Локо София - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Локо София

Мнениеот ShooterMan » 09 мар 2015 21:13

sandi74 написа:Локо Сф днес пожали Черно море.Резултатът спокойно можеше да е поне 5,6:1.Факт.В интерес на истината Черно море никога не са били в борбата за първата шестица през настоящото първенство,нямат потенциал за това и класирането ясно го показва дори и на тези които бъкел не вдяват от футбол.Шансовете на Морето да спечелят Купата са малко под нула (0)процента.Успех в борбата за 7-8 място.

...освен когато ПРЕГАЗИХА Берое с 4:0 и ги пожалиха да не е 8-9:0, а навместо това касапите счупиха крака на Китанов и контузиха тежко и Слави Сталев. Това е потенциала, 4:0, но уви, както казаха по-горе слаб старт с меко казан жалък треньор, който подари много точки, провали и подготовката....Иначе, ако трябва да правим изводи пък ние, то и аз имам едни:
1. Този Чанович ли е, какъв е не зная, но е някакъв абсолютен ПАЛЯЧО! Категоричен съм, че днес той има ОСОБЕНА вина за загубата и най-вече втория гол! За пореден път изпусна и няколко топки в краката на нападателите, нещо, което прави ВСЕКИ мач. Този некъдърник трябва да бъде забит на пейката още следващия кръг за сметка на Илия Николов, който показа много силни изяви например на мача с Берое там! И...откъде-накъде един измислен сръбски анонимник, който е най-смешния вратар пазил вратата ни ще получава такова доверие от треньора? Ама казвам ви, тоя не седне ли на пейката МНОГО ядове ще берем, пълен бездарник!
2. Експеримента Станчев деф.халф е неудачен. Станчев играе слабо там, не може да покрие Кулибали (1-вия гол), като цяло и отбора играе много слабо като наредиш само деф.халфове. Максимум двама! Стенио и Клок, толкоз.
3. Златинов - абе чудя се, на 33 години, с опит и визитка, но само аз ли виждам в него най-слабия ни играч на терена? Няма вярно отиграване просто. Проваля всяка атака, подава на съперниците ни, а днес с бездарните си центрирания предизвика 1-вия гол в нашата врата. Ама време беше Кольо да му покаже пътя накъде води с това поведение. Вместо опит и спокойствие внася някакъв хаос в отбора, подава на съперниците ни, направо....за мене като Чанович - твърдо на пейката, не знам как я мисли, но на 33 години го виждам пенсионер от лятото.
Стягаме се за Купата....но без Чанович на вратата, без Златинов в титулярния състав и без Станчев като деф. халф 8-)
ПС: Знаете ли какво става с Китанов и кога ще е готов?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 мар 2015 22:49

Прогноза 2:1 за Черно море.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 мар 2015 23:30

slavia_forever написа:Прогноза 2:1 за Черно море.

:mrgreen:
Напишете поне правилно темата: "Локо Сф - Ч.море" ,щото вече взеха да дават прогнози за следващия ни мач с локо сф

okz
Контакти:

Re: Локо София - Черно море

Мнениеот okz » 10 мар 2015 01:44

Абе тука имам сериозни съмнения ,че пишат хора близки до футболистите (било то и роднини) и си лансират мненията по няколко пъти и то.
Като цяло днес ме беше гнус и да гледам тая картинка , но заслужена победа за Локомотив. Прави ми обаче лоши впечатление ,че тука някои се опитват да създават грешно впечатление в хората. Тука има някакъв си "Даниел Георгиев" , вече в 10 мнение се опитва да изкара Паланков - Марадона или пък да плюе по едни и същи футболисти в ЧМ. За Станчев например съм абсолютно несъгласен. Момчето игра последните (и аз не знам колко) мача подред почти безгрешно. От началото на сезона е играл всички мачове и ги играе на много добро ниво. В края на миналия абсолютно доказа ,че заслужава да играе,като при победата срещу Левски отново бе един от най-добрите. Дори със Славия където игра за пръв път халф игра много силно. Като бек винаги играе стабилно. Аз лично избирам него на бега вместо Кулибали. Кулибали е рисков (срещу Локо ГО можеше да го изгонят) и е на 31 години. При положение ,че другия е българин, играе стабилно и е на 24-5г предпочитам него.
Общо взето ми се потвърждава мнението ,че българина си е един чуждопоклонник. Например - Марк Клок. Един футболист с много малко качества. Едното от тях е - агресията. С тази си агресия е спечелил мнението на повечето ,че е страшен халф. А никой не вижда по колко грешни паса има всеки мач и то на много опасни места! Матиас в защита е кръгла нула. Кулибали с какво ви спечели до сега? Марчин в последните си мачове (изключвам Локо ГО) е много слаб. Общо взето няма да е зле да се търси сметка на чужденците ,защото те са тези,които трябва да правят разликата. За парлама си имаме достатъчно българи!

Onq

Мнениеот Onq » 10 мар 2015 08:07

Най-накрая едно нормално мнение в този форум.Тука е пълно с "разбирачи" и не, не са роднини на некадърниците в отбора,просто обичат да плюят и да възхваляват ненужно.Може ли нормален човек да иска в отбора Николов и Паланков,те нямат качества и за детски футбол.Златинов пък бе оплют тотално,но паланков бил страшен...тва не е реално.да Златинов не е във форма,но да кажеш ,че още като млад не ставал,при положение ,че тогава носеше целия отбор на гърба си,трябва да си мега зле-шутър мен ака гошко.Кулибали е рядко некадърен и рисков,а вторият гол е изцяло негов.Топката мина на 5 санта покрай него но той дори не посегна да я спре,но за него няма да чуеш такова плюене.Коконов е ужасно страхлив играч и когато трябваше да реши мача се насра,не закъсня а просто посегна и се спря.Ернандес бе най-слабият в мача,осра сума контри и едно 100 % положение,но не той бил уникален,щото идвал от лудокурец.Този форум е пълен с хора ,които никога не са обективни,а разделят играчите на такива които харесват и такива ,които мразят.Станчев е най-стабилният ни играч от 2 години,а Паланков най-трагичния.Ако се направи анкета тук съм сигурен,че Паланков не Марадона, а Меси и Роналдо заедно няма да му се опрат.Освен да изнервяте с неадекватните си постове чужди и свои нищо друго не правите в този форум ..уви

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 10 мар 2015 10:06

Onq написа:Най-накрая едно нормално мнение в този форум.Тука е пълно с "разбирачи" и не, не са роднини на некадърниците в отбора,просто обичат да плюят и да възхваляват ненужно.Може ли нормален човек да иска в отбора Николов и Паланков,те нямат качества и за детски футбол.Златинов пък бе оплют тотално,но паланков бил страшен...тва не е реално.да Златинов не е във форма,но да кажеш ,че още като млад не ставал,при положение ,че тогава носеше целия отбор на гърба си,трябва да си мега зле-шутър мен ака гошко.Кулибали е рядко некадърен и рисков,а вторият гол е изцяло негов.Топката мина на 5 санта покрай него но той дори не посегна да я спре,но за него няма да чуеш такова плюене.Коконов е ужасно страхлив играч и когато трябваше да реши мача се насра,не закъсня а просто посегна и се спря.Ернандес бе най-слабият в мача,осра сума контри и едно 100 % положение,но не той бил уникален,щото идвал от лудокурец.Този форум е пълен с хора ,които никога не са обективни,а разделят играчите на такива които харесват и такива ,които мразят.Станчев е най-стабилният ни играч от 2 години,а Паланков най-трагичния.Ако се направи анкета тук съм сигурен,че Паланков не Марадона, а Меси и Роналдо заедно няма да му се опрат.Освен да изнервяте с неадекватните си постове чужди и свои нищо друго не правите в този форум ..уви

Добре е поне,че има и нормално мислещи, мислех ,че всичко е облъчено. За вчерашния мач си прав и за Ернандес , но той наистина е добър футболист. Просто вчерашния терен не е за него - то е ясно.Затова и бат Кольо не го пусна титуляр. Онази топка си мисля даже ,че трябваше да бие удар ,вместо да подава на Коконов.Опропасти много хубави ситуации, но както и да е. Така е преценил, така е направил.
Аз се дразня ,че някои хора тук с агресия даже атакуват футболисти ,които не само ,че не заслужават по никакъв начин , ами обратното -са от най-стабилните. И това да го правиш в 5-6 мнения подред и да говориш "вън" и не знам си какво , за мен е недопустимо. Аз съм сигурен ,че има хора ,които пишат с някакъв интерес , но не мога да разбера още с какъв точно.
Моя апел към феновете ,които четат тук е да гледат мачовете и футболистите си само през своите очи,а не да се съобразяват с мнението за разни разбирачи. Защото ОК - всеки може да напише кой не харесва, ама като го направи в 5-6 и не знам си колко поста и постоянно го повтаря има нещо гнило.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 10 мар 2015 14:39

okz написа:Абе тука имам сериозни съмнения ,че пишат хора близки до футболистите (било то и роднини) и си лансират мненията по няколко пъти и то.
Като цяло днес ме беше гнус и да гледам тая картинка , но заслужена победа за Локомотив. Прави ми обаче лоши впечатление ,че тука някои се опитват да създават грешно впечатление в хората. Тука има някакъв си "Даниел Георгиев" , вече в 10 мнение се опитва да изкара Паланков - Марадона или пък да плюе по едни и същи футболисти в ЧМ. За Станчев например съм абсолютно несъгласен. Момчето игра последните (и аз не знам колко) мача подред почти безгрешно. От началото на сезона е играл всички мачове и ги играе на много добро ниво. В края на миналия абсолютно доказа ,че заслужава да играе,като при победата срещу Левски отново бе един от най-добрите. Дори със Славия където игра за пръв път халф игра много силно. Като бек винаги играе стабилно. Аз лично избирам него на бега вместо Кулибали. Кулибали е рисков (срещу Локо ГО можеше да го изгонят) и е на 31 години. При положение ,че другия е българин, играе стабилно и е на 24-5г предпочитам него.

Ти от кога не си гледал мач на Черно море или си роднина на Станчев? Този е кръгла НУЛА !!! Предпочитал него пред Кулибали и ПАЛАНКОВ ... абе пич, ти кой отбор подкрепяш? В началото, когато играехме с новата схема на Кольо с 3-ма защитника, Паланков и Стеньо бяха дефанзивните халфове, като Стеньо имаше повече поле на изява в атака, а Паланков в 90% от времето трябваше да бъде в дефанзивната част. Е тогава изпъкна много. И при Гонзо беше изпъкнал донякъде, но точно в началото при Кольо, той беше най-важния ни халф. Явно ти си от хората които гледа само атаките на отбора ни, а не гледа кой върши черната работа. Аз се заклевам, че нямам нищо общо с Паланков и плътно заставам зад думите си, че никога през последното десетилетие сме нямали такъв дефанзивен халф. Не ми хвалете Камазоли, Бергонсовчи и Борносузовци. А в същото време, казвам с ръка на сърцето, че никога съм нямал по-противни футболистчета от Стефчо Станчев и Живко Атанасов (особено втория). Как така на този жиФко му се получава играта почти всеки мач и е почти безгрешен, но когато дойде мач с Левски, той просто се променя. Същото донякъде важи и за Станчев, ама той си е некадърен попринцип. Но ако забелязвате дузпите които се дават за отбора на народа (ха-ха) последните мачове, винаги са правени от тези двамата хубавци. Червените картони, които се дават, също се показват на тези двамата хубавци. За автоголовете да не говорим. Помните ли едно равенство 1-1 на Герена, в което Станчев фаулира мисля че Генков, където нямаше никаква нужда а топката излиза в аут? Получи червен картон и дузпа за Левски. А помните ли, последния мач с Левски на Герена? 1-0 за Левски, да с гол от дузпа в 94 минута след спъване на ..... жиФко !!! Тези двамата, колкото по-бързо се махнат, толкова по-добре. Че с какво Слави Сталев е по-слаб от жиФко? Време е да гледате малко, кой играе и кой не! Паланков перфектно се допълва със Стеньо. Е и преди малко стрелеца му гледам "неговия титулярен състав" в другата тема и гледам, че сложил Букхарт отзаде. Абе хора, като не разбирате от футбол, не коментирайте. Букхарт е майстор на късия пас. Когато играеше отзаде, той даваше някакви безумни дълги пасове, просто защото той не е човек който може да владее топката, а е човек който обича бързите пасове. Букхарт задължително трябва да е до Ернандес в офанзивната част, а отзаде Паланков и Стеньо. Това ни е халфовата линия. Колкото до роднинските връзки, не се казвам Даниел Георгиев, писал съм се така, защото съм фен на играча НИ, но както виждате не съм го сложил сред титулярите. Всеки който има различно мнение от вашето е или побъркан или роднина на играчите, които лансира, смешна работа.

П.п - какви са тези хора с никове okz и Onq, да не би да сте левскари искащи да лансираме станчев и жифко за мачовете с вас, ако се паднем за купата? Не може, просто някой човек да твърди че разбира от футбол и да казва, че СТАНЧЕВ НИ Е НАЙ-СТАБИЛНИЯ ИГРАЧ ??????? Ти си болен пич, не ми пука кой си, ама си болен, ако наистина го мислиш !!!!!!!!

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 10 мар 2015 16:38

Абе ей болен мозък, сега вече ти виждам мисленето и дори не мисля,че е нужно да се спори с теб. Психопат си ти , да знаеш. Искаш да кажеш ,че за 1 червен картон и дузпа на Герена някой е играл симулативно ли бе сопол? А на Тича защо Станчев беше един от най-добрите и бихме? Не са му платили ли :) хахаха ти си истински гений на конспирациите. Ти чуваш ли се какви глупости говориш? За Стенио никой нищо не е казал и моето мнение е ,че той е един от най-добрите футболисти на ЧМ.
Да не ти е наебал приятелката някой от Станчев и Живко? Нещо много лично си ги приел нещата. Аз Живко също не го харесвам той има доста разочароващи изяви.
За Станчев...
За какви дузпИ , червенИ картони говориш ,като става въпрос за 1 на брой. Тебе по български език учили ли са те кое е множествено и кое единствено число? А когато отбора не можеше да мине центъра срещу Лудогорец в няколко мача и всичко падаше на защитата,гледал ли си мачовете? Когато същия този беше бетон и вадеше със шпагати топката от голлинията , гледал ли си? А това ,че играе на всякакви позиции и винаги си е свършвал работата говори ли ти нещо. Да, той има 2 по-запомнящи се грешки и ти говориш само и единствено за тях. А те са - червен картон и дузпа на Герена (Генков иначе вкарваше гол) - мача завърши 1:1 въпреки това. Автогола срещу Берое беше абсолютен малшанс,той от там и да иска не може да си я вкара така(отново не загубихме 1:1).Просто се случва , случвало се е и ще се случва във футбола. Значи за 30-40 мача е направил един автогол и една дузпа и ти го изтъкваш само това ,че бил некадърен. При положение ,че и двете се случват отдавна. Виждаш ли колко си смешен бе идиот?
Според теб Кольо Спасов не е ли добър треньор? И той ли разчита на него заради Гонзо(сигурно му казва по телефона)? Ти си облъчен от твоите конспирации и не можеш да видиш по-напред от носа си.
За кой Сталев говориш само,че не те разбирам? За този дето прееба мача с Литекс ли? Сигурно той уволни нарочно Сашо Станков (по твоите конспирации). Или за това момче дето на 20 години му се отвори шанса да играе и му се схващаха всеки мач краката? И мислиш,че някой треньор ще налага централен защитник ,който трябва да сменя към 70 мин. заради схванати крака?
Ти си малоумник. Само като ти прочетох тъпотиите ми е достатъчно да разбера за какво става въпрос.
Хейтвай си тука на спокойствие ,ще гледам да не ти обръщам внимание.
Аз лично съм бил на няколко мача на Тича и останах с впечатление ,че публиката е на обратния полюс на твоето мнение.
Не ме интересува кой си. Ако си пък футболиста Даниел Георгиев просто не бих могъл да проумея да говориш такива глупости , така че ...по-скоро си някакъв си фен - болен мозък.
От всичко ,което си написал единственото вярно е за Стенио. Но там няма и как да направиш грешка. Най-лошото е,че се имаш за много разбиращ от футбол :D

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 10 мар 2015 17:25

Вече съм напълно сигурен, че си някое фенче на сините или ти си този който е роднина на някой от тези двамата идиоти. Не може да си толкова сляп и да казваш, че ни е най-стабилния играч Стефчу. Точно пък, ако си бил на "ТИЧА" ще знаеш че никой не харесва Станчев, Живко Атанасов и Божилов. Тези тримата са вечно псувани при грешките си във важни моменти и на моменти осмивани в по-маловажни моменти. Междудругото точно Станчев, при победата с 1-0 в последния мач с Левски, се опита на два пъти да направи дузпа, съпна играч на Левски в наказателното, но съдията и при двата случая не даде дузпа. Колко ли се е ядосал тука станчеФ, че не е дадена дузпа, но нека ни е най-важния играч. Запомни само едно, когато паднем от Левски за купата след решаващ автогол на СтанчеФ или ЖиФко или след техен червен картон или направена дузпа, когато това стане, искам да не се криеш като мишок, а да пишеш тука. Ама знам ли, ти сигурно ще се радваш, като те гледам какво си говедо. БИЛ НЯКОЛКО ПЪТИ НА "ТИЧА", ако си фен ще си всеки мач на "ТИЧА", ИДИОТ!

Според теб Кольо Спасов не е ли добър треньор? И той ли разчита на него заради Гонзо(сигурно му казва по телефона)?

Бих те попитал същото, но като сменим името на Тодор Паланков? Според теб Кольо Спасов не е добър треньор ли и защо Тодор Паланков всеки мач е титуляр. Като му беше дадена почивка само в мача с Локо Го, където беше дадена почивка и на Мишо Венков и Кирил Котев. Тоест Кольо го лансира като един от тримата най-добри играчи на отбора, но ти си на мнение че не става? Пука ми!

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 10 мар 2015 18:39

Пий си хапчетата пич. Няма смисъл да влизам в никакви дискусии повече с теб. Жалко за хора с мислене като товето. Явно и с ушите имаме проблеми ,понеже именно при всяко нескопосано спиране на топката и подаване от ТошкУ настава такъв смут на стадиона и се чува едновременно освиркване и смях...не знам как се получават такива разминавания.
Спирам с безсмилените спорове.

Върни се в “Черно море”