Сливен - Черно море 0:1 FT`
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Сливен - Черно море 0:1 FT`
ЧЕРНО МОРЕ-цска 2:0 /с голове на Кривия/ 

- Sagittarius
Страхотно се получи така!Миро Манолов и останалите момчета с едва ли не сълзи на очи съжаляваха за капитана си,че няма да играе....и сега мощно допинг,Кривия излиза на терена под пълна пара.Трябва да изорем терена на 16-ти,да изгризем тревата,да играем на 120% от силите си и да бием ЦСКА.Днес се видя,че ние имаме характер,а вчера в очите на цесекарите личеше страх,те са мишки,разните португалци,бразилци - това са пълни мижитурки,които Кривия само с грозно и озлобено лице може да ги накара да се напикаят в гащите от шубе
.Срещу Левски бях песимистично настроен,но сега имам усещането,че такъв шамар ще ударим на ЦСКА,че ще отекне из цяла България и точно Кривия ще е големия герой с поне 2 гола срещу тях.Най-опасния им играч е наказан-Удоджи,така,че ние сме на ход.Само не бива да правим медийни атаки,по-спокойно.Ако пуснат слухове,че ще им дадем мача-най-добре,нека да си вярват,просто не знаят какво ги чака,какъв ад ще е,а дявола в нашия ад е един-Кривия 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
PFC Litex написа: L_Messi картона му бе даден в 82 минута за реплика, която май само съдията е чул
В такъв случай, най-вероятно е картонът наистина да е 9 за Кривия, щом съдията му го дава със задна мисъл

- Sagittarius
За последен път повтарям,че това беше 7-ми картон на Сашо.Той винаги така репликира съдиите и картона е 100% заслужен.Даже додйе със закъснение,защото преди това много бурно репликира една вдигната засада.Напълно нормално,срещу Беласица даже заслужаваше също,но при 5:0 му се спести.Важното е,че Сашо ще игра,важното е и,че другия Сашо,Миро и Данчо,които висяха-оцеляха и излизат събота.Тази невероятна радост след мача все едно сме спечелили ШЛ ми дава увереност,такива моменти предизвикват страхотни подеми,такива изстрадани победи просто наливат и самочувствие и всичко.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Ние свалихме Левски от върха,а след седмица ние ще ги върнем на върха 

Само Черно море,Интер и Тотнъм
- Sagittarius
Manolkata написа:Ние свалихме Левски от върха,а след седмица ние ще ги върнем на върха
Ще ни рацелуват те накрая даже

Успех срещу ЦСКА , моряци ...надявам се поне наполовина да усетите тръпката да надупчиш ЦСКА ( нямам цел да се заяждам с червените , просто удоволствието го има при всяко дерби )...ние сините сме свикнали да усещаме този кеф.
П.С. Евала за достойното представяне на агитката на ЦСКА вчера
айде със здраве
П.С. Евала за достойното представяне на агитката на ЦСКА вчера

айде със здраве
ЛЕВСКАР до гроб!
честито моряцииии,имаме невероятен отбор,поклон пред момчетата ,и пред агитката
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Приказката продължава...честита победа на всички моряци!!!Да му мислят чорбетата и след това плебейте....Наздраве!!!
GO HARD OR GO HOME!
Колега модератор-не си прав в логиката си,но това е твое мнение..Не ни сравнявай с вас-ние играем честно.Паднем ли от Цска-край(повярвай ми).....Освен това по-вероятно е вие да им легнете..Пък и знаем как печелите купата!!!!!!
Първенството просто тази година е интересно
Първенството просто тази година е интересно