Батстанчо написа:Моуриньо е прав.В центъра си имаме страхотни футболисти.Защо да не пуснем Димов да се развива в отбор,който през годиа е шампион, играе редовно в ЕКТ, прави трансфери навън и дава големи заплати.Нима някой от вас би отхвърлил 5торно увеличение на заплатата и медали и купи.Какво предлагаме ние насреща?9то място, никакви амбиции, разпродажба на всички играчи и евентуално на самия отбор, никакъв стадион и т.н. Не го виня , че иска да си осигури бъдеще и трансфер някъде в Европа, защото от нас кой е излязъл за голям европейски отбор/дори и в Турция,Русия,Полша/.Имаме си достатъчно млади и переспективни фуртболисти и , ако ТИМ не са решили да оставят отбора може да отпуснат пара за Хайри и един бег като Старокин и да имаме най-яката защита отново.Какво по-хубаво от това?Аз си пожелавам здрав Миро, Хайри в отбора, някой класен бег и добра подготовка през зимната пауза.След това резултатите ще си дойдат сами.В момента само претенциите ни са големи и си заслужаваме 9-то място.Само искаме а никой не дава, докато не се направят някои промени и да се отпуснат повечко пари няма да имаме нито медали нито купи, а в крайна сметка и това е важно за нас и за футболистите.Аз не се заблуждавам, че сме повече от ЦСКА или Левски, напротив, изобщо не сме , и това го доказват както резултатите, така и публика, организация, трансферна политика, управление, стадион, треньор, участие в ЕКТ, подготовка, лекаря на отбора, и т.н. Единственото , което ни прави по-добри са Школата и Юнушите, но тук говорим за "А" група и мъжете.Там ни превъзхождат и не разбирам защо мислите, че трябваше да спираме момчето да се развива в по-голям и класен отбор от нашия???Успех на Димов!!!
Само Черно Море!!!
Бат ви Станчо е герой
точни истини пише той

))))))))))))))))))))))))))
Все едно аз съм го писал тва приятелю! Напълно подкрепям всичко изложено. Някъде бях се изходил по въпроса и писах точно това, даже бях по-остър, гневен и ядосан. Плюят го момчето, вирят носовете, претенциите им големи, а той отбора наникъде, ръководството наникъде, стадиона наникъде, треньорите наникъде, селекцията наникъде, организацията наникъде, доктори и възстановяване наникъде, подготовката наникъде.... Още да изброявам ли?! Взехме едно трето място и на някои фенове им се зави свят, та тръгнаха да сравняват клуба ни и въобще всичко около него с отбори като Левски, ЦСКА, Литекс... Те хората на светлинни години от нас, нищо, че ЦСКА са в това положение сега. Ще се оправят те. Та така, при нас само целите големи и то нарочно така поставени. Та да има за какво после да глобяват и вземт и малкото, което са платили преди това! Така с мамене на играчите, с неизпълнение на обещаното, с правенето на боя с пръдня... няма да стане. Аз още лятото казвах, че с тая политика ще разбият отбора. И ето, стана. Играчите искат да се махат и не ги виня. И мене така да ме лъжат, да ме будалкат и мамят.... И никой да не си мисли, че видите ли, разчистват пътя на младите, щото ги е еня за тях и щото мислят за бъдещето на отбора. Просто продават хората с големи заплати и от които могат да вземат някой лев. Не виждате ли, че от сумати и време не е даден лев за играч. Само прибираме изгонени, изритани, прокудени, свободни агенти, нереализирани "юноши" на по 21-23г и т.н и т.н. А вие милите се надявате на Хаири, Старокин, лелеееееее. Ако купят някой от тях, ако въобще дадът 1 лев за някой в близко време.... идвам гол на стадиона

))))))))))) тТо ясно, че не им се дават пари сега, но мислех, че искат поне след 2 - 3 години да направят нещо, като свърши кризата и за 100-годишнината. Ама и това вече ме съмнява, щото то отбор не се прави за 1 година. Но да видим....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------