чиста скорост.
Мишо е изхабен защото е дърт и толкова си може.
Стенио е дупка от началото на годината-Факт!
Жоро е бледа сянка на себе си, но там първо, че няма да
кажа никога нещо лошо и второ не е играл от 6 месеца
след сериозна кунтузия.
Нападение просто нямаме защото Бакари за 2 години
има прпуснати 15 месеца и влага повече енергия
да спори със съдията, отколкото да се бори и да пресира.
Монката се стара, но само с желание не става.
Еуженио ми се понрави, напомня ми на първите мачове
на Алвеша при нас.Много хъс и влагане!
Нямаме човек организатор, който поне да измисли нещо
нестандартно, а не само кюскане и хвърляне в наказателното.
Общо взето нямаме нито защита, нито креативни халфове
нито истински нападатели!Т.е. нищо си нямаме и като прибавим
треньора, който се доказва като страхливец..........резултата е......
..............................................................................

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 13 мар 2016 19:23

КироВарна написа:Съдийството беше отвратително и в огромна степен повлия на резултата!!!Това обаче в никакъв случай,не може да оправдае отвратителната ни игра!!!Никаква идея,никакво желание!!!И това не е от вчера!!!Нямам обяснение,какво става и защо е така!!!Че е нужна промяна е повече от очевадно!!!Не съм на мнение за крайни мерки,но и така не може да продължава!!!Ние като фенове,трябва да направим всичко възможно футболистите да чувстват нашата подкрепа!!!Те обаче да покажат,че имат душа!!!Да покажат,че хъса и желанието не са ги напуснали!!!Техническото ръководство,да покаже,че е способно да промени негативните обстоятелства,каквито и да са те!!!Не разбирам защо нямаме желание за игра!!!В този мач играха само МАРК КЛОК и донякъде СИМЕОН РАЙКОВ!!!Поздравявам отбора на Ботев и им желая успех!!!Налагането на млади момчета е добър пример,от който можем да се поучим!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Както винаги много точен в коментара. Моите уважения към теб. Играхте слабо а и съдията даде рамо на Ботев. Това не може да се отрече. Не ми е работа да ви се бъркам, но мисля че е време за треньорска смяна при вас.
Ето нещо и от мен:
http://bultras.com/fenove-botev/komenta ... lage-video

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 мар 2016 19:28

Още преди старта на полусезона предупредих, че да се разчита Жоро Илиев да бъде решаваща фигура от тук-насетне е повече от безумие! Макар и с легендарен статут е взел-дал за футбола, какво има да се лъжем? На 35 години може да е мотиватор, може да е част от отбора, капитан и всичко това, но в никакъв случай не може да градиш ти отбор около него, да разчиташ на него да ти прави играта и всичко, което можеше преди, но няма как по законите на природата да може вече и в бъдеще. Поредното адски малоумно решение на Спасов, който има фетиш да постави един футболист в центъра на терена и всички да му подават и "той да прави играта". Ние сме прочетена книжка. Веднъж ползва двама и взехме Купа, но не се научи.....Още лятото казах - напускането на Ернандес, по-точно пренебрегването му за сметка на куц кон като Бурабия и последвалото му заминаване за Турция беше фатален удар по отбора. Този футболист беше разликата от селенията до сериозния футбол, нещо, което нагледно виждаме днес. Искрено съжалявам за Жоро Илиев, че последните му мачове за отбора и време като футболист трябва да прекара по този начин, когато сме на ниво отборче от Б група и ни пердашат като селски тъпан. Догодина без кардинални промени твърдо изпадаме!!! А тази година - ако оставим Спасов, дори и с дузпи като тази от мача с Монтана отиваме на бараж, отиваме надолу със страшна сила :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 13 мар 2016 19:36

истината е, че пари има колкото за заплати на играчи, персонал, пътувания и бензин за автобуса :mrgreen: Това пак е нещо като се има предвид неградските къде са

Върни се в “Черно море”