Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот Iceberg » 11 фев 2014 19:33

http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=403021

Интересно! Костадинов заменя Станчев на десния бек, а Сашко играе десен външен??! Дали само защото Ококорения още го няма или.. има вариант и въобще да не се завърне???!!! Тези "документи" нещо много съмнителни взеха да стават!? Егати документите, егати чудото, толкова време да не ги оправят, а и защо в последния момент тръгнаха да я вършат тая работа, не се ли е знаело отдавна, че ще трябват?! Не знам.. много тъпо му звучи всичко. Според мен или е супер непрофесионално от когото зависи или.. има нещо гнило. Ама, ще гледаме ;) На мен Окоро няма да ми липсва де...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 11 фев 2014 20:27

От тук насетне за мен вече не е важно как ще играем тези няколко месеца,а дали ще го има Черно море след края на този сезон.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 фев 2014 00:06

ralimavridov написа:От тук насетне за мен вече не е важно как ще играем тези няколко месеца,а дали ще го има Черно море след края на този сезон.

Не се бой. Черно море го е имало много преди ТИМ и ще го има дълго след тях. Отдавна говорех, че трябва да се отървем от мутрите. Сигурно след като си заминат ще преминем през В група, но рано или късно ще станем този отбор, който е бил в първата половина на 20 век. Честно казано аз лично предпочитам да сме в по-долна група и да започнем изграждане на отбор, който след известно време ще се бори за тройката в А група, а не като сега - собственика зорлем да унищожава печелившия си отбор. А това, че било криза и не знам какво си и нямало как да се намери собственик ми прилича на опорните точки на комуноидите. Просто Общината трябва да си възвърне имотите дадени с лека ( кирчова ) ръка на мафиотите. А да видим тогава колко трудно ще бъде да се намери собственик на отбора.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 фев 2014 14:49

Sportni.bg
13.02.2014|10:14
Мениджъри са харесали нападателя на Черно море Георги Божилов по време на контролите в Турция. Новината е на вестник "7 дни спорт".
Те ще наблюдават неговите изяви през пролетта, преди да решат дали да го предложат на клубове от Русия, Гърция или Румъния.
Както е известно, през ноември футболистът не игра заради операция на спукана костица на глезена, но се възстанови максимално бързо.
Той беше неудържим през зимата и по време на проверките в Алания показа, че си възвръща най-добрата форма.

Междувременно Георги Иванов окончателно реши последната контрола с Добруджа утре да започне в 13:30 ч на стадион "Тича".
Преди спаринга отборът на Черно море ще бъде представен на феновете, които се очаква да понапълнят стадиона.

Единственото ново попълнение е вратарят Ник Дашев, който дойде от Черноморец. Останалите, които не бяха в тима през есента, са юношите.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 13 фев 2014 16:09

Утрешната контрола между Черно море и Добруджа ще започне с 30 минути по-късно, съобщи официалният сайт на „моряците“. Двубоят на стадион „Тича“ трябваше да стартира в 13,30, но е назначен за 14,00. Промяната е направена по желание на гостите от Добрич.

Спарингът е последен за варненци преди старта на пролетния дял на първенството. Във встъпителния си двубой те гостуват на Пирин (Гоце Делчев) следващият петък в 13,30 ч. [offtopic]http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D1%81%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B0%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%80-2/[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 фев 2014 19:58

http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=404479

Не знам на Гонзо какви въпроси му витаят в главата, но аз искам да попитам нещо: Защо???!!! И разбира се така отправени въпросите ми са към Гонзо, но искам вашето мнение по въпроса, на феновете. Него само риторично го питам. Нека който иска, каже по няколко думи, днес имаше достатъчно хора по трибуните...
1. Защо единствения ти централен нападател го пращаш.. на лявото крило? И разбира се го обезличаваш тотално (изключвам гола, но него го отбеляза точно от дузпата, където бе влязъл навътре, т.е., на мястото където е най-силен.
2. Защо лявото ти крило (не толкова висок, но бърз, типично флангови футболист) го пускаш зад централния нападател?! Айде, да кажем въртяха се с Божилката на върха на атаката... но все тая. При това положение до голяма степен се притъпява бързината на Коконов....
3. Защо, при положение, че знаеш как се представя Божилов като център нападател (никак) го забиваш пак там?! (виж 1)
4. Защо, ако това са някакви експерименти (защото не мога да си го представя другояче) те не се правеха в първите контроли, а се правят в последната, когато би трябвало вече да си избистрил състава и последните 2-3 мача от подготовката да го обиграваш и налагаш?!
Че Сашко се налага да играе десен външен по крилото... го разбирам и донякъде оправдавам това решение, а и той се представи добре днес, на непривичния пост, общо взето. Но при всичките проблеми, налегнали ни напоследък, да въртиш така безобразно 3-4 играча, които си имат точното място.. ей това не разбирам. И съм съгласен, че не можеш да заложиш изцяло на младите. Така е, не всички са на нужното ниво, но какво пречи да пуснеш някой от тях в основния състав - един, двама например и да запушиш дупки?!
Ето това питам. Ще ми е интересно да прочета какво мислите и вие колеги?! Нали затова е този форум?! :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 фев 2014 21:52

Cherno More 1-3 Dobrudja
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kW-IIlTWB4E&list=PLUdNQVlGWORiiT1vssn0_pr1nvAqV_eAK&feature=c4-overview-vl[/youtube]

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 14 фев 2014 22:08

Колкото и да не ми се иска,с този състав ще си попадаме малко пролетта.Не се надявам на нещо,а просото ще си ходя на мачове за удоволствие,и заради самия Черно море.Няма как с 11 човека и 0 резерви да очаквам нещо повече.
Аз лично нямам никакви надежди.Просто ще си гледам отбора без много напрежение,а ако вземем и някоя победа,супер...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 фев 2014 22:48

ralimavridov написа:Колкото и да не ми се иска,с този състав ще си попадаме малко пролетта.Не се надявам на нещо,а просото ще си ходя на мачове за удоволствие,и заради самия Черно море.Няма как с 11 човека и 0 резерви да очаквам нещо повече.
Аз лично нямам никакви надежди.Просто ще си гледам отбора без много напрежение,а ако вземем и някоя победа,супер...

Нали не си забравил Рали, че ни трябва поне една от следващите три мача?! 3 точки и после... и аз почти като тебе. Само дето си мисля, че няма да сме толкова беззъби в сериозните мачове и ще покажем по-добра игра. Надявам се Гонзо да се е наизпробвал и наекспериментирал вече... Навън ще се затваряме и може лошо да изненадваме на контра, стига Живко да не здава багажа тъй лесно както днес например на няколко пъти и вирнатия нос на Китанов да се върне на мястото си и да запази на тая врата, както в началото. Щото днес "аз съм, ти си", на два-три пъти и накрая.. таралежа в мрежата. Дано тренера ни е намерил отговори на връхлетялите го въпроси и продължи с иначе доброто си представяне, както досега. Не сме чак толкова слаби мисля, въпреки, че днес разочаровахме. А що се отнася до надежди.. имам. И те са в това, да успеят поне двама от по-младите да пробият на добро ниво и още поне двама да дадат заявка за развитие за следващата година. Иначе.. язък за всичко.

Върни се в “Черно море”