9 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 16.09 събота 20.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: 9 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 16.09 събота 20.00

Мнениеот mark1926 » 09 сеп 2017 11:55

IvailoRz написа:Ей верно ,че няма да ги пуснат . Голям смях ще е тази година да им пуснем да станат шампиони , за да тушираме напрежението , но да играем за ШЛ ако сме втори :lol:
Аз може да го посетя този мач .

Смешната публика от Разград, където и да ходи, си носи клоунския нос и забавлява! ...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 09 сеп 2017 11:56

Sole написа:
Kotooshu написа:
IvailoRz написа:Ей верно ,че няма да ги пуснат . Голям смях ще е тази година да им пуснем да станат шампиони , за да тушираме напрежението , но да играем за ШЛ ако сме втори :lol:
Аз може да го посетя този мач .

Не само , че няма да помиришат Европа но и към нова година лошата УЕФА и техният приятел Теодор Теодоридис ще ги чукат здраво за това как този отбор играе в кафевата лига при положение че няма 3 години .
Възможно е и цялото БФС да го отнесе .... дано :mrgreen:

И освен,че са нов клуб и бяха набутани в ППЛ против всички спортни правила,наредби и закони, как така играха в ППЛ с лиценза на Литекс, след като последния бе наказан да не участва 1 година ППЛ! Да не говорим,че нямат право да си местят седалището от Етрополе в Ловеч и от Ловеч в София/т.е. на повече от 60км от мястото на основаване/ БФС като твърди пред УЕФА,че това всъщност е Литекс,а името ЦСКА-СФ е само маркетингов трик,май пропусна да обясни какво тогава х... ми търси Литекс в ППЛ след същият клуб изтърпява наказание от 1 година да не участва в ППЛ.

Точно заради това ще ги пукат от УЕФА здраво ... лятото надуваха гайдата за евротурнирите и се набиха на очи в лошата УЕФА .
Дано и БФС да го отнесе сериозно !!!
УЕФА вече пита БФС за тези от МИКРЕ .... цирковете тепърва ще почват :mrgreen: До сега нищо не сме видели :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 сеп 2017 11:57

onegavon написа:Вие сте по- зле и от пловдивските папагали в главите ви са само съдии и продажното БФС.Само един отбеляза ,че ЦСКА играе добър футбол.Коментирайте си отбора и треньора, не се занимавайте с нас какви сме и дали ще играем в евротурнирите.След един месец ние ще си получим стадиона и базите в които се инвестира за разлика от вашите стиснати мутри. Само ще ви спомена ,че на Панчарево започнаха да правят осветлението след вашето и го пуснаха преди вас.Пожелавам ви ТИМ и Гонзо още 20 години да седят в Черно море!

Ако ми погледнеш по-внимателно ника ще разбереш, че нито един от Тича не е отбелязал, че играете добър футбол ;) ...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 сеп 2017 12:27

Говорите за бойкот на мача, но логичния въпрос е какво би спечелил нашия отбор от подобно действие? Абсолютно нищо.

Иначе, независимо какъв клуб е ЦСКА-София, трябва да се отбележи, че това е отбора в най-добра форма в момента. Играят на скорост, атаките им са разнообразни, изключително агресивни са. Не ми се мисли какво ще прави оня велосираптор Каранга с нашата защита...

Понякога се вдигаме за такива мачове и показваме друго лице, ще видим.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 сеп 2017 13:31

Най-сетне едно мнение по темата.

Един последен съвет подкрепяйте се отбора и не гледайте в чуждата паница.Вместо да плещите глупости как Ганчев е откраднал базите по -добре вижте какво бяха тези преди Ганчев и как изглеждат сега.П0 -добре попитайте вашите мутри как ви стовариха 50млн. дълг и какво беше построено с част от тези пари, а не да чакате държавата да ви дава пари за осветление.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 09 сеп 2017 13:49

gihuelo написа:Ако играете така както с Берое и Септември наистина не ходете на стадиона ,даже не го гледайте по тв :) Защото вчера Берое изпусна да ви разгроми а миналия кръг Септември направо ви разгроми.

Ние не сме глорихънтъри, за разлика от вас , ние ходим на стадиона и подкрепяме отбора дори когато губи и е в слаба форма, докато вие ходите само ако бие , ако паднете два пъти подред, стадионът ви е празен и има максимум 1000 човека!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 сеп 2017 13:57

onegavon написа:Най-сетне едно мнение по темата.

Един последен съвет подкрепяйте се отбора и не гледайте в чуждата паница.Вместо да плещите глупости как Ганчев е откраднал базите по -добре вижте какво бяха тези преди Ганчев и как изглеждат сега.П0 -добре попитайте вашите мутри как ви стовариха 50млн. дълг и какво беше построено с част от тези пари, а не да чакате държавата да ви дава пари за осветление.

Ти призоваваш да пишем по темата.Прочети колко точно мнения имаш по темата ти и тогава пискай.Даже и последният ти пост има точно толкова общо с темата,колкото ловешко-етрополското изчадие с ЦСКА.Има един отбор в България лъжещ под път и над път като новоилюпени македонци,вие обаче ги надминахте.Да,точно за жълтурите става въпрос.Но вие и по тази тема питате "Кой сега е номер 1".Столичани в повече с отбор в повече.
А сега по темата-тази година след огромното количество съдийски аванти и неистовия рев по медиите,с помощта на продажното БФС бутащо урода с каквото,където и когато могат,измисленяците с име ЦСКА-София заиграха успешно.Т.е. успяха да им вдъхнат самочувствие че са големи играчи.Ще дойдат на Тича като аслани и ще си тръгнат като насрани,въпреки Гонзо.Това е нещото в което вярвам и искам да се случи.Една победа с 1-0 ще ни дойде добре.А ако от БФС не са п.утки както всички знаят,ще назначат съдийска бригада от Варна за баланс и да намалят харчовете.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 сеп 2017 14:05

Само още по-забавно ми става .......сега пък не признаваме, че тиретата били играели най-качествения футбол в България и т.н. .......обаче нали се сещате, че за да призная това трябва да гледам техни мачове ....а аз не съм гледал нито един и нямам намерение и да гледам :lol: Нека си играят за здраве или каквото е там ....за мен не съществуват реално, а виртуално - в болните глави :lol: Лошото е, че постоянно представите се опитват да се объркат, щото хората с власт и пари променят правилата както им кефне ..обаче не съм съгласен с това аз поне!!!

yavorescu, ако гледаме така на дребно - Черно море не печели нищо от подобен бойкот. Обаче не печели, щото повечето фенове сигурно ще отидат на ст. Тича. Както и повечето фенове на другите отбори. Ако стадионите останат празни ....във всяко домакинство срещу тях и има само опънат по 1 транспарант "Вие не сте ЦСКА! Искаме правилата да се спазват от всички!" или нещо от сорта ....ме съмнява, че няма да има реакции. Ако чакам всеки път да печеля нещо и пари да ми дават, за да постъпвам правилно ...то по-добре да ида да се гръмна :!: Затова всички усилия за промяна на каквото и да е се провалят, щото не сме единни... ако можеше поне в едно нещо да сме единни, всичко щеше да е много различно ...и щяхме да живеем в друга държава! Но докато разсъждаваме така на дребно к'во точно ще спечелим ....всъщност, ти си доста интелигентен и добър анализатор - съвсем наясно си с дълговременните ползи, които могат да настъпят от подобно кратковременно "непечелене на нищо" ...така че ще приема, че просто ти се ходи на мач :lol: На мен обаче ми писна цялата ни държава да е кочина във всяка една област на живота ....така че аз поне печеля от това, че за себе си постъпвам правилно! И друго не ми трябва да печеля! ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 09 сеп 2017 14:09

Не съм съгласен да бойкотираме мача с Литекс, ъ ЦСКА-София де, защото нашият любим клуб нищо не печели от това.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 сеп 2017 14:15

Аз говоря за печалба в преносния смисъл на думата, не в прекия. Ако си мислиш, че при масов бойкот на мачовете на ЦСКА-София ще има някакви реакции от БФС или друга институция, значи си пълен наивник. (Извинявам се, ако това те обижда, не ми е това целта.)

Митинги, бойкоти, самозапалвания и всякакви други протестни акции не промениха нищо в тази държава. Аз се надявам на УЕФА да въведе ред в нашата футболна кочина. Но не съм оптимист.

И не, никога не съм се кефел да ходя на мачове срещу "топ" отборите. Само една малка част от нашата публика на тези мачове са наши фенове, останалите са глорихънтъри, които ходят само на "големите" мачове и има немалко фенове на въпросните отбори, които предпочитат да наблюдават тихо любимия си тим, вместо да се бутат в клетката. Мразя ги тези мачове, заради блъсканицата и новите физиономии, които няма да видя на стадиона с месеци.

Върни се в “Черно море”