Локо София - Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Локо София - Черно Море
Оги,обърках се.Мислех си,за Камен Трифонов,бека от дубъла.Грешката е моя. 
Само Черно море.
грешка на нашия стадион всичко е козирка а за кабинката си прав но те не се ползват и люпа семки но не съм се обзалагал нищо с тебе
-
зелено-бяло
- Контакти:
james написа:грешка на нашия стадион всичко е козирка а за кабинката си прав но те не се ползват и люпа семки но не съм се обзалагал нищо с тебе
хи-хи-хи,не се обзалагаме,майтап да става!
Идваме за да ви бием!
Обаче,ако спуснатия съдия даде дузпа ,Камбуров ще я изпусне,нали?
- paceto
- Контакти:
зелено-бяло написа:james написа:зелено-бяло написа:Да добавим и "нашия" съдия!![]()
Къде сте тръгнали бе алооооо....
Съдията не е ваш него го пращат от горе а защитата ще ви бъде като на всички като на литекс като на славия миньор мездра пирин само берое и левски се престрашиха да се надиграват
Значи ли това,че няма ний да бием,ами вие ще загубите?![]()
Сега ти от какво точно се страхуваш?
Казах ли ти
зелено-бяло написа:james написа:грешка на нашия стадион всичко е козирка а за кабинката си прав но те не се ползват и люпа семки но не съм се обзалагал нищо с тебе
хи-хи-хи,не се обзалагаме,майтап да става!![]()
Идваме за да ви бием!
Обаче,ако спуснатия съдия даде дузпа ,Камбуров ще я изпусне,нали?
ако беше от вашия отбор ама едва ли ше му дадете да я бие
garfild8 написа:Оги,обърках се.Мислех си,за Камен Трифонов,бека от дубъла.Грешката е моя.
Карай... ама според мен напоследък си под напрежение повече тук покрай моряците и затова я направи грешката, иначе не би се объркал така. Недей да се ядосваш толкова... и без това вече няма по-зле накъде май

ogrizko написа:garfild8 написа:Оги,обърках се.Мислех си,за Камен Трифонов,бека от дубъла.Грешката е моя.
Карай... ама според мен напоследък си под напрежение повече тук покрай моряците и затова я направи грешката, иначе не би се объркал така. Недей да се ядосваш толкова... и без това вече няма по-зле накъде май
Не знам дали съм под напрежение.Може и така да изглежда отстрани.Но наистина съм бесен и много ядосан и от проваления сезон и от представянето на отбора...Дотолкова че,не искам да ходя на Тича,до края на шампионата.
Само Черно море.
garfild8 написа:ogrizko написа:garfild8 написа:Оги,обърках се.Мислех си,за Камен Трифонов,бека от дубъла.Грешката е моя.
Не знам дали съм под напрежение.Може и така да изглежда отстрани.Но наистина съм бесен и много ядосан и от проваления сезон и от представянето на отбора...Дотолкова че,не искам да ходя на Тича,до края на шампионата.Обаче не съм сигурен че,не може да е по-зле.Може,може...4 загуби или три загуби и хикс с Монтана.
Много точна прогноза с оглед състоянието на отбора.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
В този мач се надявам най-после Черно Море да бъде построен на терена с мисъл да се играе футбол,а не с идиотската схема с 8 защитника.Нека Велизар да разбере,че изобщо не ни интересува дали ще паднем от Локо Сф,а искаме да играем футбол,ФУТБОЛ Велизаре,ФУТБОЛ искаме.Нямал градивен халф - абе юношите младша спечелиха Купата на България,хващай им плеймейкъра и го пускай да играе в София,все някой градивне има и в старшата,в дубъла,но нека играем футбол пък ако ще да паднем с 5:0.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:В този мач се надявам най-после Черно Море да бъде построен на терена с мисъл да се играе футбол,а не с идиотската схема с 8 защитника.Нека Велизар да разбере,че изобщо не ни интересува дали ще паднем от Локо Сф,а искаме да играем футбол,ФУТБОЛ Велизаре,ФУТБОЛ искаме.Нямал градивен халф - абе юношите младша спечелиха Купата на България,хващай им плеймейкъра и го пускай да играе в София,все някой градивне има и в старшата,в дубъла,но нека играем футбол пък ако ще да паднем с 5:0.
Да,бе-да!Ще пусне градивен халф.И какво ще правим тогава в защита?Не виждате ли,че момчето се панира два-три дена преди мача и не му минава в следващите два-три?Отново ,,яко" в защита-което ще рече може би до три гола за Локото,а отпреде пускяме да играят ,,извиненията" и всичко е наред.А му вярвах на този човек.Мислех че ще излезе заек от тази трънка,ама чак пък такъв страхлив заек не съм очаквал.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!