Lyubik68 написа:аз също съм фен на Морето, но отскоро живея в Разград и почти всеки мач на Лудогорец ходя в сектор В, блок 2 ( до корнера към клетката), там почти ултраси на домакините не сядат, остават много празни места, тези места ги дават повече и на работници от завода " Биовет", може 2 блок да се отдели за варненци, пък и да не стане, там често сядат привърженици на по-зряла възраст, с малки деца, т.е. безобидна публика![]()
![]()
аз сте съм в този сектор, на място в деня на мача ще има много билети, може всеки да си закупи за сектор В, блок 2, от касата на стадиона,
доколкото знам, цената е 8 лв за този мач.
чакам ви приятели от Варна, ще се видим на Арената, искам да дойдете повече, както бяхте на мача с Динамо минск.
а преди мача - бира, рибка и картофки, на заведението срещу лъва на зоопарка ("Спиди"-то), зелените чадъри на Каменица
На който и стадион да съм,не обичам да се затварям в клетката!!!Не се вижда добре,а особено тънките,спорни засади(каквито има много в БЪЛГАРИЯ),си остават загадка!!!Веднъж даже във В.Търново(като ги бихме с 0:1)ченгетата,след гаранции от И.Михайлов,че съм спокоен....ме оставиха в буферната зона и си изгледах мача сам,бягайки със страничния съдия!!!Бил съм веднъж в клетката на Разград,на 100-годишнината,защото беше празник....и за пореден път се разочаровах!!!Като добавка местните полицаи,за разлика например от търновските,са направо отвратителни!!!Затова,винаги сядам между феновете на домакините и никога не съм имал проблеми!!!Недостатък е това,че така не сме компактна група и не можем да подкрепяме ефективно НАШИТЕ !!! Затова ако можем да се съберем някъде извън клетката,аз съм "за" и гласувам с две ръце за тази идея !!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!