КироВарна написа:Не сме видяли някакви кой знае какви изяви от Миланов, за да съжаляваме за него!!!Относно определението "юноша на Тотнъм"......не знам какво да кажа!?Вижда ми се малко високопарно в стила, на комунистическите "грандове"!!!Момчето е родено през 1995 година и е било до 2005 в школата на "Шпорите"!!!До 10 годишна възраст децата, общо взето учат от коя страна се рита топката!!!За каква школовка говорим?Нека да е жив и здрав, нека се окаже добър футболист и да заиграе удачно при нас!!!Това е важно, според мен!!!Другото както казва Бай ви Ганьо е бошлаф!!!Аз не изключвам варианта ИЛИАН да избере единия, който му хареса повече!!!Поне според това, което прочетох......и двамата имат функции на ЦЗ!!!За Маккуин се говори, че е и опорен халф, но аз мисля, че халфове имаме!!!
Кире,от време на време гледам по ТВ футбол от долните дивизии на Острова и съм направо изумен какви футболисти има в тези отбори.Става дума преди всичко за отдаденост на играта,не се спират да си почиват и за минутка през време на играта,никакви симулации/не се и толерират от публика и съдии/прекрасна тактическа грамотност при повечето играчи,бековете центрират все едно са роднини на Бекъм...Мисля че няма значение за нас в кой точно отбор е играл преди и в коя дивизия даден играч/важното е да е играл/,ще дойде научен на неща,за които нашите галеници само са подочували понякога.И затова се чудя,защо не поглеждат към тези дивизии нашите треньори,нали искат всичко да им е без пари?Имат нападатели-рогачи,пред които таланта на Гонзо с лактите направо бледнее,мачкат защитниците все едно са деца,а и те са едни бичета...Не зле да вземем някои играчи от там като бекове,защитници,опорни халфове.Магьосници има с лопата да ги ринеш в Бразилия,Португалия,Испания,че и при нас от време на време се появява някое "Пеле" като Маца Огнянов