Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот Iceberg » 03 яну 2018 06:28

Stariq написа:
"......Много красиво ви изглежда всичко - Обаче никой не иска да се замисли, че Илиян не е заплатаджия, а ние имаме малко бамбашка ръководство, където изобщо не се напряга.
И няма как в тази комбинация да не прехвърчат искри. Моля се само да се случи възможно най късно."

Е, не е чак никой! chernomore/viewtopic.php?f=8&t=205609&start=60#p7607853
Позамислил се е все някой и го е написал преди време! ;) , само дето нищо не зависи от нас и от други такива, които го схващат това и си го мислят! Сигурен съм, че са дадени някакви уверения от ръководството, защото иначе Ильо нямаше въобще да се върне. Отворен остава въпросът обаче, доколко и какви са били те и дали ще бъдат спазени! И тук Stariq има пълното право да се притеснява и съмнява. Времето ще покаже. И аз, както Varnauser, сякаш повече ми се иска отколкото ми се вярва, че нещо се е променило откъм цели и амбиции и на Илиан няма да се пречи! Пусти оптимизъм.. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 яну 2018 09:23

Чукча не читател,чукча ПИСАТЕЛ.Някои хора си мислят че света започва и завършва с тях.
По темата.Аз съм на мнение ,че Илиан за да дойде освен гаранции,има и едни други неща които са го накарали да се върне във Варна.Едно от тях се нарича любов към клуба изградил го като играч.Другото е голямото му моряшко сърце/нееднократно на провокативни въпроси от шопски медии е заявявал че е МОРЯК/."Никой не е пророк в собствената си страна"-може и да иска да стане такъв за нас и да докаже че можем да работим със собствени кадри/и той е част от тези кадри/.Желанието му да се завърне и да живее у дома не е на последно място.Сигурно има и много други причини,но най важното за нас е че Моряк поема Моряците.За нас това е най важния трансфер!Трансферите му почти винаги са успешни и успява да накара отбора да заиграе така както той иска.И най важното е че отборите му винаги имат изразен стил на игра,което на нас не ни се е случвало скоро.Малко остана,но нашето нетърпение е голямо да видим Илиан на Тича да води отбора.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 03 яну 2018 09:27

Ако ще си говорим за перспективи колеги, я ми кажете какви са му били обещаните във Верея...може би титла, купа, турнири. Така, че кой на кого, какво е обещавал ще видим, лошото е само, че имаме "особено" (меко казано) ръководство и никога не знаем какво, кога и как ще се случи. Остава ни да се надяваме на "чудото" Илиян Илиев, защото някакви невероятни футболисти не чакайте, то всички си го знаем това нещо, де. Дано Илиян да успее да направи "от нищо нещо"...това ни е шанса.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 яну 2018 09:41

black sea написа:Ако ще си говорим за перспективи колеги, я ми кажете какви са му били обещаните във Верея...може би титла, купа, турнири. Така, че кой на кого, какво е обещавал ще видим, лошото е само, че имаме "особено" (меко казано) ръководство и никога не знаем какво, кога и как ще се случи. Остава ни да се надяваме на "чудото" Илиян Илиев, защото някакви невероятни футболисти не чакайте, то всички си го знаем това нещо, де. Дано Илиян да успее да направи "от нищо нещо"...това ни е шанса.

Точно за това идеше реч, колега. Който е прочел внимателно е вникнал. Никой не очаква занапред звездни селекции, огромни пари за трансфери или супер цели, някакви! А просто - да не му се пречи на треньора. Да не му се саботира работата, както на един преди него на полусезона и т.н. При наличието на по-добри условия откъм база, ако не му се слага прът в колелата, Ильо знае как?!
Да бъде оставен да работи и това е. А той е доказал, че може да измайстори отбор и без скъпо платени звезди. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Onq

Мнениеот Onq » 03 яну 2018 10:48

Най-хубавото от идването на Илиан е, че повечето спряхте да говорите за титли , купи и европи. Има обаче още значителен процент готови да избухнат след 2-3 мача. Според мен Илиан ще изкара толкова време в клуба колкото той поиска. Друг е въпросът дали няма да го подведат играчите и дали той се е научил да превъзмогва собствената си обидчивост. Не мисля,че ще има проблем с ръководството. Не е тип треноьр, които иска повече пари за селекция, а тимаджиите каквито и кусури да имат, поне дават пълна власт на треньора и спокойствие за финансирането. Ако успее да се обгради с играчи, които искат да се докажат и играят за него, не виждам какви проблеми може да има. най-важна роля в това дали ще успее като наставник ще изиграе публиката. Ако успеете под козирката да накарате да млъкнат мрънкалниците, всичко ще е наред. Важното е да няма нереални амбиции и подкрепата да е безрезервна.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 яну 2018 13:19

Аз се надявам, че собствениците най-после са решили, че е дошло времето полека-лека да се прави отбор!!!Иначе идването на ИЛИАН ИЛИЕВ е безпредметно!!!Просто няма логика, да привлечеш добър и доказан треньор, за да вегетираш в средата на таблицата!!!Шест месеца, за опознаване и напасване......после лятна селекция и нов сезон, който дай Боже да завърши и с нов стадион!!!Спокойно ще има време, да се огледат наличните и да се потърсят нови футболисти за оголените постове!!!Естествено ще има и напуснали!!!Някои, на които не им е мястото в ЧЕРНО МОРЕ ще отпътуват още на 08.01.2018 г.!!!Не бива да бъдат товарени треньора и отбора със свръх очаквания, а да се работи само в перспектива!!!Дори и да направим фурор с блестящи резултати, реално погледнато ще заемем 6-тото място, което носи по малко активи от 7-мото!!!Същото става и ако сме пети!!!Затова, неспокойните да помислят и да не се напрягат!!!Да не напрягат и отбора, което е по важното!!!Надявам се да играем без напрежение и перспективните младоци да получат шанс за доказване!!!До края на Шампионата, да се знае кой ще върши работа и на кого ще му трябва обиграване някъде другаде!!!Мърморковците, никога няма да свършат, но е крайно време да се замислят, дали помагат с неприятните си изцепки!!!Ако ходим на стадиона, нека да е за да си подкрепяме отбора.......а не да се излагаме!!!

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 03 яну 2018 15:01

КироВарна написа:Аз се надявам, че собствениците най-после са решили, че е дошло времето полека-лека да се прави отбор!!!Иначе идването на ИЛИАН ИЛИЕВ е безпредметно!!!Просто няма логика, да привлечеш добър и доказан треньор, за да вегетираш в средата на таблицата!!!Шест месеца, за опознаване и напасване......после лятна селекция и нов сезон, който дай Боже да завърши и с нов стадион!!!Спокойно ще има време, да се огледат наличните и да се потърсят нови футболисти за оголените постове!!!Естествено ще има и напуснали!!!Някои, на които не им е мястото в ЧЕРНО МОРЕ ще отпътуват още на 08.01.2018 г.!!!Не бива да бъдат товарени треньора и отбора със свръх очаквания, а да се работи само в перспектива!!!Дори и да направим фурор с блестящи резултати, реално погледнато ще заемем 6-тото място, което носи по малко активи от 7-мото!!!Същото става и ако сме пети!!!Затова, неспокойните да помислят и да не се напрягат!!!Да не напрягат и отбора, което е по важното!!!Надявам се да играем без напрежение и перспективните младоци да получат шанс за доказване!!!До края на Шампионата, да се знае кой ще върши работа и на кого ще му трябва обиграване някъде другаде!!!Мърморковците, никога няма да свършат, но е крайно време да се замислят, дали помагат с неприятните си изцепки!!!Ако ходим на стадиона, нека да е за да си подкрепяме отбора.......а не да се излагаме!!!

И аз си мисля същото като теб, абсурдно е твърдението, че Илиан Илиев е дошъл за някаква краткосрочна и посредствена мисия за някакво кретане на отбора колкото за участие в А група, убеден съм, че е получил обещания и гаранции за нещо сериозно, отговарящи и на неговите амбиции! И както каза колегата, време е да се спре ''мрънкането'' и даването на акъл, така до никъде не се стига, оставете Илиан да работи, той е човекът, няма кой друг, а от нас се иска единствено да подкрепяме отбора както трябва!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 03 яну 2018 15:35

Колеги, даже и без 'грам" заяждане, само искам да ви припомня какво стана при първия престой на Гонзо в Черно море. Говоря за зимата, тогава. Колкото и да не го харесвам Гонзо (като треньор или шеф), тогава бяхме на идеални позиции за нещо голямо, като класиране говоря. И кво...Жоро в Китай (напълно заслужено), а и Шерифа също в "чужбина" (Разград) :lol: :oops: . И без тях, и нищо качествено като техни заместници, всички знаем какво стана. Така, че нека бъдем умерени оптимисти, защото си знаем много добре за какво става въпрос. Казах ви вече своето мнение, че ще разчитаме Илиян да направи "от нищо нещо" и дано да успее...Пълен "картбланш" от нас за него, това е...

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 03 яну 2018 16:28

black sea написа:Колеги, даже и без 'грам" заяждане, само искам да ви припомня какво стана при първия престой на Гонзо в Черно море. Говоря за зимата, тогава. Колкото и да не го харесвам Гонзо (като треньор или шеф), тогава бяхме на идеални позиции за нещо голямо, като класиране говоря. И кво...Жоро в Китай (напълно заслужено), а и Шерифа също в "чужбина" (Разград) :lol: :oops: . И без тях, и нищо качествено като техни заместници, всички знаем какво стана. Така, че нека бъдем умерени оптимисти, защото си знаем много добре за какво става въпрос. Казах ви вече своето мнение, че ще разчитаме Илиян да направи "от нищо нещо" и дано да успее...Пълен "картбланш" от нас за него, това е...

Така е, но тогава взехме Гонзо, а не човек като Илиан, беше ясно че при първото свирване от Подуене, Гонзо ще дотърчи при голямата си любов. Сега е съвсем друго, за да се навие Илиан Илиев да се върне при нас е взел нужните гаранции от тимаджиите, които са го убедили, че има смисъл да се захваща с нас. Разбира се, едва ли ще станем Лудогорец, но и няма как да е бил убеден да се завърне ако няма да има промяна на статуквото положение при нас.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 04 яну 2018 00:24

КироВарна написа:
violetovgeneral написа:И друго да знаеш родман-един отбор,като нашият не се издържа от билетчета,а от СПОНСОРИ!И те идват с показване на добри игри.Другото с Луканов е...Щом го оставят да работи с младежите,той колко младежи пускаше и за колко време?Само това ти стига,смятам?

Технически погледнато, нашият отбор не се издържа от билетчета!!!Затова билетите на нашите мачове, винаги са били най евтините в БЪЛГАРИЯ!!!Имаше даже и един период, през който на ТИЧА се влизаше безплатно!!!Никога на приятелски мач, или "контрола", не са се продавали билети!!!Но нашият отбор е издържал повече от век, удари от всички страни, именно защото неговите привърженици сме били винаги по трибуните!!!Защото клубът, това е публиката, която го подкрепя!!!Ако нас ни няма на стадиона и сър Алекс да дойде за треньор, файда йок........както е прието да се казва на "Олд Трафорд"!!!Затова аз мисля, че всеки който твърди, че обича ЧЕРНО МОРЕ.......трябва всеки мач да е на ТИЧА и да показва с дела обичта си!!!
е точно за това ти говоря..дали сме там или не все една и съща работа

Върни се в “Черно море”