ЧЕРНО МОРЕ-левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ-левски

Мнениеот charlitobg » 30 мар 2009 17:39

Опп пак съм тук след 10дневната изолация наложена ми от ЛеФскарското лоби в ГОНГ форума. Ами може да ви е много мъчно господа МОДЕРАТОРИ ама пак повтарям СОФИЯ не е България нали и тези КОМУНИСТИЧЕСКИ приоми можете на вашите смешниии фенове от ЛЕФФФСКИ да прилагате. Все пак сме завършили Осми клас и знаем как да работим с КОМПИТО ))))))
А вие господа Милиционери първо съберете по някой лев че да платите заплатите на истинските Полицаи че и те семейства хранят. Съжелявам ви Лефскари. По големи СВИРКИ от вас няма по цял свят. И на колегата който се беше намесил от някъде че нямало разлика на колко години си за да си фен на Черно море да кажа че и аз съм МОРЯК като него плавам 15 години и съм обеколил целият свят. И ми е интересно в Южна Африка като спорихме с един тамошен бял къде е България и има ли ФУТБОЛ у нас той ми каза само едно име и то беше ЕВРОИДИОТИТЕ НА ЕВРОПА от София ..... Някъкво отборче Лафчис ли Лефска ли и той не можа да ми отговори . Така че мача в събота е Х колкото и да ми се иска да ви праснем ама с този потенциал който имаме не можем повече. А има и фактор БФС нали..???? Няма да ни дадат защото ако ви открием някъде от към гърба ЧОРБАТА стават ШАМПИОНИ а вие и БФСто не искате нали““????? И Чорбата са същите мишки като вас но поне не ни излагат по света като вас. Затова не се палете а да ходим на мача поне футбол да гледаме. Само Черно море до гроб

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 мар 2009 22:13

Не съм във Варна и няма време да ви чета глупсотите.Ще го кажа с 2 думи:Грийн Миле стига си се заканвал остави след мача.От големи закани акрая голям срам.
Левскарите стига сте се дървили,знаем се вие всяка гоидна идвате по 1000 фена поне 60,70 %от "провинцията" не се излагайте,Цска имат винаги 2 пъти повече от вас на Тича!!!Ама и тяхните са 70%от провинцията знаем ви как си пъкните стадиона вскеи път в София,така че нямате очи да говорите...
Моята прогноза пълен стадион и грозен футбол от страна на Левски както всеки път когато са на Тича....Нашите пък ще играят както си могат и,ако спрат с безсмислените центрирания може и да бием.Ай със здраве..

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 мар 2009 09:35

Морски,много си прав и Колето си е взел поука.От мача с говедата,спираме с безсмислените центрирания и започваме само със смислени такива! :D За предстоящия мач-дано не играем отново срещу 14 говеда !Както обикновено се случва.При равни условия-твърда единица.Футболния потенциал в момента е в наша полза.А останалото...БФС! :cry:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 31 мар 2009 10:22

Говедата напълниха гащите още преди мача :lol: .Колко бе?Колко дни искате да отложим мача?За неделя,за понеделник...за август месец,когато кажете сме готови да ви рендосаме говеждите задници.Направо подайте молба за служебна победа с 0:3,защото не е честно спрямо вас и жалкия ви копанарски отбор нашия великолепен състав да играе на 100% срещу вас.Просто ще ви размажем и ще хвърлим в истерия цялата синя журналистическа паплач.Ужас,даже и най-малките теленца са наясно,че даже и равен във Варна значи йок титла,а мача е 99% твърда 1-ца,защото ние сме ЧЕРНО МОРЕ,а те-ЕВРОИДИОТ и срещу такива отборчета нищо освен победа не се приема!!!Айде,чакаме следващата декларация или следващия милиционерски донос.МАЧКАЛИ СМЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ И ПАК ЩЕ ГИ МАЧКАМЕ,ЩЕ ВИ НАВРЕМ СИНИТЕ ФУРАЖКИ ОТЗАД И ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ОБРАТНО ПО СЕЛАТА ВИ ЩЕ ВИ ПРАТИМ-Синдел,Аврен,Генерал Тошево,Провадия,Въглен и Игнатиево.Деразайте,още само 3 дена на незаслужено водачество имате,после край!ТИК-ТАК,ТИК-ТАК....КЗЛ :!:
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 31 мар 2009 17:12

GreenMile написа:Говедата напълниха гащите още преди мача :lol: .Колко бе?Колко дни искате да отложим мача?За неделя,за понеделник...за август месец,когато кажете сме готови да ви рендосаме говеждите задници.Направо подайте молба за служебна победа с 0:3,защото не е честно спрямо вас и жалкия ви копанарски отбор нашия великолепен състав да играе на 100% срещу вас.Просто ще ви размажем и ще хвърлим в истерия цялата синя журналистическа паплач.Ужас,даже и най-малките теленца са наясно,че даже и равен във Варна значи йок титла,а мача е 99% твърда 1-ца,защото ние сме ЧЕРНО МОРЕ,а те-ЕВРОИДИОТ и срещу такива отборчета нищо освен победа не се приема!!!Айде,чакаме следващата декларация или следващия милиционерски донос.МАЧКАЛИ СМЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ И ПАК ЩЕ ГИ МАЧКАМЕ,ЩЕ ВИ НАВРЕМ СИНИТЕ ФУРАЖКИ ОТЗАД И ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ОБРАТНО ПО СЕЛАТА ВИ ЩЕ ВИ ПРАТИМ-Синдел,Аврен,Генерал Тошево,Провадия,Въглен и Игнатиево.Деразайте,още само 3 дена на незаслужено водачество имате,после край!ТИК-ТАК,ТИК-ТАК....КЗЛ :!:

Никой не е искал отлагане на мач, ти това не го ли разбра. Това е плод само на някакви болни фантазьори и лайнари като тебе, твоя гуро и духовен водач Жоро Атанасов, някакви драскачи от Спортал. Кокала ясно заяви вчера на пресконференцията, че отлагане на мач никой не е искал, Левски не го е страх от никой, най-малкото от отбра на Черно море. Видя се с каква класа разполага отбора ви от мачовете с Ботев и Черноморец, така че не знам за какви се мислите и че разполагате с нещо повече от Левски, не не сте по-силни и нямате по-добри играчи, колкото и да ви се иска, това е за момента истината. Преди около месец-два ви казах, че ще завършите извън четворката, а вие мечтаехте шампиони да ставате, ама БФС щяло да ви пореже... :lol: В момента сте по-близко до моята прогноза, защото гледам реално на нещата, а не съм заслепен като вас, но както и да е, все ми е тая къде ще свършите накрая. След мача в Събота пак ще коментираме мача и дано по-мотивирания и добрия победи, а аз не се съмнявам, че това ще бъде Левски.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
frenzy
Контакти:

Мнениеот frenzy » 31 мар 2009 17:49

така че не знам за какви се мислите и че разполагате с нещо повече от Левски, не не сте по-силни и нямате по-добри играчи, колкото и да ви се иска, това е за момента истината

ХАХАХ мислим се за стоиностен отбор ,които играе футбол а не разчита на съдииска свирка (затова и стадиона се пълни за разлика от вашия)
С какво наще играчи са по лоши от ваще , че 90% от играчите ни са Българи може би ???
Дерзаите и разчитаите на мангалите да ви изкарват мачовете но така БГ футболът се закопава !!!
Всичко ще се види на мача в Събота ,дано поне да има игра а не пародия на футбол и съдията да е главния герой.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 31 мар 2009 18:59

frenzy написа:
така че не знам за какви се мислите и че разполагате с нещо повече от Левски, не не сте по-силни и нямате по-добри играчи, колкото и да ви се иска, това е за момента истината

ХАХАХ мислим се за стоиностен отбор ,които играе футбол а не разчита на съдииска свирка (затова и стадиона се пълни за разлика от вашия)
С какво наще играчи са по лоши от ваще , че 90% от играчите ни са Българи може би ???
Дерзаите и разчитаите на мангалите да ви изкарват мачовете но така БГ футболът се закопава !!!
Всичко ще се види на мача в Събота ,дано поне да има игра а не пародия на футбол и съдията да е главния герой.

Що не погледнеш класацията за посещаемост, вас в тройката ви няма май... :D
Има чужденци и какво от това, като те са класни ще играят. И Дарко, Да Коща, Рабех, Жо са най-класните чужднци в България, аз не виждам защо да не се разчита на тях в такъв случай, дори покрай тях израстват и другите футболисти от отбора.
Залага се и на младите играчи- Милиев, Гаджев, Генев, Хичо, Цецо Димитров или Божката Митрев, Лъчо Балтанов, както и на играчи 84 и 85 набор като Живко и Сърмов, Веско Минев, последния мач влезна и Цачев, абе кво съм взел да ти обяснявам, ако погледнеш разширения състав ще видиш, че има 9-10 от ДЮШ на отбора ни, на които се дава шанс да се изявяват.
Харесва ми, че наистина при вас се залага 90 % на българи, ама то не е лесно и да признаеш, че наистина в Левски се работи за развитието на младите футболисти-деца, юноши и младежи. С едно изречение-злобари сте повечето, които пишете в този форум на Черно море, с изключение на няколко потребителя, които разсъждават.
И стига с този съдия, че става смешно вече. То ако почне да му се скача от първата минута, без значение дали има за какво, как очакваме да свири по правилата в такава обстановка.
Кво се занимавам и аз с вас, кво ли разбирате от това, което написах по-горе. Дай само да псуваме и плюваме...
NON MOLLARE MAI

eighteen

Мнениеот eighteen » 31 мар 2009 21:12

Veso1913 написа:Морски,много си прав и Колето си е взел поука.От мача с говедата,спираме с безсмислените центрирания и започваме само със смислени такива! :D За предстоящия мач-дано не играем отново срещу 14 говеда !Както обикновено се случва.При равни условия-твърда единица.Футболния потенциал в момента е в наша полза.А останалото...БФС! :cry:
абе какви са тия говеда бе? ти да не си правен от бик бе? бах ти и болното тъпанарче! :mrgreen:

alfonso

Мнениеот alfonso » 31 мар 2009 21:15

eighteen написа:
Veso1913 написа:Морски,много си прав и Колето си е взел поука.От мача с говедата,спираме с безсмислените центрирания и започваме само със смислени такива! :D За предстоящия мач-дано не играем отново срещу 14 говеда !Както обикновено се случва.При равни условия-твърда единица.Футболния потенциал в момента е в наша полза.А останалото...БФС! :cry:
абе какви са тия говеда бе? ти да не си правен от бик бе? бах ти и болното тъпанарче! :mrgreen:
пич не му се връзвай много тоя си адски ПроЗт. Биеме ги тея паламуди и готово. Само Левски оле!!!!!! Варна е синяяяяяя!!! :D :D

beatles
Контакти:

Мнениеот beatles » 31 мар 2009 23:52

"Кво се занимавам и аз с вас, кво ли разбирате от това, което написах по-горе. Дай само да псуваме и плюваме..."

Седем-не мисля,че някой те кара пишеш в този форум.И наистина не се занимавай с нас,пиши си във форума на твоя отбор,май там никой не ти обръща внимание и се дразниш тук.Затова има обособени форуми - за привърженици,а не за избиване на комплекси.

Върни се в “Черно море”