СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Кролик » 14 ное 2013 09:27

Момчета, някой забеляза ли че си имаме нов модератор ? HEATSEEKER, честито ! Гарф, трябва да почерпи че има подкрепление :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 14 ное 2013 20:28

Поздрав за новия модератор.5:0 преди 5 години. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nin53G-QzUE[/youtube]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 ное 2013 03:17

Ей го ве, авера ви!!! От мазен, по-мазен, както винаги! :mrgreen:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=385241
Ммммммххххххххмм, плазмодий жалък.... :twisted:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 15 ное 2013 08:17

Като гледах видеото се сетих за Фернандес. Някой знае ли къде рита сега?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 15 ное 2013 09:38

Батстанчо написа:Като гледах видеото се сетих за Фернандес. Някой знае ли къде рита сега?

Апоел Петах Тиква (Израел - втора дивизия)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 ное 2013 10:12

boys85 написа:
Батстанчо написа:Като гледах видеото се сетих за Фернандес. Някой знае ли къде рита сега?

Апоел Петах Тиква (Израел - втора дивизия)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.real-blue.co.il/2013/09/20/% ... %94%d7%a8/

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 ное 2013 18:48

Заглавията в пресета днес са покъртителни :mrgreen: :
"Футболист на "Черно море" хлътнал в дългове"
"Телевизионна звезда свири на "моряците" "
"Без селекция в Черно море през януари" и т.н. и т.н.

Инженера

Мнениеот Инженера » 21 ное 2013 22:49

Мина голяма част от полусезона и аз дотук съм разочарован от нашата игра!Все едни изсипани топки напред без никаква идея!Защитата ни, вратаря и опорните халфове са на сравнително добро ниво , но има какво да подобряват все още!Нападението ни е най-слабото ни звено, аз се чудя все още защо не задържахме Инканго - беше страшна находка, такъв играч не е за изпускане!Даниел Младенов, Живко Атанасов, Росен Колев - пълни разочарования, да се махат! Има няколко играчи от Любимец, които зимата задължително трябва да вземем - Радослав Рашков - невероятен вратар, който пази много добре!Другите които харесвам много - Антон Огнянов, Иван Вълчанов , Илия Мунин , Величко Величков, Петър Стоянов(Откога говоря за него)!
За мача с Берое имам лошо предчувствие - имат невероятни 5 Португалци, които им играят страхотно , имат прекрасно нападателно звено в лицето на Андонов, Венци Христов(който когато игра в Несебър още го исках при нас)Давид Каядо , като добавиш зад тях и Мартинс направо не ми се мисли, особено ще ни се хвърлят здраво! Имат много стабилен вратар като Караджов и стабилна отбрана в Лицето на Стойчев(който преди година говорих за него да го вземем), Крумов,Иванов, Пенев, прекрасна опорна халфова линия в лицето на Елиаш и Ронканто!Ха им вкарай гол на тея!
От Марек също така съм набелязал прекрасно младо крило в лицето на ПетърТончев, който бележи голове в Б група!Трябва да имаме качествени резерви , които като влязат , да играят!Това искам!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 ное 2013 00:58

Инженера написа:Мина голяма част от полусезона и аз дотук съм разочарован от нашата игра!Все едни изсипани топки напред без никаква идея!Защитата ни, вратаря и опорните халфове са на сравнително добро ниво , но има какво да подобряват все още!Нападението ни е най-слабото ни звено, аз се чудя все още защо не задържахме Инканго - беше страшна находка, такъв играч не е за изпускане!Даниел Младенов, Живко Атанасов, Росен Колев - пълни разочарования, да се махат! Има няколко играчи от Любимец, които зимата задължително трябва да вземем - Радослав Рашков - невероятен вратар, който пази много добре!Другите които харесвам много - Антон Огнянов, Иван Вълчанов , Илия Мунин , Величко Величков, Петър Стоянов(Откога говоря за него)!
За мача с Берое имам лошо предчувствие - имат невероятни 5 Португалци, които им играят страхотно , имат прекрасно нападателно звено в лицето на Андонов, Венци Христов(който когато игра в Несебър още го исках при нас)Давид Каядо , като добавиш зад тях и Мартинс направо не ми се мисли, особено ще ни се хвърлят здраво! Имат много стабилен вратар като Караджов и стабилна отбрана в Лицето на Стойчев(който преди година говорих за него да го вземем), Крумов,Иванов, Пенев, прекрасна опорна халфова линия в лицето на Елиаш и Ронканто!Ха им вкарай гол на тея!
От Марек също така съм набелязал прекрасно младо крило в лицето на ПетърТончев, който бележи голове в Б група!Трябва да имаме качествени резерви , които като влязат , да играят!Това искам!

Ама ти за Барса ли говориш? Щом като не можем да им вкараме гол трябва да са Барса, Байерн или поне Ман. Юнайтед. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 ное 2013 00:49

Инженера написа:Мина голяма част от полусезона и аз дотук съм разочарован от нашата игра!Все едни изсипани топки напред без никаква идея!Защитата ни, вратаря и опорните халфове са на сравнително добро ниво , но има какво да подобряват все още!Нападението ни е най-слабото ни звено, аз се чудя все още защо не задържахме Инканго - беше страшна находка, такъв играч не е за изпускане!Даниел Младенов, Живко Атанасов, Росен Колев - пълни разочарования, да се махат! Има няколко играчи от Любимец, които зимата задължително трябва да вземем - Радослав Рашков - невероятен вратар, който пази много добре!Другите които харесвам много - Антон Огнянов, Иван Вълчанов , Илия Мунин , Величко Величков, Петър Стоянов(Откога говоря за него)!

Хачетата пи ли си?

Върни се в “Черно море”