Мнениеот ShooterMan » 19 яну 2011 00:57
Кларион,казах ти преди,че идеята ти ми се струва супер реантабилна!Но ако ми позволиш да я доразвия - не халфове,а трябва да разположим ударна тройка технични леки нападатели от типа на Давид Вия,които да цъкат топката както си искат и имайки подкрепата на Жоро Илиев и Ратников(който е много силно офанзивен играч,да не кажа дори нещо от сорта на нападател-плеймейкър какъвто беше например Дзола навремето) нещата придобиват завършен вид!Искам да кажа,че както винаги съм казвал-сам Божилов в атаката е равносилно на това да имаме 1 статист в повече на терена - нито е повратлив,нито може да пресира,а без колега до себе си е и изолиран.Кларион предложи много хитър вариант просто да изхвърлим в коша на първо време простотията "таран"....в кого ще се тараним?В на баба си хвърчилото,най-важните ни мачове са с класни отбори,които далееееч няма да ни се окопават бетон.Най-важния пък е с ЦСКА на 1/4 финал,там баш не ни трябва никакъв таран,а бързи нападатели за контри и такива които могат да владеят топката продължително вместо да сме под постоянен хаотичен натиск на техните негри и дървари(най-грубия отбор са те според статистиките)...видяхме как паднахме там есента нали?Затова аз предлагам(при положение,че няма да дойде класен нападател)
------------------Пиргов----------------------
Сашо------Сашко-----Р.Колев------Адемар
------------Г.Илиев-----Гравесена--------
------------------Ратников-------------------
Капитанов-------------------------Т.Колев
-----------------Р.Николов------------------
Просто вижте ударната тройка.Капитанов и Николов са страхотно бързи играчи,Тошко не толкова,но пък има брилятна техника и дрибъл.Николов е като,че ли най-добре сложен физически и затова е в центъра,а и защото е със сигурност най-бързия,може би дори в цялата А група.С дейната подкрепа на Ратников,който също притежава страхотна скорост,с неговите и Жоровите пасове-е,мисля,че ще сме опасен отбор и то много опасен отбор.Поне така ми се иска да мисля де,но на първо време схемата никак не е лоша.Капитанов и Тошко бяха сред титулярите на Генов,Ратников също мина второто полувреме и направи всичко,така,че и той ще бъде там...остава само Николов да измести дървения Божилов и всичко ще е на 6
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.