СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ShooterMan » 02 сеп 2014 20:48

Гледах може би минута-две от видеото и вече мисля, че е ясно що за играч е тоя...Просто страхотен футболист! Класата лъха от ВСЯКО негово отиграване. Като стил на игра ми мяза на Супер Франки Лампард, здрав физически плеймейкър обичащ дългите подавания, силен в единоборства + голмайсторски нюх. Не мога да не отбележа отделно, че си има и ебаси тупалката, направо 30 м. ги няма за никаква дистанция. 10 мача за национала на Полша и отбори като Ягелония и Легия, които редовно правят запомнящи се рейдове из Европа. Абе класа е, кво да говорим, Кольо трябва да е идиот да не го вземе :idea:, тоя е футболист та дрънка :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 сеп 2014 09:36

Идвам издържах до 5-тата минута. Явно късите пасове и дрибъла не са му силната страна на този "атакуващ халф". Рита на боца при всяко докосване на топката. Има силен шут, ама трудно уцелва вратата с него. Да му мисли Жоро Божилов, ще го замерват като гнила ябълка. Могат спокойно и защитник да го сложат, с 1 удар направо ще намира нападателите.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 сеп 2014 11:30

Кролик написа:Идвам издържах до 5-тата минута. Явно късите пасове и дрибъла не са му силната страна на този "атакуващ халф". Рита на боца при всяко докосване на топката. Има силен шут, ама трудно уцелва вратата с него. Да му мисли Жоро Божилов, ще го замерват като гнила ябълка. Могат спокойно и защитник да го сложат, с 1 удар направо ще намира нападателите.

:lol: :lol: :lol: Много учудващо видео?! Поне половината "изяви" бяха странни центрирания от ъглов удар и далечни пряксвободни удари в купчината от играчи пред вратата, неща съвсем посредствени?!?! Направиха ми "впечатление" няколко удара към вратата право във вратаря или над нея?? А най ме "впечатли" онова набоцване (както отбелязва и колегата) удар към вратата, при което топката се изви и полетя на поне 5-6 метра встрани от целта??!! Видях един добър гол и май други два.. и двата след случайни рикошети?! Дали изгледах цялото видео не помня вече, но някои неща, които видях ме смутиха леко. Не са за такова видео. Затова така и започнах, "учудващо видео"! Може и да става играча, надявам се даже да е така, но или тоя, който е правил клипа нищо не разбира от тези работи или е бил на няколко полски водки :mrgreen: Имаше и неща, които ми харесаха, например дългия пас на поляка. Някои такива се получиха и като извеждащи на добра позиция. Имаше и две-три извеждания в уличка зад гърба на защитника, които бяха добри. Удар в гредата след пряксвободен, един под нея и.. до там! Абе чудя се, играч с такава визитка, толкова нямал ли е други по-добри изяви, подходящи за представяне в подобно видео? Но пък съм на мнение, че най-добре играча се преценява на терена, на тренировки и в игрова обстановка, така че.. Кольо ще може сам да си прецени на предстоящите проби.
Последна промяна от Iceberg на 04 сеп 2014 14:33, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 сеп 2014 11:58

Iceberg написа:
Кролик написа:Идвам издържах до 5-тата минута. Явно късите пасове и дрибъла не са му силната страна на този "атакуващ халф". Рита на боца при всяко докосване на топката. Има силен шут, ама трудно уцелва вратата с него. Да му мисли Жоро Божилов, ще го замерват като гнила ябълка. Могат спокойно и защитник да го сложат, с 1 удар направо ще намира нападателите.

:lol: :lol: :lol: Много учудващо видео?! Поне половината "изяви" бяха странни центрирания от ъглов удар и далечни пряксвободни удари в купчината от играчи пред вратата, неща съвсем посредствени?!?! Направиха ми "впечатление" няколко удара към вратата право във вратаря или над нея?? А най ме "впечатли" онова набоцване (както отбелязва и колегата) удар към вратата, при което топката се изви и полетя на поне 5-6 метра встрани от целта??!! Видях един добър гол и май други два.. и двата след случайни рикошети?! Дали изгледах цялото видео не помня вече, но някои неща, което видях ме смутиха леко. Не са за такова видео. Затова така и започнах, "учудващо видео"! Може и да става играча, надявам се даже да е така, но или тоя, който е правил клипа нищо не разбира от тези работи или е бил на няколко полски водки :mrgreen: Имаше и неща, които ми харесаха, например дългия пас на поляка. Някои такива се получиха и като извеждащи на добра позиция. Имаше и две-три добри извеждания в уличка зад гърба на защитника, които бяха добри. Удар в гредата след пряксвободен, един под нея и.. до там! Абе чудя се, играч с такава визитка, толкова нямал ли е други по-добри изяви, подходящи за представяне в подобно видео? Но пък съм на мнение, че най-добре играча се преценява на терена, на тренировки и в игрова обстановка, така че.. Кольо ще може сам да си прецени на предстоящите проби.

Единственото което ме впечатли е дългият пас.Напомни ми за Калин Топузаков,който правеше подобни неща.И като се сетя че Калин го взехме от Шумен,а този е национал на Полша...Но и кой ли би дошъл на Тича сега?Нивото колеги е ужасяващо ниско за да си мечтаем за някакви играчи,които да "стават".Щом е опрял до нас,смятайте какъв играч е,или най-малкото-в каква форма е за да се навие на смешните пари от ТИМ.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 сеп 2014 13:45

Показа пас Жоро Илиев при голът на Мицански:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jl6y-8uf93Y&list=PLUdNQVlGWORiMqTgfaZwP4D0LCMnDm5Sl[/youtube]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 сеп 2014 16:44

Съгражданите явно имат тежък следобед...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 сеп 2014 16:59

yavorescu написа:Съгражданите явно имат тежък следобед...

Далечните им братовчеди може да ги съжалят и второто полувреме да не вкарват повече :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 сеп 2014 18:35

Кролик написа:
yavorescu написа:Съгражданите явно имат тежък следобед...

Далечните им братовчеди може да ги съжалят и второто полувреме да не вкарват повече :geek:

МВР ще регулира нещата.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 сеп 2014 19:06

Аз за едно съжалявам - как ей тъй за майтапа веднъж не се паднахме за Купата с тях бе....бааах мама му, резултата ще е двуцифрен просто. Иначе Подуяне нормално да ги сгази...бе те вече не са отбор бе, последни в Б с 0 точки, догодина са и аматьори...ОФИЦИАЛНО :o
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 сеп 2014 19:14

Голът за Спартак го вкара наш юноша.

Върни се в “Черно море”