Нека махнем розовите очила

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Re: Нека махнем розовите очила

Мнениеот vivedan » 09 авг 2009 23:27

MORSKI написа:
Нас да не ни мислят- иначе аз никъде не съм казал,че не струваме- яд ме е,че в момента играем бавен и неефективен футбол!!!

И какво толкова е станало,загубихме...Трагедии не бива да се правят.Ама се ядосвам като чета разни писания,Колю некадърник,без Алекс туй,без Алекс онуй...ами да му напраим всички по една сфирка...Кат не ще да играе прав му път.Никoй не е над отбора!!!И хората имат право да ни се подиграват,защото е пълно с ревльовци!!!На мача със Сливен какво ще стане...УУУ Курви ще играйте ли???Къде е Алекс???До вчера бяхме с най добрата халфова линия,супер напред,...днес те не стават за нищо!!!
Ако наистина сте фенове и обичате отбора ,следващия мач отидете на стадиона и го подкрепете,но не с ...айде we ши играйте ли we ...
;)

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 09 авг 2009 23:38

vivedan написа:И какво толкова е станало,загубихме...Трагедии не бива да се правят.Ама се ядосвам като чета разни писания,Колю некадърник,без Алекс туй,без Алекс онуй...ами да му напраим всички по една сфирка...Кат не ще да играе прав му път.Никoй не е над отбора!!!И хората имат право да ни се подиграват,защото е пълно с ревльовци!!!На мача със Сливен какво ще стане...УУУ Курви ще играйте ли???Къде е Алекс???До вчера бяхме с най добрата халфова линия,супер напред,...днес те не стават за нищо!!!
Ако наистина сте фенове и обичате отбора ,следващия мач отидете на стадиона и го подкрепете,но не с ...айде we ши играйте ли we ...
;)

Напълно съм съгласен с теб.
Личи им на момчетата психическата умора. Ник'ва концентрация.
Можеби имаше и треньорски грешки, но сега най-важното е да подкрепим отбора, да им покажем, че все още вярваме в тях. Все пак т'ва е едва първия кръг.
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 авг 2009 23:46

vivedan написа:
MORSKI написа:
Нас да не ни мислят- иначе аз никъде не съм казал,че не струваме- яд ме е,че в момента играем бавен и неефективен футбол!!!

И какво толкова е станало,загубихме...Трагедии не бива да се правят.Ама се ядосвам като чета разни писания,Колю некадърник,без Алекс туй,без Алекс онуй...ами да му напраим всички по една сфирка...Кат не ще да играе прав му път.Никoй не е над отбора!!!И хората имат право да ни се подиграват,защото е пълно с ревльовци!!!На мача със Сливен какво ще стане...УУУ Курви ще играйте ли???Къде е Алекс???До вчера бяхме с най добрата халфова линия,супер напред,...днес те не стават за нищо!!!
;)

Никой не говори за това- тея изпълнения са патент на побъркани комплексари- главно под козирката...
Но аз на черното бяло няма как да кажа- от играта ни есен 2008 няма и помен..
Тогава играехме съвсем друг стил футбол...
Пролетта и сега тея мачове лятото- не ми харесват нашите и въпреки всичко ги подкрепям,но не ми харесват....

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 авг 2009 23:54

di6ka написа:[quote/]Нас да не ни мислят- иначе аз никъде не съм казал,че не струваме- яд ме е,че в момента играем бавен и неефективен футбол!!!

Тоест не струвате :mrgreen:[/quote]

Абе гледай си тъпия отбор и не ни се меси! Дрисльо!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
labrador1
Контакти:

Мнениеот labrador1 » 09 авг 2009 23:55

Махнете Колю...или му скъсайте костюма...Ние един Христолов не можем да махнем, а вие ми говорите за розови очила???

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 10 авг 2009 00:14

Истината е, че я няма отборната игра.Всеки играч на морето е голям футболист, всеки може да донесе победата на морето, но не сам.Какалов хваща топката и въобще не гледа къде е (даже си мисля, че не гледа и камата къде е ) стреля и удара му минава 30 метра минимум над гредата, Лазаров пък стои изолиран - и когато му подадат топтката в наказателното - почва да го мисли ся да им подам ли или да бия и докато го измисли му я взимат.Миро играе отлично, но 1 птичка пролет не прави.Спасов трябва да поработи малко по този проблем, да им даде да разберат, че не е важно името отзаде на фланелката, а това отпреде (демек емблемата).
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 10 авг 2009 02:03

Айде стига глупости! Един слаб мач и веднага треньора не ставал! И понеже не ставал атова миналиятсезон бяхме трети нали???

Да отбора игра слабо днес, но как да играе като цяло? Първо умората недейте да я забравяте и второ как по ангелите да мотивараш отбора да играе с някви Черноморец Бургас, като три дни по-рано си играл и по-важното си надиграл ПСВ Айндховен??? А как да стане?

Никой да не казва нищо срещу отбора или треньора!!! Дължим им го най-малкото заради радостта, която ни донесоха миналият сезон!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 10 авг 2009 02:26

Lord VOODOO написа:Айде стига глупости! Един слаб мач и веднага треньора не ставал! И понеже не ставал атова миналиятсезон бяхме трети нали???

Да отбора игра слабо днес, но как да играе като цяло? Първо умората недейте да я забравяте и второ как по ангелите да мотивараш отбора да играе с някви Черноморец Бургас, като три дни по-рано си играл и по-важното си надиграл ПСВ Айндховен??? А как да стане?

Никой да не казва нищо срещу отбора или треньора!!! Дължим им го най-малкото заради радостта, която ни донесоха миналият сезон!!!

съгласен съм с теб.Преди малко се прибрах от Бургас и гледам тука сте се заредили да критикувате отбора,тренъора..розови очила и не знам си кво още.И как така от един мач решихте,че отбора не става зза нищо.Днес изиграхме един от най-слабите ни мачове през последните 2-3 години и въпреки това имахме положения както и две дузпи не дадени,с което можеше да си тръгнем с поне точка от това безобразно ритане и груба игра на Черноморец ,особено първото полувреме.Но въпреки този слаб мач,не мога да отпиша отбора ни,достатъчно добри футболисти имаме и днес като не се е получила играта,не значи че утре няма да се получи.Днес много бях разочарован от Адемар,смисъл ,че повече очаквах от него и дано това днес да не му беше ден просто,а не че толкова си може.Но нищо фатално днес не е станало.Просто не ни бепе ден и играхме доста под възможностите ни,и Черноморец победи,понеже не че показа нещо и ни наадигра,а защото ние сами се бихме.Но има и такива дни,не може всеки един мач да си във върхова форма,и най-добрите отбори в света имат такива дни и губят мачове,само че те са големи и следв.мач излизат и си побеждават,това трябва и ние да направим,вдигаме главите,излизаме бием сливен,и влизаме в нужната форма.Все пак нормално е да се губи,не сме като някои наши "грандове",които да не може да загубят мач ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 авг 2009 02:56

зеления написа:
HanPagan написа:Абе , какво ви е виновен треньора? Не виждате ли , че Черно море играят супер бавен футбол.Като гледах мача им с Айндховен в Бургас , направо ми се допика докато ги гледам как си раэцъкват ,все едно водят с 3:0.И като срещнат отпор от отбор ,който играе на по- бързи обороти , като Черноморец и се оплитат, като патки в калчища.А на мача с холандците откровено си играха за 0:0 и случайно ако стане някоя грешка , да добутат до продължения.Страшна досада беше тоя мач. :evil:

Ами просто подредбата на отбора и селекцията е негово дело, не твое или мое или на Дядо Господ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

greengaga
Контакти:

Мнениеот greengaga » 10 авг 2009 08:37

Абе момчета слезте на земята.къв толкова отбор сте та да сте разочаровани. вие май верно си мислите че сте голяма работа. с какво акулите са по-слаби от вас. имахте своята приказка 2 години . не можахте да се възползувате това е. сега бавно си заемате вашето си място в средата на таблицата. това е то.радвайте се ако не изпаднете до 2-3 години,че както им спират всичките проекти на тим. стига ви толкова Европа.не ставате.айде със здраве. :mrgreen:

Върни се в “Черно море”