треньорът. - "Имаме само един централен нападател. Доволни сме от Георги Божилов, но ни трябва класен голаджия като този, който чакаме", допълни пловдивчанинът.
Миро Манолов трябва да се появи на терена през април. Той не е играл в официален мач от 6 декември 2009 г. В момента Миро тренира във фитнеса и чака резултатите от изследванията в Турция.
На Радослав Бачев му предстои един месец раздвижване и в средата на февруари трябва да поднови тренировки. Михаил Лазаров започва пълноценни тренировки и ще е готов за старта на пролетния полусезон. Той е алтернатива на десния бек Сашко Александров, който стана футболист №1 на Черно море избран от феновете в клубния сайт.
"Няма да продаваме други играчи. Политика на клуба е да не спира развитието на никой футболист при изгодна оферта. Засега обаче няма индикации, че някой играч ще си тръгне. Това означава, че дори и да са получени оферти, значи не ги удовлетворяват", каза Генов пред "7 дни спорт".
Снимка http://www.varna-sport.com
Тиаго още не е тръгнал от Бразилия, заради семеен проблем - детето му е болно. От Тича казаха, че няма вариант бразилецът да напусне "Черно море". Радостта след гол през 2011 г пък щяла да бъде след попадения на класен таран, чието име никой не знае. От "Тича" твърдят, че за Даниел Димов Бай Ганьо ще брои 180 000 евро, а не 150 000 - два транша по 90 000. "Черно море" обаче за нищо на света няма да даде 80 000 евро на Боклука за нападателя Димитър Илиев. Цената била нереално висока.
------------------------
Егати противоречивите информации, писна ми вече от такива, но както и да е. Успех на Танко в Русия, ако наистина отиде да играе там.... а на мен вече наистина ми е много интересно кой е този нападател