Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Мнениеот drvasko98 » 26 юли 2015 12:35

Играли с успех в групите на ЛЕ - 1-6 и 0-2 от ПАОК Солун :) Последно място в групата с 3-14 голова разлика :) Спортинг, евроидиота на Португалия игра финал в УЕФА през 2005, да, а през следващия сезон (след мача с Левски) 2011-2012 пък игра полуфинал в ЛЕ, предният пък се представи "много успешно" и мина групата си в ЛЕ, отпадайки с два равни от бъдещият победител Атлетико Мадрид. Не са като аматьорите от Минск да се представят успешно в ЛЕ, завършвайки последни в групата. Така че олигофренът е друг. Разбирам, че е неприятно най-силният отстранен отбор в ЕКТ да бъде Макаби Нетания с 2-3 участия в цялата им история, ама другите на са виновни за това.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 13:24

Спортинг е категоричния и безспорен Евроидиот на Португалия нямащ НИЩО общо с успехите на грандовете Бенфика и Порто! Нещо повече....те хубаво играха Финал за УЕФА през 2005, но го играха дори на своя стадион Жозе Алваладе и като ДОМАКИН го загубиха от ЦСКА Москва, като ПЪЛНИ ИДИОТИ! Много напомнят на вашите истории със Славия, с Берое, с нас :lol: ....НАИСТИНА СА ЕВРОИДИОТ, но това не им попречи да ви размажат като пучи въшки, а в БЕЗСМИСЛЕНИЯ МАЧ да ви пуснан малко гювеч :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 юли 2015 13:31

Надявам де и догодина да се класирате, за да видим следващия анонимник, който ще ви изпраска какъв гранд ще бъде

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 13:37

drvasko98 написа:Надявам де и догодина да се класирате, за да видим следващия анонимник, който ще ви изпраска какъв гранд ще бъде

Но ние от анонимник НЕ СМЕ отпадали, няма и да отпаднем :arrow: . Отпадане от анонимници и географски открития са неща запазени за циркаджиите от Подуяне, нас не ни намесвай там, моля!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 юли 2015 16:14

ShooterMan написа:Спортинг е категоричния и безспорен Евроидиот на Португалия нямащ НИЩО общо с успехите на грандовете Бенфика и Порто! Нещо повече....те хубаво играха Финал за УЕФА през 2005, но го играха дори на своя стадион Жозе Алваладе и като ДОМАКИН го загубиха от ЦСКА Москва, като ПЪЛНИ ИДИОТИ! Много напомнят на вашите истории със Славия, с Берое, с нас :lol: ....НАИСТИНА СА ЕВРОИДИОТ, но това не им попречи да ви размажат като пучи въшки, а в БЕЗСМИСЛЕНИЯ МАЧ да ви пуснан малко гювеч :lol:

Абе като си затапен и то категорично, най-добре си замълчи, или си признай. И няма да е лошо да намалиш хейта малко...

С най-добри пожелания! ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 юли 2015 22:21

Динамо Минск бие в Швейцария Цюрих да не са някво страшилище но няма нищо странно че отстраниха средняк от БГ по този начин! ;)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 юли 2015 22:50

runnersa написа:Динамо Минск бие в Швейцария Цюрих да не са някво страшилище но няма нищо странно че отстраниха средняк от БГ по този начин! ;)

Преди мачовете ни с тях останах с впечатление, че си доста доброжелателен към отбора ни и шансовете му. Даваше акъли, пожелаваше успехи, някак съпричастен беше... Сега гледам си обърнал палачинката?! "Отстраниха средняк от БГ", "по този начин"?! Какъв ти е проблема? Аз пък бих казал, че да, не са някакво страшилище Динамо Минск, но факта, че бият в Цюрих е показателен, че са сериозен и не случаен отбор. И въобще, ама въобще не можеш да ги сравняваш с Йелгава, нали?! Пък и да отпаднеш от Работнички (Македония) - безценно. Какво там значи някаква победа в Цюрих?! И какво викаш, по точно искаше да кажеш с този си пост?! Май жегата не прощава наред ;) Хм... Добре, че се поразхлажда малко :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 юли 2015 23:32

Iceberg написа:
runnersa написа:Динамо Минск бие в Швейцария Цюрих да не са някво страшилище но няма нищо странно че отстраниха средняк от БГ по този начин! ;)

Преди мачовете ни с тях останах с впечатление, че си доста доброжелателен към отбора ни и шансовете му. Даваше акъли, пожелаваше успехи, някак съпричастен беше... Сега гледам си обърнал палачинката?! "Отстраниха средняк от БГ", "по този начин"?! Какъв ти е проблема? Аз пък бих казал, че да, не са някакво страшилище Динамо Минск, но факта, че бият в Цюрих е показателен, че са сериозен и не случаен отбор. И въобще, ама въобще не можеш да ги сравняваш с Йелгава, нали?! Пък и да отпаднеш от Работнички (Македония) - безценно. Какво там значи някаква победа в Цюрих?! И какво викаш, по точно искаше да кажеш с този си пост?! Май жегата не прощава наред ;) Хм... Добре, че се поразхлажда малко :mrgreen:

На тебе къв ти е проблема 8мо място как да го нарека??? Сега тръгвате с хикс и загуба сигурен шампион ли да ви нарека тее то в БГ да не кажеж истината!!! То ще кажеж че последните сезони на косъм изпускате титлата 7-8мо място последните няколко години и вече голямо престъпление че съм използвал думата за отбор завършващ на тези места!!
Стига с това изкуствено самочувствие Цюрих бяха уж преодолими за Морето и непреодолими за Минск а това се оказа точно обратното!!! Пожелаването на успех не означава че съм длъжен да не наричам нещата такива каквито са! С въздухарско самочувствие и загуба на връзка с реалността няма да се оправим трябва реална преценка и здрава работа - лека вечер!
И да колкото и да ви вгорчи още повече самочувствието за Купата ви се падна един тежък мач и съперник финала с Левски другото бяха "кървави" дербита с Локо Горна, обезкървения Локо ПД и т.н.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 31 юли 2015 00:06

runnersa написа:
Iceberg написа:

На тебе къв ти е проблема 8мо място как да го нарека??? Сега тръгвате с хикс и загуба сигурен шампион ли да ви нарека тее то в БГ да не кажеж истината!!! То ще кажеж че последните сезони на косъм изпускате титлата 7-8мо място последните няколко години и вече голямо престъпление че съм използвал думата за отбор завършващ на тези места!!!
Стига с това изкуствено самочувствие Цюрих бяха уж преодолими за Морето и непреодолими за Минск а това се оказа точно обратното!!! Пожелаването на успех не означава че съм длъжен да не наричам нещата такива каквито са! С въздухарско самочувствие и загуба на връзка с реалността няма да се оправим трябва реална преценка и здрава работа - лека вечер!

Аз разбира се, проблем нямам. Исках само да ти обърна внимание, че нямаше нужда от подобни постове, с които освен да се заяждаш, "казвайки истината", друго не постигна?! А и никой не ти я е искал, нали? Най-много някой да ти беше теглил една..
И когато прочетеш нещо от мен " с въздухарско самочувствие" или пък " загуба на връзка с реалността", тогава ми ги пиши такива и ме поучавай за "реална преценка и здрава работа". Лека да е вечерта и за тебе.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 31 юли 2015 00:19

Iceberg написа:
runnersa написа:
Iceberg написа:

На тебе къв ти е проблема 8мо място как да го нарека??? Сега тръгвате с хикс и загуба сигурен шампион ли да ви нарека тее то в БГ да не кажеж истината!!! То ще кажеж че последните сезони на косъм изпускате титлата 7-8мо място последните няколко години и вече голямо престъпление че съм използвал думата за отбор завършващ на тези места!!!

Аз разбира се, проблем нямам. Исках само да ти обърна внимание, че нямаше нужда от подобни постове, с които освен да се заяждаш, "казвайки истината", друго не постигна?! А и никой не ти я е искал, нали? Най-много някой да ти беше теглил една..
И когато прочетеш нещо от мен " с въздухарско самочувствие" или пък " загуба на връзка с реалността", тогава ми ги пиши такива и ме поучавай за "реална преценка и здрава работа". Лека да е вечерта и за тебе.

То това е проблема в БГ като тръгнеш трезво да преценяваш нещата или ти теглят майна или ти слагат кавички кой друг мач освен финалния за Купата ви е бил отличаващ се??? Отпадане от шестицата, разгромни загуби от Левски във втората и рутинни победи над Слабаците за първенството и Купата това е реалността и тя не стига за отстраняването на грамотен отбор играл в групите на ЛЕ м.г. - голата истина!
Просто е глупаво да си мислите че като се възползвахте от сдухването при Левски във важни мачове през последните години сте готови за титли, пробиви в Европа и т.н. оттам и призива за малко повече реализъм!

Върни се в “Черно море”