Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Ще играят ли моряците на ст.Тича през новия сезон?

Мнениеот mikata » 11 апр 2016 13:59

За колко време се изгражда осветление на стадион :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 апр 2016 14:10

Зависи от доста неща, едното е дали въобще е започнала процедура по изграждане на осветление.
Изображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 11 апр 2016 15:01

Май оправянето на бакиите с документите отнемаше два-три пъти повече време от това да се вдигне същинското осветление.
Изображение

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 11 апр 2016 15:39

парци написа:Май оправянето на бакиите с документите отнемаше два-три пъти повече време от това да се вдигне същинското осветление.

Сега има лед осветление,за което не е нужна много мощност.Демек няма нужда да се поставя трафопост,а и мисля,че има в комплекса.Строят кооперации за 6 месеца,а две конструкции по 20м.за два месеца...?Ако има готов проект и ПАРИ-според мен не е проблем.Само мнение не знам как стоят нещата.Всъщност какви два месеца?Може да се започне веднага,а ние да играем на друг стадион...И без това...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 апр 2016 15:59

violetovgeneral написа:
парци написа:Май оправянето на бакиите с документите отнемаше два-три пъти повече време от това да се вдигне същинското осветление.

Сега има лед осветление,за което не е нужна много мощност.Демек няма нужда да се поставя трафопост,а и мисля,че има в комплекса.Строят кооперации за 6 месеца,а две конструкции по 20м.за два месеца...?Ако има готов проект и ПАРИ-според мен не е проблем.Само мнение не знам как стоят нещата.Всъщност какви два месеца?Може да се започне веднага,а ние да играем на друг стадион...И без това...

Един LED прожектор струва около 700$, което ще оскъпи нещата поне с 2/3, така че забрави към момента по нашите стадиони да се монтират такива.
;)
Изображение

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 11 апр 2016 16:05

PFC Litex написа:
violetovgeneral написа:

Един LED прожектор струва около 700$, което ще оскъпи нещата поне с 2/3, така че забрави към момента по нашите стадиони да се монтират такива.
;)

Може за това написах-ПАРИ.Уж ни дадоха 1 милион?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 апр 2016 17:05

Не .Ще домакинстват в Каварна защото там имат осветление, стадион би терен .

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 апр 2016 18:31

icko65 написа:Времето минава и наближава както новия сезон така и 30.04.От ТИМ и от ръководството на Черно море няма нищо по въпроса за ремонта на Тича.За 2 месеца ли ще го правят или ще играем под наем до 2019г?А може би в Б група но на Тича?

Що бе Ици,нали показваше някакви анимационни модели,що така сега няма яснота :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 11 апр 2016 18:50

Red joker написа:
icko65 написа:Времето минава и наближава както новия сезон така и 30.04.От ТИМ и от ръководството на Черно море няма нищо по въпроса за ремонта на Тича.За 2 месеца ли ще го правят или ще играем под наем до 2019г?А може би в Б група но на Тича?

Няма да има,защото никой от ръководсвото не е излязъл да каже нещо и тънем в невидение.Няма по-неясно бъдеще от това на Ч.М..Всички(дори президенти на Ф.К.) се изказват,но при нас мъгла.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 апр 2016 19:28

violetovgeneral написа:
Red joker написа:

Няма да има,защото никой от ръководсвото не е излязъл да каже нещо и тънем в невидение.Няма по-неясно бъдеще от това на Ч.М..Всички(дори президенти на Ф.К.) се изказват,но при нас мъгла.

Като на всякъде :( :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Черно море”