ozzy написа:Пичове, драснете по някой ред след мача, че щерката се разболя и вместо да я заведа за първи път на стадиона се налага да пазим къщата

!
Играта беше много лежерна и отпусната!!!На мен специално ми бяха интересни новите футболисти и техните умения!!!Много ми хареса АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ!!!Сновеше по целия терен отнемаше топки и отиграваше всяка ситуация интелигентно,с мисъл!!!Футболисти,които знаят какво ще направят с топката,преди да е дошла при тях,са ми много симпатични!!!Такъв беше МАРЧИН БУРГХАРД,такъв е и АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ!!!Мисля,че е добро попълнение!!!Дясната полоса на терена също изглеждаше много добре!!!Бекът СУКУП и крилото СЕКО са доста можещи футболисти и лесно намират общ език!!!Направиха хубави комбинации по между си,а центриранията им към наказателното поле бяха меки и точни!!!Като тяхна смяна от дясно влязоха НЕДЕЛЧЕВ и МИНКОВ!!!На НЕДЕЛЧЕВ не му е мястото на десния бек,а и на МИНКОВ по му пасва зад нападателя.....но дори на непривичните за тях постове,двете момчета ме накефиха(и не само мен) максимално!!!Играха със самочувствие,показаха техника и интелект!!!Стана ясно на всички,че им се играе и ще се борят за място в отбора!!!Вторият чех МАЛИК игра на добро ниво,без да блести,но и позицията му на черноработник е такава!!!Без много блясък!!!Според мен го бива!!!Най новото попълнение МАРЕК КУЗМА не е толкова напорист и агресивен като БАКАРИ,но по мое скромно мнение е умен и научен футболист!!!Умее да разпределя играта и да дава пасове към партньорите си в атака!!!АНДОНОВ и КОКОНОВ ги познаваме,няма какво да ги коментирам!!!Ще вършат добра работа!!!РОНАЛДО беше оставен от ГОНЗО да изиграе почти целия мач!!!Само той не беше сменен около 60-та минута,когато на игрището влезе нов отбор!!!Сигурно е поизостанал с подготовката и игровата практика!!!С центъра на защитата са свързани и някои от моите притеснения!!!Не смятам да се правя на форумен умник и футболен капацитет,но като обикновен запалянко,не мога да не отбележа....че центъра на отбранителния вал не е това,което трябва да бъде!!!Голът,който балчиклии вкараха,беше елементарен,след смешни грешки на защитниците!!!А на нашия отбор му предстоят мачове с доста по сериозни съперници!!!Когато в края на мача,ДАНИЕЛ ЗЛАТКОВ беше сменен с интерес очаквах,дали ГЕОРГИ ИВАНОВ,няма да върне назад вездесъщия ТОДОР ПАЛАНКОВ!!!Не вярвам да не е забелязал на финала в Бургас,какво може ТОШКО в защита!!!Явно ГОНЗО няма такива идеи,но за мен,а и за доста седящи около мен фенове,това е един от вариантите!!!Толкова от мен за мача!!!Да ти е жива и здрава щерката,която най вероятно ще гледа за първи път ЧЕРНО МОРЕ,в Каварна но.....надяваме се,че след 2-3 години ВАРНА ще има модерна спортна база в лицето на обновения ТИЧА и новопостроения Ю.ГАГАРИН!!!Очаквах на мача да чуя за някаква организация по транспорта до Каварна,но уви!!!Както винаги ледено спокойствие и пълно мълчание!!!А зрителите по трибуните са все по малко и по малко!!!Явно и през този сезон,мачове ще се гледат от две-три хиляди тежко болни черноморци,които сме обичайното постоянно присъствие!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!