Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Мнениеот greenpeak » 02 юли 2014 21:44

Черно море 1:1 Марек

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TDOUSZx8a4Q&list=PLUdNQVlGWORguqNi7tP979Bm_h687fUfV[/youtube]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 юли 2014 22:15

black sea написа:Засега в контролите сме пълна трагедия, дано в първенството не е така. Първите 5-6 кръга ще покажат накъде отиват нещата.
Относно селекцията до момента -
1.Матиас Курьор е тотална загадка, даже от клиповете стана ясно, че не е нищо особено, но днес вкарва гол, все пак. Според мен е Окоро 2.
2.Ангел Грънчов не е нищо особено, не по-добър от Живко, а нали такъв търсихме уж. Най-вероятно ще е резерва на Живко, няма какво да говорим повече.
3.Кирил Акалски е не лош вратар, но се контузи за дълго време.
4.Илия Николов - нищо не знаем за този вратар, пълна загадка и мистерия, в смисъл не е бил никъде титуляр, че да имаме някакви впечатления от играта му.
5.Живко Петков е поредния Атанас Петров, т.е. твърда резерва тип дърво. Вярно, че игра в тоталния аутсайдер Нефтохимик, но не показа абсолютно нищо интересно.
Селекцията до момента е меко казано незадоволителна. Който не е съгласен, нека си носи зелените очилца и да е жив и здрав. Но после да няма разочаровани и неприятно изненадани, т.е. според мен с така очертаващия се отбор ще се борим здраво за шестото място. Не знам за какви тройки си мечтаят някои. Лошо няма, ама няма и играчи, и стадион, и ръководство като хората.

Много точно изказване! Подкрепям на 100 %!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 02 юли 2014 22:21

Няма смисъл да почваме първенството май.Бързо ги отписахме.Жалко как искам да се върнат Гонзу и Кривото. 8-) :lol:

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2014 23:58

Сашо Станков добре работи на френския пазар, видяхме какви футболисти докара като французите Крис Гади, играл в Марсилия и Н'дайе играл в Кристъл Палас, така че не вярвам да е лош футболист, щом директно идва без проби...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 юли 2014 00:39

зеления написа:
black sea написа:Засега в контролите сме пълна трагедия, дано в първенството не е така. Първите 5-6 кръга ще покажат накъде отиват нещата.
Относно селекцията до момента -
1.Матиас Курьор е тотална загадка, даже от клиповете стана ясно, че не е нищо особено, но днес вкарва гол, все пак. Според мен е Окоро 2.
2.Ангел Грънчов не е нищо особено, не по-добър от Живко, а нали такъв търсихме уж. Най-вероятно ще е резерва на Живко, няма какво да говорим повече.
3.Кирил Акалски е не лош вратар, но се контузи за дълго време.
4.Илия Николов - нищо не знаем за този вратар, пълна загадка и мистерия, в смисъл не е бил никъде титуляр, че да имаме някакви впечатления от играта му.
5.Живко Петков е поредния Атанас Петров, т.е. твърда резерва тип дърво. Вярно, че игра в тоталния аутсайдер Нефтохимик, но не показа абсолютно нищо интересно.
Селекцията до момента е меко казано незадоволителна. Който не е съгласен, нека си носи зелените очилца и да е жив и здрав. Но после да няма разочаровани и неприятно изненадани, т.е. според мен с така очертаващия се отбор ще се борим здраво за шестото място. Не знам за какви тройки си мечтаят някои. Лошо няма, ама няма и играчи, и стадион, и ръководство като хората.

Много точно изказване! Подкрепям на 100 %!

Аз също съм на почти същото мнение.. за съжаление!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 юли 2014 01:08

bez-nick написа:Сашо Станков добре работи на френския пазар, видяхме какви футболисти докара като французите Крис Гади, играл в Марсилия и Н'дайе играл в Кристъл Палас, така че не вярвам да е лош футболист, щом директно идва без проби...

Добре работел на френския пазар.... държи сергия на битака в Париж или продава зарзавати на зеленчуковата борса?! И още нещо, докарва се добитък, футболисти се привличат... И само да добавя за тези, които вихрят фантазии разни, че Станков наследи готов отбор (един напуснал - Бергонси, Домовчийски не го броя) боеспособен, навит и можещ. Отбор, с който Гонзо доказа, че дори и обезкървен на полусезона, може да победи всеки. А сега чувам,че трябвало да се обиграват... кой бе? Двама-трима нови, с които трябва да надграждаме, а не 7-8 или 10 да кажем, които да гласим за титуляри и на практика да се гради нов отбор!!? И на този фон, такива резултати в контроли с меко казано слабички отбори... еми как да съм доволен, как да правя сметки за тройки, евротурнири.. Пък и бързо забравят някои, че не от отбора зависи евроучастие, а от тези, които дават парите. А аз не виждам в тях такъв интерес на този етап. За справка... Лудогорец се подготвя в Англия и пребива отбори като Стяуа, а ние в Банско падаме и се мъчим с Марек.. Не знам, аз никак не съм спокоен, нито пък доволен, от това, което се случва. То ясно, че ще "фигурираме" за пореден път в А група, но никак не съм убеден, че ще е по начина на Гонзо от миналото първенство. Пак казвам, дано Станков ме опровергае, дано потръгнат нещата, но.. нещо ме свива отвътре и ми говори друго :( Успех за момчетата занапред и дано да бъркам!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 юли 2014 19:06

Ангел Грънчов няма да подпише с Черно море
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ore-286206

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 юли 2014 19:39

greenpeak написа:Ангел Грънчов няма да подпише с Черно море
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ore-286206

Споко Грийн, ще "докараме" някое Менди от френския пазар :mrgreen: . Чух, че на съседна сергия продавал чушки един такъв, като Джаксъна ;) А сега сериозно, не вземем ли някой по-стабилен и по-надежден централен.. лошо.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 03 юли 2014 20:57

Спокойно ве пичове,Станков каза че скоро ще започнат да се молят да играят за нас.Вярвам му,все пак ние сме голям отбор,и за 101 години история,още нямаме загуба от Интер,Милан,Реал,Барселона,Байерн,Ман Ю,Ливърпул и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 юли 2014 22:39

Ами аз ще играя бе колеги.
Жардел как игра, а :mrgreen: ?
**
Пак нямам нищо от тото-то :mrgreen: , ЯЗЪК :mrgreen: !!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s9PcpkMqtp8[/youtube]
Последна промяна от greenpeak на 03 юли 2014 22:50, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”