Черно море - Левски 6.12 събота 12.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: Черно море - Левски 6.12 събота 12.30ч.

Мнениеот rodman » 04 дек 2014 20:29

Само за сведение - Пламен Парушев е н-к Охранителна полиция във Варна. И е по-черноморец от много от нас тук във форума! На последния баскетболен мач Черно море - Левски в "Конгресна" бе ударен от фен на сините... Така че по-кротко с квалификациите, колеги :) На мен също ми се иска дъждът да спре, теренът да изпръхне и да покажем, че сме по-стойностния, по-техничен и по-добър отбор в момента. Не на последно място - и аз съм за неделя, защото в събота съм на работа :(
Всички на ТИЧА!!! Успех, моряци!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 дек 2014 20:40

rodman написа:Само за сведение - Пламен Парушев е н-к Охранителна полиция във Варна. И е по-черноморец от много от нас тук във форума! На последния баскетболен мач Черно море - Левски в "Конгресна" бе ударен от фен на сините... Така че по-кротко с квалификациите, колеги :) На мен също ми се иска дъждът да спре, теренът да изпръхне и да покажем, че сме по-стойностния, по-техничен и по-добър отбор в момента. Не на последно място - и аз съм за неделя, защото в събота съм на работа :(
Всички на ТИЧА!!! Успех, моряци!!!

Благодаря за името :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 дек 2014 20:42

ShooterMan написа:Как какво? Цървулите ви, които снощи се надритваха с Монтана ще се възстановят, а нашата подготовка за мача ще се скапе съвсем логично. Освен това, както казах, тежкия терен е в МИНУС ЗА ПО-ТЕХНИЧНИЯ ОТБОР - ЧЕРНО МОРЕ!!! Съвсем в реда на нещата е МИЛИЦИЯТА да иска той да стане още по-тежък, за да могат вашите копачи да имат предимство. Ето, и софийски съдия е назначен....остава и ПАТКОВ да си сложите за делегат и сте готови другари :!:

А вие не играхте мач в сряда и не пътувахте 1000 км, така ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2014 21:27

moreto vn написа:
blue avalanche написа:Да не би заключенията на полицията и експертите да са грешни и теренът да е в отлично състояние??? :o
Че от коментарите нещо не се разбира... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Едва ли е отличен 3-ти ден вали.За това ако има мач терена изравнява силите и има причина за оправдание при ваша загуба.

Не става въпрос за "изравняване на силите",а дали ще се играе футбол или водна топка???

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 04 дек 2014 21:53

blue avalanche написа:
moreto vn написа:
blue avalanche написа:Да не би заключенията на полицията и експертите да са грешни и теренът да е в отлично състояние??? :o

Едва ли е отличен 3-ти ден вали.За това ако има мач терена изравнява силите и има причина за оправдание при ваша загуба.

Не става въпрос за "изравняване на силите",а дали ще се играе футбол или водна топка???

Нещо между футбол и водна топка.Които не може да плува,да не влиза вътре в морето.Морето не е до колене :mrgreen:

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 05 дек 2014 09:36

W84me написа:
Готвача написа:
W84me написа:
bez-nick написа:Нормално, милицонерският клуб търси съдействие от братята си, за отлагане на мача ;)

Да го отлагаме, защото???

Например-шубето е голям страх?

Например нямаш мозък? Какво ще се промени, ако се отложи мача на лайняния ви терен

"лайняния ви терен " е вашия в село Подуене ,пълен до кофража на сектора за полуидиоти с говежди софийски отпадъци
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 дек 2014 09:41

blue avalanche написа:
moreto vn написа:

Подгответе си ... :lol: :lol: :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 05 дек 2014 09:50

boabbb написа:
blue avalanche написа:
moreto vn написа:

Подгответе си ... :lol: :lol: :lol:

Изображение

Къде с тая плоска подметка ? В морето се влиза гол и по бански :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 дек 2014 12:18

W84me написа:
Готвача написа:
W84me написа:
bez-nick написа:Нормално, милицонерският клуб търси съдействие от братята си, за отлагане на мача ;)

Да го отлагаме, защото???

Например-шубето е голям страх?

Например нямаш мозък? Какво ще се промени, ако се отложи мача на лайняния ви терен?

Ще си останете с ненасрани задници още 24 часа?А терена е така "лайнян",след постоянното насиране на такива държавни,партийни и милиционерски отборчета,които се имат за нещо повече от обикновена тор.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 06 дек 2014 12:40

anihilator написа:Ненормални хора как може мача да е от 12:30 :roll: Иначе 2:1 от мен 8-)

В Англия всеки кръг в събота има мач от 12:45 часа ... не виждам нищо ненормално в часа.

Върни се в “Черно море”