Corwin написа:Добре. И кво? Ти поне ще ми кажеш ли колко титли имате?
Четири. Други въпроси?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Corwin написа:Добре. И кво? Ти поне ще ми кажеш ли колко титли имате?
Corwin написа:HEATSEEKER написа:Corwin написа:Не казва колко титли има Черно море. Казва, че варненските Тича и Владислав имат успехи (безспорен факт).
Чиито приемник е ''Черно море'' а сега смятай
Е тогава защо имате 4 на емблемата?
HEATSEEKER написа:scb написа:HEATSEEKER написа:За едно си прав за името.Обаче едно не знаеш , когато се направи опит за връщането на името червените другари надделяха.Ботев сегашния, наследник ли е на Тракия 1967-1990.Основан на основата на 3 клуба.Тоест по твоята логика и 3 клуба си отиват през 1967
Не знам кой кога си отива но на мачовете на Тракия се е викало Ботев, ходили са с жълто-черни шалове и първата им работа след 10 ноември 1989 е да му върнат оригиналното име. Всичко друго е за лицемерите, те да си интерпретират както си искат нещата.
Велики сте,за вас може за други не може.Интерпретацията на ИСТОРИЯТА е вашата специалност
Не ми отговаряш Ботев наследник ли е на Тракия.На кой отбор викаха ''шпатион''
boys85 написа:Corwin написа:Добре. И кво? Ти поне ще ми кажеш ли колко титли имате?
Четири. Други въпроси?
HEATSEEKER написа: А ти от кой отбор си
Corwin написа:Да. Обясни това:
http://en.wikipedia.org/wiki/1937%E2%80 ... l_Division - защо сте на първо и второ място едновременно, ако имате 4 титли?
boys85 написа:Corwin написа:Да. Обясни това:
http://en.wikipedia.org/wiki/1937%E2%80 ... l_Division - защо сте на първо и второ място едновременно, ако имате 4 титли?
Не знаех, че за второ място също се дава титла...
Corwin написа:HEATSEEKER написа: А ти от кой отбор си
От отбор, чиито собственик си помисли, че може да фалшифицира историята, само и само да излезем най-велики.
HEATSEEKER написа:Corwin написа:HEATSEEKER написа: А ти от кой отбор си
От отбор, чиито собственик си помисли, че може да фалшифицира историята, само и само да излезем най-велики.
А прословутата история на Батков
Еми тогава прочети отначало всичко , и за стадиона и за Спартак-СФ и за синият номер 1 в дружеството
Ето го отговора, не може успехите на едни да абсолютно легитимни, а за други видиш ли не става
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта