HEATSEEKER написа:''''Великите ''''' ни футболни историчари от последните години, никъде не го споменават този факт, че имаме и шампион на Франция
Играл е също в Сет, Кале и Ница
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
HEATSEEKER написа:''''Великите ''''' ни футболни историчари от последните години, никъде не го споменават този факт, че имаме и шампион на Франция
HEATSEEKER написа:Здравейте уважаеми съфорумници, отдавна не съм писал за някои любопитни неща свързани с и около футбола.Ето ви третата порция.
Знаете ли, че...
На световното първенство през 1974 година, титулярния състав в един от мачовете на националния ни отбор е определен от ...Борис Велчев
......
Captain Stottlemeyer написа:HEATSEEKER написа:Здравейте уважаеми съфорумници, отдавна не съм писал за някои любопитни неща свързани с и около футбола.Ето ви третата порция.
Знаете ли, че...
На световното първенство през 1974 година, титулярния състав в един от мачовете на националния ни отбор е определен от ...Борис Велчев
......
Гледал мачовете на нашите национали в Германия през 1974 г. В интерес на истината, в двата равни мача (с Швеция 0:0 и Уругвай 1:1) момчетата не играха никак лошо, а в последния - 1:4 срещу великия тим на Холандия, начело с Кройф, просто бяха обречени. Любопитно ми е, в кой мач Б. Велчев е определил състава!?...
HEATSEEKER написа:Captain Stottlemeyer написа:HEATSEEKER написа:Здравейте уважаеми съфорумници, отдавна не съм писал за някои любопитни неща свързани с и около футбола.Ето ви третата порция.
Знаете ли, че...
......
Гледал мачовете на нашите национали в Германия през 1974 г. В интерес на истината, в двата равни мача (с Швеция 0:0 и Уругвай 1:1) момчетата не играха никак лошо, а в последния - 1:4 срещу великия тим на Холандия, начело с Кройф, просто бяха обречени. Любопитно ми е, в кой мач Б. Велчев е определил състава!?...
Срещу Холандия
HEATSEEKER написа:bobby123 написа:Само не разбрах откъде знаеш кой точно е редил съставите през 1974г. ? Тоя Борис знаеш ли на кого е баща?
Същия Борис Велчев, който по време на соца, е бил втория човек в държавата....
Captain Stottlemeyer написа:HEATSEEKER написа:bobby123 написа:Само не разбрах откъде знаеш кой точно е редил съставите през 1974г. ? Тоя Борис знаеш ли на кого е баща?
....В края на 70-те изпадна в немилост и го изхвърлиха от Политбюро и ЦК на БКП. Поне за мен, ако може да се говори за втори човек в държавата след Тато, това беше Милко Балев...А "тоя Борис" не е баща, а дядо на "другия Борис", който беше главен прокурор до неотдавна...
HEATSEEKER написа:Captain Stottlemeyer написа:HEATSEEKER написа:bobby123 написа:Само не разбрах откъде знаеш кой точно е редил съставите през 1974г. ? Тоя Борис знаеш ли на кого е баща?
....В края на 70-те изпадна в немилост и го изхвърлиха от Политбюро и ЦК на БКП. Поне за мен, ако може да се говори за втори човек в държавата след Тато, това беше Милко Балев...А "тоя Борис" не е баща, а дядо на "другия Борис", който беше главен прокурор до неотдавна...
Имало е време някъде към през 60-те години, когато е бил наистина втория в държавата, после вече Милко се изкача на тази позиция
Captain Stottlemeyer написа:HEATSEEKER написа:Captain Stottlemeyer написа:HEATSEEKER написа:bobby123 написа:Само не разбрах откъде знаеш кой точно е редил съставите през 1974г. ? Тоя Борис знаеш ли на кого е баща?
Имало е време някъде към през 60-те години, когато е бил наистина втория в държавата, после вече Милко се изкача на тази позиция
Да, честно казано на мен 60-те вече са ми малко мътни: тогава тръгнах на училище, отидох на първия мач на "Левски"...По-късно си спомням - сред хората се говореше, че песента на Емил Димитров "Ако си дал..." била посветена на Борис Велчев. Разбира се, това бяха хорски приказки, а дали е било така!?...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта