Черно море - Черноморец, 27 октомври 2013 (неделя), 14:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море - Черноморец, 27 октомври 2013 (неделя), 14:00

Мнениеот зеления » 27 окт 2013 17:04

Кролик написа:Нападението в лицето на Райков, Бакари и Окоро изглежда мнооого добре. Липсват ни обаче пасовете на Капитана зад Бакари.
Мисля че Жоро Божилов трудно ще се върне сред титулярите. Без него играта в последната фаза изглежда доста по бърза, лично на мен това много ми допада.

Вратаря на Черноморец определено не блестеше с майсторство, ще берат ядове с него.

Много грешиш. Точно липсата на Жоро Божилов ( и капитана разбира се ) се чувства най-осезаемо. Мястото на Бергонси изобщо не е там, където играе сега по принуда. Паланков пък трябва да благодари за контузиите на двамата Жоровци, защото ако не бяха те аз лично вече не го виждам на терена. И днешния мач е в подкрепа на думите ми - в по-голямата част от игровото време не можехме да изнесем топката напред освен с дълги центрирания. Нямаше я и халфовата линия най-вече в разиграващата си част.
С две думи: страшно много липсват двамата Жоровци на този отбор.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 27 окт 2013 17:04

Като цяло добър мач,изобилстваше борбата пред футбола,но това е А група все пак.Когато Гонзича смени Паланков с Расим,загубихме средата на терена,за мен доста неумела смяна,можеше да ни коства загуба на точки.Бакари беше над всички днес,а най-зле според мен се включи Расим.Другите си играха обичайното .Да му мисли белия балет :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 окт 2013 17:27

Бакари беше над всички.Така трябва да играе всеки иностранец,доволен съм от огромния му прогрес,защото до съвсем скоро,до мача в Ловеч беше един от най-безполезните на терена.За днес добри думи заслужава Райков и Кирил Котев заедно с Шерифа.Видях 2 изключителни грешки на Мишо,нетипични за него,но и при двете щяхме да получим голове.Китанов също сгрещи фатално веднъж,добре,че съдията даде аут,Котев с пълно право го навика.Коконов влезе добре в мача също.Не ми хареса Паланков,никак.Бекир влезе ужасно обаче.Всеки път все по-страхливо влиза,нищо общо с първите му два мача с ЦСКА и Локо Пд,днес заради него примерно Дани Г отнесе абсолютно ненужен ЖК,а Дани Г е МНОГО важен играч и човека,дето изнася топката дори и Жоровците да са на терена.Двамата липсват и това е видно.Ако трябва да обобщя нещо,което много харесах - това е двойката централни.Киро и Шерифа са железни,опитни,класни,страхотни защитници,играят със спокойствие и самочувствие.Котев пасна като дялън камък в нашия отбор.А това което не ми харесва - спадът във формата и живеца на Бекир,дано да е някакъв шок от сблъсъка с мъжкия футбол,но с тази страхлива игра започва да ми мяза малко на Капитанов :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 27 окт 2013 17:29

Слабички сме....много брак днес.
Неприятно впечатление ми направи гостуващата агитка.В общи линии поне до този сайт, може да се каже , че са културни хора.Без да са предизвикани, започнаха с обидите, с което доказаха, че ако ще още 100 улици да ви асфалтират, ще си останете вътрешно много диви селянчета.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 27 окт 2013 17:36

зеления написа:
Кролик написа:Нападението в лицето на Райков, Бакари и Окоро изглежда мнооого добре. Липсват ни обаче пасовете на Капитана зад Бакари.
Мисля че Жоро Божилов трудно ще се върне сред титулярите. Без него играта в последната фаза изглежда доста по бърза, лично на мен това много ми допада.

Вратаря на Черноморец определено не блестеше с майсторство, ще берат ядове с него.

Много грешиш. Точно липсата на Жоро Божилов ( и капитана разбира се ) се чувства най-осезаемо. Мястото на Бергонси изобщо не е там, където играе сега по принуда. Паланков пък трябва да благодари за контузиите на двамата Жоровци, защото ако не бяха те аз лично вече не го виждам на терена. И днешния мач е в подкрепа на думите ми - в по-голямата част от игровото време не можехме да изнесем топката напред освен с дълги центрирания. Нямаше я и халфовата линия най-вече в разиграващата си част.
С две думи: страшно много липсват двамата Жоровци на този отбор.

Съгласен съм с теб за изнасянето на топката, съгласен съм и че Бергонси не играе на своя пост. Не съм съгласен с теб за Жоро Божилов :) Все пак всеки има право на мнение ;)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 27 окт 2013 17:39

Clarion написа:Бием в неделя все някак си, по възможност икономично, с ранни голове и 2:0 накрая, че идва тежка седмица ... Както по-горе беше споменато - с малко сме по-добри в момента - нека да го оползотворим!

можело бе :-) няколко изречения за мача, както някой беше помолил - Китанов почва малко да ме дразни малко - закъснели излизания, когато защитата му оставя топката за овладяване, 4-5 пъти бавене с доритване до аут линията и изчакване на противников играч да се домъкне, че да я хване, бавене при всеки удар от вратата - да бе, точките са важни, може в някой мач да си го позволиш, но да ти става стил на игра ... не знам - все пак има неща като феърплей и ... чест да речем. Защитата е окомплектована (имаше спор наскоро дали сме окомплектован отбор - там поне сме), Станчев беше над всички този мач, просто се вижда, че Котев и Сашко са по-добрите ни централни, Мишо малко се изнерви второто, но нямаше фатални пропуски. Паланков - лично за мене беше трагедия този мач - добре, че и противника не бе на ниво и съдбата ни покри тук-там, ДаниГ, особено първото полувреме - невероятен, Бергонси - да, не му е това най-доброто място, но този мач се справи. Както беше казано по-рано и както няколко пъти и аз вече съм споделял - без Божилов играта ни в нападение се развива по-бързо. Това не значи, че без него сме по-добри, но пред Гонзо има определено избор в какво темпо да се развиват атаките ни. Не виждам обаче как Жоровците вече ще играят заедно, защото бе виждам схема с един дефанзивен (може би само Бергонси става и е от типа на Борносузов и Димов, които можеха да играят самостоятелно), а ДаниГ според мене в момента е по-полезен и от двамата. Та когато трябва да разиграваме и бележим - Бергонси, ДаниГ и Жоро Илиев биха били първи избор за средата на терена. Нападението - ами бележим ... и то офанзивните ни футболисти бележат - какво повече да кажа :-) А, и се стараят и в дефанзивен план - все пак играта в защита е задача на целия отбор. Бекир игра достатъчно, за да може да направи нещо, ама - за пореден мач според мене не оправдава очакванията. Второто полувреме, за разлика от първото когато разигравахме много добре, протече предимно с прехвърляне на топката от едната половина в другата с далечни пасове.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 27 окт 2013 17:52

Игра,мигра,какво разбираме ние от футбол...Важни три точки,които не бяхме взимали от тях скоро.Гот е да биеш Херо.Колкото ни мрази,няма друг треньор в България с такава злоба да играе с-у нас.
Сипвам си и ма боли за всички разбирачи!
Наздраве за НАС МОРЯЦИ!!! :) :idea: :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 окт 2013 19:15

Честитя ви победата и трите точки! Бяхте по-добрият отбор и си ги заслужихте.
[center]Изображение[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 27 окт 2013 20:45

Нелошо първо полувреме и много слабо второ. Направихме някои фатални грешки в отбрана, които можеха да ни костват много. Добре се включи Коконов, изглежда ми пълноценна конкуренция на Райков. От години не сме били така добре по крилата. Бакари отбеляза във втори пореден мач, дано да е само загрявка за срещите със софиянци. Хубаво е, че продължаваме да печелим такива мачове и без Жоро Илиев.

Върни се в “Черно море”