ShooterMan написа:Нито думи имам, нито глас, мислите ми не са подредени! Ние спечелихме тази война, футболна война. Спечелихме и нефутболната. Да си го кажем - рядко може да излезе един отбор срещу цялата държавна машина впрегната да спасява някой отбор. Абсолютно, БЕЗОБРАЗНО поръчково съдийство, тези трябваше да са 9 души до 40 минута, докато бяхме 11 на 11 ги правехме луди, имах чувството, че ще отнесат 3-ка минимум. Не знам как, но тези МОРЯЦИ, тези истински мъже извадиха второто си сърце на терена и 10 души спечелиха тази битка. Не знам как Марк Клок може да ходи примерно, не знам как доигра мача с тежка контузия в адукторите....виждах погледа на Мишо Венков, който хвърляше огън и жупел и знаех - тези момчета няма да се предадат до самия край!И Бог помага на ЧЕСТНИТЕ, не на измекярите! Не на тея, дето си докараха съдия да ни остави 10 души, не на тея, които си уредиха мачовете с Монтана и Лудогорец! НЕ НА ТЯХ! БОГ ПОМАГА НА ЧЕСТНИТЕ И НАКРАЯ ВСЕКИ ПЛАЩА И СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО!!! В 86 минута, гледах таблото, погледнах небето и си казах " ГОСПОДИ, ЩЕ ПОЗВОЛИШ ЛИ ТОВА? ЩЕ ДОПУСНЕШ ЛИ ТОВА..." НЕ!!! КУПАТА Е ТАМ, КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО! Ще говоря за отделните играчи после, но поклон пред НИКОЛА СПАСОВ!!! Човека имаше 1 защитник за мача, видяхте как измумително проведе самия мач, а последните 30 минти играхме без нито един защитник. Няма такава драма, БАЧО КОЛЬО, ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ, НАЙ, АМА НАЙ-ГОЛЕМИЯ
Честито на Черно море и на тебе за изживяния кеф,въпреки подаръка на Киро- олигарха за пореден път доказаха че и с бутане се провалят
тази радост бе и за целия български народ,Поздрави от Ботев,надявам се да сте гордоста на България този път

и да се представите в Европа подобаващо

Стискаме ви палци