ShooterMan написа:От Капитанов очаквам ЕЛЕМЕНТАРНО желание за игра,хъс,желание да се докаже,да спечели титулярно място!!!Жоро Илиев започна като дясно крило,я да върнем лентата назад.Слави Жеков,Владо Герасимов,Букарев,плебса Марин Петров,Косьо Мирчев...всички бяха вътрешни халфове - младока натирен на крилото,да бяга и това е.И в Локо Пд стартира пак от тази позиция.Аз казах,не упреквам Илиян за слаб мач,грешка,пропуск,упреквам го,че НЯМА ХЪС,няма ЗЛОБА ако щеш,няма елементарните неща присъщи за прохождащ футболист.Аз ако съм един треньор такъв келеш няма да стане от пейката,ще я търка с гъза си докато му се набият трески отзад,може ли такова нещо,на 21 години е,като го пуснат дори и десен бек да я трябва да изорава терена от радост,че играе.Таран бил...ами при неговата форма и резултати кой е тоя треньор да го пусне на тази позиция?И чакайте малко,Жоро Божилов е класи над него,а и се раздава.Пък и нещо друго,ако говорим за тарани все си мисля,че Наско Илиев е доста по-перспективна карта за залагане на този пост от Илиян?От новия сезон Наско и Бекир трябва да получат шанса си,Илиан се провали.3 години му бе даван кредит на доверие,това е.Бекир и Наско заслужават своя шанс,Китанчето например го получи и го взе,доказа,че е амбициозен,талантлив не само на думи и,че има място в титулярния състав като основна фигура.Това е месомелачката,един от 5 успява,успяват силните,не можем с цената на десетки загуби да крепим мързеливци и слабохарактерници над водата,докато се дави отборът.Казах - или до края на сезона показва,че може,или....Б група
Напълно те подкрепям! Достатъчно много шансове бяха давани на Капитанов и той ги пропиля. Ако до лятото не влезе в час - да се маха.