Черно Море-Монтана

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

guglata
Контакти:

Re: Черно Море-Монтана

Мнениеот guglata » 23 авг 2015 09:56

Мама му ......, един път отпаднахме от Евро турнирите с по-голям резултат и ще ни го натякват с години :mrgreen:
Колкото до гола на живо не видях засада, а съдиите че са тъпи тъпи са, то бива накъсване на играта за най-малкото съприкосновение ама те прекаляват. Ако бяха вдигнали засада съм сигурен, че щяхме да вкараме гол и пак щяхме да победим. Пак много картони инкасираме без да сме груб отбор, имам чувството че на нас ги вадят ей така по инерция колкото да изпълнят някакъв минимум.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 авг 2015 10:38

За разлика от някои експерти,аз мисля,че вчера изиграхме един доста приличен мач.Монтана са много добре комплектован и подреден отбор.Не позволяват на противника си да играе,а разгръщат много бързи и грамотни контри!!!Ферарио Спасов видя,че срещу нас дадоха най слабата си продукция от началото на първенството.Трудно минаваха центъра,който беше изцяло наш!!!Затова смени Наско Илиев,който е типичен таран и иска захранване с пасове и центрирания.Пусна Поплатник,разчитайки на това,че е по подвижен и пъргав.Като стана въпрос за пъргавина,не може да не бъде споменат МАМУТУ КУЛИБАЛИ !!! Направи страшен мач и беше основен стълб в защитата!!!Пред него МАРК КЛОК за пореден мач показа,че е попаднал поради някаква щастлива за нас случайност в БЪЛГАРИЯ !!!Това младо холандско момче,според мен може да играе във всяко европейско първенство!!!По фланговете на защитата МАЙСТОРА и СТАНЧЕВ играха на ниво,стараейки се здраво и в нападение!!!Халфовете показаха,че са най добрите в родния Шампионат!!!В досегашните си мачове Монтана се противопоставяше съвсем успешно на такива отбори като Берое,Литекс и Лудогорец!!!От никого не бяха надиграни!!!Вчера КЛОК,СТЕНИО,ПАЛАНКОВ и БУРАБИЯ правеха каквото си искат!!!Съгласен съм с Готвача,че формата на МЕХДИ БУРАБИЯ малко е спаднала.На мача в Ст.Загора мислех,че е уморен от Супер Купата,но и днес не беше достатъчно свеж!!!МАТИАС КУРЬОР беше много разнообразен и техничен,както винаги!!!АНДРЕАС ВАСЕВ със всеки мач,израства и се адаптира!!!И тук изниква въпроса,като сме толкова добри.....защо не вкарваме?Според мен е недопустимо при толкова положения,да нямаме един силен плътен удар към вратата на противника!?Централният нападател ЖИВКО ПЕТКОВ бива изведен на два метра зад защитата и озовавайки се сам срещу вратаря,му я подава право в ръцете!!!Никакъв опит,за търсене на ъгъл....никаква сила!!!Не ми се иска да си спомням!!!Добре,че си вкараха автогол!!!Докато Гонзо беше при нас,се изненадвах,че при изпълнение на ъглов(от към нашата страна)съветваше изпълнителя да си поеме дълбоко въздух,да си регулира дишането и да се концентрира!!!Това се учи в детската градина бе!!!Може ли профи футболист,да има нужда от такива съвети?Ами явно може!!!До непростимия пропуск БИЖЕВ направи доста добри неща!!!Бореше се и даваше добри пасове!!!Пропуска ще го забравим защото бихме!!!Случва се!!!Напоследък започна доста често да ни се случва и е крайно време нападателите да се вземат в ръце!!!С такава агресивна схема и с такива халфове,трябва да вкарваме средно по 8(словом осем) гола на мач,без да броим автоголовете.......а ние на тях разчитаме!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 авг 2015 12:27

Тези левскарчета от "Гонг§Диема" явно получиха някакво умопомрачение след "Бургаската вечер", че продължават да изливат синята си мъка с абсурди, смешни коментари и въпроси :mrgreen:
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ana-341875

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 авг 2015 12:51

Sole написа:Тези левскарчета от "Гонг§Диема" явно получиха някакво умопомрачение след "Бургаската вечер", че продължават да изливат синята си мъка с абсурди, смешни коментари и въпроси :mrgreen:

Аз отдавна нито ги слушам,нито ги чета тези от "Гонг"!!!Да търсиш засада за автогол,при положение,че топката даже не стига да ЖИВКО ПЕТКОВ е поредния идиотизъм,на софийската поръчкова журналистика!!!После се чудят,че ги наричат олигофрени!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 23 авг 2015 12:52

Sole написа:Тези левскарчета от "Гонг§Диема" явно получиха някакво умопомрачение след "Бургаската вечер", че продължават да изливат синята си мъка с абсурди, смешни коментари и въпроси :mrgreen:

По-добре въобще да не им обръщаме внимание и да оставяме без коментар подобни "изяви". Нека ги оставим да злобеят и се плюнчат сами! :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 авг 2015 12:57

Вчера както тръгна мача си викам,хайде днес ще се нагледам на голове.Един да беше влязъл и отиваха на една ръчичка.Както казах МАЛШАНС,а СТРЕЛЕЦА ме обори с ЛИПСА НА КЛАСА.Коментатора и той си нямаше друга работа и вика-то това е проблем на всички БГ клубове,вкл. и на Лудогорец.Някой спомена че терена е лош.Вчера ясно се видя-за играта на отбор като нашият е направо УЖАСЕН.Не зная кога точно ще го подменят,но дано е по скоро.Ако търсим грешки в отбора вчера-Мамуту направи поне две непредизвикани,с които вкара паника в отбрана.Иначе се представи на ниво,имайки в предвид че игра не срещу кого да е ,а срещу един истински моряк.То хубаво,че като истински моряк,му беше също толкова трудно да вкара,колкото и на нашите. :mrgreen: Според мен играч на мач с еднаква достоверност можем да кажем че беше отново целият отбор.Почти без слабо място.Липсва единствено пустият му гол,не че не създаваме поне по 10 положения на мач.Искам да вметна нещо-едно време/разбирай преди много години/когато и моя милост подритваше кълбото,нападателите ритаха топката към вратата поне 15-20 пъти,без да броим останалите играчи.И пустата топка влизаше доста пъти.Сякаш това липсва на Морето /а и не само/ в момента.Защото десетина положения на мач не са малко,но ако преброим точните ШУТОВЕ във вратата,ситуацията ще изглежда доста по различно.Трябват шутове по време на мача,без значение от каква дистанция-важното е да са силни и точни.Ще има наистина някои много добре насочени по ъглите,ще има някои рикошети,ще има опити на защитниците да изчистят/нескопосано/,ще има и вратарски грешки.Абе с една дума,ще има НАПРЕЖЕНИЕ пред противниковата врата.Като нямаш нападатели от класата поне на Бакари,трябва да играем по този начин.Симеон Райков без значение в каква форма е,го прави това упражнение поне по 5 пъти на мач от игра и няколко пъти от пряк свободни.Вчера съм сигурен че щеше да вкара от пряк свободен.Бижев показва много добри неща,но и не му иска гола.Вчера как я извади тази топка вратаря не знам,но после това свали увереността на Вилян и на празна врата опитвайки се да стреля извън обсега на вратаря стреля в аут.Кольо е прав да казва че не му трябва нападател точно сега.Представяте ли си каква зодия ще цъфне в края на трансферният период за без пари,в момент в който всеки един отбор търси голаджии под дърво и камък.Просто някой набеден за такъв.Повече шансове на нашите млади от школата когато може и може да излезе някой голаджия от там.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 авг 2015 12:59

КироВарна написа:

Аз отдавна нито ги слушам,нито ги чета тези от "Гонг"!!!Да търсиш засада за автогол,при положение,че топката даже не стига да ЖИВКО ПЕТКОВ е поредния идиотизъм,на софийската поръчкова журналистика!!!После се чудят,че ги наричат олигофрени!!!

Ако си гледал мача на Берое с Ботев,помниш ли колко пъти журналиста спомена нередовният /авто/гол на Морето и отмененият "чист" такъв за Монтана?И то при положение,че НИКОЙ от щаба на Монтана не спомена поне едно от двете положения?Иначе нали се сещате какъв рев щеше да има,ако имаше нещо НЕРЕДОВНО?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 авг 2015 13:45

Целта на подобни клипове са рекламите които вървят в тях. Клипът има 16 061 гледания :mrgreen: , до сега.

Някой чу ли от Монтана да имат претенции за конкретната ситуация?!?! ..........НЕ!

Ако искате да гледате клипове без реклами, гледайте ги в пиратски канали като :oops: :mrgreen: : https://www.youtube.com/user/MrGreenpeak

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 авг 2015 15:21

Готвача написа:
КироВарна написа:

Ако си гледал мача на Берое с Ботев,помниш ли колко пъти журналиста спомена нередовният /авто/гол на Морето и отмененият "чист" такъв за Монтана?И то при положение,че НИКОЙ от щаба на Монтана не спомена поне едно от двете положения?Иначе нали се сещате какъв рев щеше да има,ако имаше нещо НЕРЕДОВНО?

Българската спортна журналистика съществува само за да убеждава населението,че родния футбол започва и завършва с армията и милицията!!!Тебе те няма в България и сигурно не си забелязал,каква кампания върви с цел да се кандърдиса общественото мнение,че към мач от В група,с участието на ЦСКА,има по голям интерес отколкото към мачовете в А група!!!И всичко това защото едно аматьорско отборче от трета глуха дивизия иска да продава телевизионни права за мачовете си!!!В разрез с всички правила по света и у нас!!!Както обикновено става в БЪЛГАРИЯ,някой ако иска да е над другите,той не се опитва да се развива и да ги изпревари,а да задържи и забави конкуренцията.....пречейки с всички сили и средства!!!Преди им пречеше Г.Ганчев и го плюеха,където се появи!!!Сега той е софиянец и има медиен комфорт и журналистически чадър!!!Оплюваният на деня е К.Домусчиев,защото не ги пуска до титлата,за която смятат че са абонирани!!!Оплюват се и играчите на Лудогорец,начело с Моци и Вл.Стоянов!!!Същото става и с ЧЕРНО МОРЕ !!!Една надежда имаха горките,да близнат от медеца....и ние ги спряхме!!!Така,че ответната реакция е очаквана и нормална!!!Разбирам Iceberg,в желанието му да сме толерантни.....и вервайте ми,много се старая!!!Но те именно на толерантност и мълчание разчитат!!!Затова ВАРНА им е трън очите!!!Защото не им мълчим!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА !!!

ekspert

Мнениеот ekspert » 23 авг 2015 16:49

koseto40 написа:След кратка пауза отново се започна с глупостите.:) Като тръгваш за Смолян,вземи и Наско Илиев,та да ми наберете 20 кг от хубавите картофи там..То и без това за друго не ставате и двамата..:))И понеже си ниво,накъсайте ми и 100 стръка мурсалски чай...ще ти кажа как да си го приготвяш и ти.. :mrgreen: Така..стига съм се занимавал с..господин куха лейка...:)

Виж какво, няма да падам на нивото ти, а и да искам не мога да падна толкова ниско на нулата и да отвръщат на простотията ти. Мен който е трябвало ме е празнил и в областта на науката, нивото ми никога няма да го стигнеш. Както виждате аз правя нещо, не плямпам глупости, а ти щом смяташ талант като Наско Илиев за некадърник си е твой проблем, говори колко разбираш от футбол, същи и за Теодор Стефанов, ще видите и двамата къде ще играят след време ако ние не направим нещо!

Върни се в “Черно море”