[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GidsR1WfwhA[/youtube]
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
За много години на всички! 
Ето го най-добрия футболен тв коментатор
Алекси Сокачев спечели първото място за 2013 година
http://www.blitz.bg/sport/article/209616
http://www.blitz.bg/sport/article/209616
greenpeak написа:Ето го най-добрия футболен тв коментатор
Все едно Стиви Уондър или Рей Чарлс (лека му пръст) да спечелят анкетата за най-добър футболен скаут. Само показва колко измислени са тия "надпревари". Аз когато гледах мач, коментиран от Смукачев, си изключвах звука. Напоследък го оставям, защото често пада смях
Не знам дали е за тук, но вчера в 17.30 минах по Сливница край локомотив и децата на спартак тренираха на осветление
, не знам кой плаща сметката предвид състоянието на мъжкия им отбор, но ми се стори странно и дори им завидях като знам, че нашите деца тренират под моста.
guglata написа:Не знам дали е за тук, но вчера в 17.30 минах по Сливница край локомотив и децата на спартак тренираха на осветление, не знам кой плаща сметката предвид състоянието на мъжкия им отбор, но ми се стори странно и дори им завидях като знам, че нашите деца тренират под моста.
ДПС
Бау 
Хех, сумати и време никой и дума не обелва?! Айде да видим, колко ли човека ще се излъжете и ще хукнете да ми четете... бавкането
Ами тъй де! Чак толкова ли се отегчихте, чак толкова ли се отчаяхте и примирихте, че никой няма мерака да драсне и ред за нещо си около отбора?! Явно да. А може би и щото няма кой знае какво за коментари, но все пак... Ето, днес контролка има. Все пак нещо очаквате, нещо все интересничко ще се случи. Да не би всички да чакат по-сериозните контроли в Турция, а може би даже по-натам - развоя на трите мача до края на първата фаза или по-скорошното развитие за класиране в седмицата и после... ще пляскаме на дечурлигата и ще гадаем кой ще го бъде и доколко
А някой да каже Мяу поне де 
Хех, сумати и време никой и дума не обелва?! Айде да видим, колко ли човека ще се излъжете и ще хукнете да ми четете... бавкането
Ами тъй де! Чак толкова ли се отегчихте, чак толкова ли се отчаяхте и примирихте, че никой няма мерака да драсне и ред за нещо си около отбора?! Явно да. А може би и щото няма кой знае какво за коментари, но все пак... Ето, днес контролка има. Все пак нещо очаквате, нещо все интересничко ще се случи. Да не би всички да чакат по-сериозните контроли в Турция, а може би даже по-натам - развоя на трите мача до края на първата фаза или по-скорошното развитие за класиране в седмицата и после... ще пляскаме на дечурлигата и ще гадаем кой ще го бъде и доколко
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Айсберг, няма какво толкова да се коментира, май затова и никой не пише нищо.
Контролата за съжаление ще я пропусна, дано се намерят хора да споделят впечатленията си от нея.
Контролата за съжаление ще я пропусна, дано се намерят хора да споделят впечатленията си от нея.
yavorescu написа:Айсберг, няма какво толкова да се коментира, май затова и никой не пише нищо.
Абе и друг път е имало периоди с по-малко "новинки" или изяви, но сякаш не е било така, 3-4 дни никой и дума да не обели?! Явно са обезсърчени до някаква степен феновете, демотивирани да коментират. А иначе четох тук-таме по нещичко за отбора ни, тренират си и то във Варна. Друг път я някой ще сподели нещо около тренировките, нещо научено или "изсмукано", както се казва "от извора", нещичко дочуто или витаещо в пространството... Явно има една апатия и е нормално де. Както казах вече... "от кон на магаре...." Аз смятам да ида на мачлето днес, стига да не се ливне някой порой! Ще ми е интересно да скивна бебетата на Гонзо
Да, 13:30 на "Младост".
yavorescu написа:Да, 13:30 на "Младост".
Щурмувам аз