Vladislav написа:Когато един престъпник рецидивист те реже като прасе нищо не можеш да направиш. Съдийската комисия а и цялото БФС е зад гърба му. Заплашвали го, били го... Абе ей, ти наясно ли си че точно тези не лаят, а направо хапят. И като ухапят става лошо. Ако наистина тези двамата го бяха били, дали Генов щеше да може да ходи изправен? Сега ще го изкарат един съвременен Васил Левски- борец за свобода. Чист като сълзица. Понеже наистина може да свири, това говедо друг път прави нещата да изглеждат малко по- елегантно. Сега поради безсилието на противника реши да действа по друг начин. Защо се обръща внимание на някакво си дръпване (ако въобще и такова е имало), а се мълчи за поразиите които нанесе този човечец. Платени съдии, платено БФС, платена телевизия.... ето това е нашия футбол. Литекс и Локо Сф тази година се оляха. На фона на техните безобразия деянията на Батков, Гонзо и ко. са си напрао детска игра. Чест прави на ЦСКА че този сезон не се намеси в тази помия. Да, господа- това е начина да се добута Локо до ЕКТ. Защото без подаръците този отбор е по- слаб дори от Миньор и Пирин. Сега половината отбор на Черно Море ще бъде наказан за по 2 мача като единствената цел е да се губят точки. И сигурно плана ще успее. Ами да пожелаем на Локо успех в ЕКТ. Дано имат късмет и не срещат колоси като Борац Чачак там. Защото там няма Генов, няма дузпи... Може ли някой да извади статистика колко дузпи са дадени за/ срещу всеки отбор в настоящото първенство. Не че ще има нещо изненадващо но все пак...
Стига глупости бе, пич. Не ти ли стана ясно, че ЛОКО НЯМА да играе в Европа?!? Виж ни програмата. Как го мислиш това с тия "звезди" да бием Литекс(не че те са кой знае колко добри, ама ние сме пълна трагедия)? Единствения вариант е те да ни легнат, ама това означава да трябва задължително да бият в последния кръг, а едва ли ще оставят всичко да се решава тогава... И това ти го говоря при положение, че бием и Славия и Сливен като гости(което също ми се вижда несигурно).
В тази връзка-я ми обясни, като целта на Генов е била "да се добута Локо до ЕКТ", защо не свири дузпа за ЛОКО при 0:0?
Искам някой от вас да ми го обясни това, щото аз не виждам никаква логика...