Инфо за преустройството на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

blue,lagoon

Re: Инфо за преустройството на Тича

Мнениеот blue,lagoon » 03 юни 2009 18:44

eighteen написа:Направо ще падна.Абе още ли го дъвчете тоя.Абе той направо ви е разбил психиката. :o Изобщо не се учудвам че ви е взел на мезе.Целия форум на Тича ви е побъркал :lol: Бах ти и тъшака! :mrgreen: Дъвчете го все едно ви е бръкнал в задниците :lol: Оставяйте го бе стана на сапунка всичко :shock:

Направо не вярвам! :o Намери се в този форум един,който най-после разбра! Пичаго,не знам ника ти дали има връзка с възрастта ти,но ако наистина си на 18:- Ти просто ставаш! Разбрал си всичко симпатяго! Да си жив и здрав! И мястото ти не е в този форум! Ти си печен! Бягай оттук! А ако си и от Варна,изумлението ми е пълно! Остани си със здраве!

eighteen

Мнениеот eighteen » 03 юни 2009 18:53

Не съм от Варна.От София съм.Но съм на 18.

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 03 юни 2009 18:56

Ееее!!! То това обяснява всичко! ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 юни 2009 20:29

:lol: Обясннява,че ти вече 3 страница спамиш :evil:
И докато той е пич -не същото може да се каже за теб,като не искаш да ти обръщат внимание,защо си го просиш?????Иди и обиждай другаде-например във форум Левски!!!!!
ДО тук бяха коментарите по твой адрес,както и коментарите от твоя страна,ако имаш да кажеш нещо по темата ок,ако ли не си мълчи.....

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 03 юни 2009 20:44

Извинете за намесата, но ако бяхте преместили толкова тухли, колкото мнения изписали, а времето изгубено в безплодни коментари бяхте дарили за доброволен труд, досега едната трибуна щеше да е покрита и с удвоен капацитет
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 юни 2009 02:35

blue,lagoon написа:
eighteen написа:Направо ще падна.Абе още ли го дъвчете тоя.Абе той направо ви е разбил психиката. Изобщо не се учудвам че ви е взел на мезе.Целия форум на Тича ви е побъркал. Бах ти и тъшака! Дъвчете го все едно ви е бръкнал в задниците :lol: Оставяйте го бе стана на сапунка всичко

Направо не вярвам! :o Намери се в този форум един,който най-после разбра! Пичаго,не знам ника ти дали има връзка с възрастта ти,но ако наистина си на 18:- Ти просто ставаш! Разбрал си всичко симпатяго! Да си жив и здрав! И мястото ти не е в този форум! Ти си печен! Бягай оттук! А ако си и от Варна,изумлението ми е пълно! Остани си със здраве!

Според мен пък, пича дето цитираш нищо не е разбрал :) Просто изказа мнение, което ти е изгодно на теб и реши да използваш, за да излезне, че ти в крайна сметка си пича едва ли не... пък другите ти се връзват и се хабят и т.н. :) Верно е, че Морски... както и разни други потребители се връзват на приказките ти... ама това не значи, че истинските ти подбуди в началото са били тия дето 18 годишното момче от София казва. Според мен просто си показваш злобата вътре в теб и се чудиш с кого и за какво да се заяждаш. Но накрая излезна смешен и думите на ейтийн ти дойдоха твърде удобни и реши да ги използваш :)))
И честно казано, според мен Морски наистина не е много подходящ за модератор. Не за друго, ами просто наистина се връзва на всичко къде се каже. Имаш късмет, че не съм аз модератор... щото тогава всичките ти провокации и приказки щяха да бъдат безполезни. Бил съм модератор в други форуми и лично аз оставям като има негативни мнения, или дори псувни към мен и не ги трия.... според мен модератора трябва да защитава другите потребители, а не самият себе си. Ако ме беше напсувал или да ми дрънкаш глупости, просто щеше да ми стане смешно дето си вярваш, че можеш да ме обидиш по някакъв начин.... човек сам, ако не допусне... никой не може да го обиди по никакъв начин. Щеше също така да ми е забавно как евентуално ти, или разни други потребители се пените да ме ядосате и колкото повече виждате, че не можете... толкова повече самите вие щяхте да се ядосвате :) Така че тук си изкарал късмет, че Морски е с по-буен характер.... щото както казвам, ако бях аз модератор... сигурно щеше да си скубеш сам косите от яд с глупавите си провокации :oops:
Както и да е.... със здраве и дано да покажеш, че можеш да се държиш и културно като пишеш по другите форуми. Но за това трябва да преглътнеш част от егото си, което май е доста голямо като виждам как се опитваш да се налагаш ;)))
Ако не, надявам се Морски да не се разправя повече с теб и направо да те бан-ва, че ми писна да чета глупости.... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 юни 2009 11:26

Сагиттариус всъщност значи стрелец на латински.Това,че си подочул нещо докато просиш не значи,че действително го разбираш.Ние обаче разбираме следното.Ти си комплексар и селяндур.Ако си от София,то със сигурност си жител на селски райони като Подуяне,Обеля,Люлин.В живота си плюнка,сопол,който хората подминават с презрение.Във фантазиите си породени от комплексите ти се мислиш за работодател,за някаква личност.Уви,не си.Ти си плюнка,при това с малки букви.Ти си толкова незначителен,че ако не е форума никой няма да знае,че жалката ти комплексирана персона съществува изобщо.Затова господин Неудачник,избивай си комплексите някъде другаде.Ако искаш пиши и тука,да ти обърнем внимание,да не вземеш да се самоубиеш.По принцип не се занимаваме с отрепки,но за тебе ще направим изключение.Затова пиши,пиши,барем малко ти се повдигне авторитета сред обществото,въпреки,че и аз и ти знаем,че си и винаги ще бъдеш сопол там
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

eighteen

Мнениеот eighteen » 05 юни 2009 23:17

Като чета твоите
Sagittarius написа:Сагиттариус всъщност значи стрелец на латински.Това,че си подочул нещо докато просиш не значи,че действително го разбираш.Ние обаче разбираме следното.Ти си комплексар и селяндур.Ако си от София,то със сигурност си жител на селски райони като Подуяне,Обеля,Люлин.В живота си плюнка,сопол,който хората подминават с презрение.Във фантазиите си породени от комплексите ти се мислиш за работодател,за някаква личност.Уви,не си.Ти си плюнка,при това с малки букви.Ти си толкова незначителен,че ако не е форума никой няма да знае,че жалката ти комплексирана персона съществува изобщо.Затова господин Неудачник,избивай си комплексите някъде другаде.Ако искаш пиши и тука,да ти обърнем внимание,да не вземеш да се самоубиеш.По принцип не се занимаваме с отрепки,но за тебе ще направим изключение.Затова пиши,пиши,барем малко ти се повдигне авторитета сред обществото,въпреки,че и аз и ти знаем,че си и винаги ще бъдеш сопол там
Интересно кое те кара да се мислиш за начетен! Корена на ника ти е в старогръцкия и означава забит в лагера на врага шпионин! Като гледам писането на лагуната не ще да е от Люлин! Доста над теб е . :mrgreen: Като чета твоите постове ти май си от квартала на плебеите :idea: Калкото и да се мъчиш да мислиш не можеш :twisted:

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 05 юни 2009 23:45

Копиеносец казваш? Не че е така,ама като част от терапията ти ще те оставя да мислиш,че е така! Както казват умните, остави глупака да вярва че собствената му глупост е величие и после го владей! Ами аз няма как да сляза до нивото ти и да пълзя ,за да обидя като теб! Пълзи си ти,там някъде около нечие копие,което да поносиш,нали това е ника ти! Да беше понаучил някой и друг по долен софийски квартал бе копиеседецо! Е ти сигурно живееш в Лазур,Чайка или Цветния квартал! Ами не ми дреме! Можеш ако искаш и на офицерския плаж да живееш! И сигурно,сутрин към 5 ч. когато се връщат с трицоната! Няма как да ме предизвикаш, знаеш ли защо? Защото аз знам нивото си,знам какво имам и мога! И хич не ми дреме ти какво мислиш! Няма какво да ми вземеш! Май вече поразбираш че Варна ми е по-позната и от на теб! За Варненки е абсолютно сигурно! А сега Енигма за теб: Притичай до хотел Еника/знаеш къде е нали/Погледни отпред,ако видиш нещо което ти е познато и те дразни добре,ако не видиш тичай до хотел Санта Марина/и той е близо до Черно море,там вече ще го видиш! В центъра на Варна флаг на Левски? Кой ли е ? И после припкай през морската до Бриз 2 ! Тогава ще разбереш! И ще го намериш! Сега минавам на имейла ти! Не си ми го давал? Ами гледай! Давай копиеседецо,драскай! Още можеш! ;)

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 06 юни 2009 02:23

Абе Блу, само да те питам, щом си боса на Бриз-2, кога свари да станеш от заралия софиянец :? ? Нищо лично, ама ако си този за когото се представяш, значи се познаваме много добре и трябва да можеш дами отговориш на въпроса!!!

Върни се в “Черно море”