Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот thisisthelife » 11 юни 2016 18:31

ogrizko написа:
greenpeak написа:
Никола Спасов проговори за раздялата с Черно море

Бях сигурен, че следващото първенство ще бъде много по-добро от последното заради селекцията, която правехме, но това е вече история", каза още специалистът.

Работата е там, че и аз така мисля ...че беше зле работата - наистина беше! Ама защо не се даде шанс на най-успешния треньор на Черно море от 60-70 години насам поне ...да пробва да оправи нещата! Ето, човека тръгна да взема много стабилни бекове, способни и напред и назад и да ни се раздвижи играта ..щеше да върне Ернандез и т.н. Много ми се искаше да видя как ще тръгнем и тогава като го сменяме - напълно заслужено, ако пак тъпчем по подобен начин на пролетта само назад! Просто за мен е тъпо това, което се случи ...бас хващам, че след тия провали ..че Колю щеше да е дваж по-надъхан да оправи нещата и да изглеждаме по съвсем друг начин, иначе сам щеше да си тръгне като види, че не се справя! Сега единствено тандем Стойчо - Гонзо бих го приел за напредък и за достатъчна причина да си тръгне Спасов по подобен начин! Само Гонзо означава още един пропилян сезон за мен ...тоя сезон ще опипва почвата, ще си съставя план и т.н. и чак следващия ще тръгнем напред ...просто при Гонзо нещата се случват, ама малко бавно ...Стойчо Стоев веднага ще изгради облик и може да дръпнем малко напред въпреки смяната, а следващия сезон да се надгражда още :roll:

Шанс му беше даден - цяла пролет му беше предоставена възможност да си проведе подготовката, да си привлече нужните футболисти. И какво направи? Привлече разни тотални инвалиди като Стойчев, Маркович, Вълчанов, които бяха изгонени още преди да свърши сезона. Тотално провалена зимна селекция и подготовка - резултатите го показват. Лятната селекция каква беше? Отново тотален провал. Лица като Бурабия и Васев изобщо не ми се коментират. Есенният дял какво беше? Отново тотален провал! Реално Спасов имаше невероятен късмет още с идването си. За целият си престой той имаше точно 4 добри трансфера - Николов, Клок, Марчин и Ернандес. Всички помним фиаското с Марчин и как Ернандес беше изпуснат. Всички помним с какъв инат се залагаше на протежетата му Бижев, Бурабия и Кулибали, въпреки отчайващите им игри. Некоректен беше начинът му на изгонване, няма спор, но самото му изгонване закъсня с 1 полусезон!
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 юни 2016 18:53

Мда ве, сигурно ...много се радвам, че не сте съгласни! Ама това, че не сте съгласни не значи, че сте прави! Ще го отдам на това, че сте малко крайни като мислене като се разочаровате ;)

Щото Колю е най-големия малоумник на земята, ако вашето мнение е вярно ....наистина трябва да си голям малоумник да не се сетиш да помислиш най-малкото къде куцат нещата и да не се постараеш да ги оправиш! И аз на негово място бих показал среден пръст на публиката, и между другото точно това показва, че му пука какво се случва и че се старае в работата си! Щото ако не му пукаше и беше наясно, че не полага старание изобщо нямаше да се занимава среден пръст да показва ..щеше да му е спокойно на душичката, че си прибира парите :mrgreen: :mrgreen:

Сериозно ли вярвате, че няма никаква заслуга за 3 място на отбора, за Купата, за Суперкупата ...Кривия му редил състава, не знам кой му редил състава, късмета все с него ходел, не знам кво било ...щото на мен поне ми звучи доста смешно такова мнение :mrgreen: То така ставаха работите да се печелят отличия ама айде... да не се обяснявам много, че няколко фермана изтрих вече докато го пусна това мнение :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 11 юни 2016 19:52

Щом е толкова добър веднага ще си намери работа, ще има къде да вдига купи.
Честно ли мислиш, че му е пукало толкова? Аз останах с друго чувство като гледах какво прави през цялото първенство.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 юни 2016 20:36

Ами да, така мисля ..след като имаш играчи, които са играли супер добре и са спечелили Купа и Суперкупа ...нормално е да им дадеш шанс да покажат това дето са показали, че могат! Но просто явно тия купи подействаха зле на голяма част от играчите, решиха че нещата ще се получават лесно и ще вземат победи без да полагат усилия на максимум и че могат да си избират мачовете, в които да играят. Обаче е нормално да дадеш повече шанс на тези, които са ти донесли успехите! Както нормално Колю да получи повече доверие заради същите успехи дето донесе! Наистина, неговата грешка донякъде беше ината да налага едни и същи ..вярваше, че постоянството ще донесе успех, но това така и не се случи! Всъщност голям проблем се оказа и липсата на положителни резултати освен другото ...ако бяхме вкарали някой гол и записали някоя победа в началото на пролетта съм сигурен, че по съвсем друг начин щеше да протече като цяло пролетта! Абе, както и да е ...накрая си проличаха някои неща - че Колю осъзна като грешка липсата на промени и взе да експериментира повече, явно постоянството на налагането на едни и същи не носеше успех ..пролича си, че трябва много голяма чистка, което също беше направено ...щото много от футболистите се демотивираха да играят след спечелените купи вместо да им подейства по обратния начин спечелването ....и осъзна важността на бековете, които да подкрепят атаката! Върна играчи, които са отраснали тук и би трябвало да са жадни да се доказват и да са мотивирани да играят за разлика от заминалите, което също е плюс ..Ернандес се заговори, че иска да върне ...сигурен съм, че новия сезон щяхме да изглеждаме доста по-положително отколкото сега пролетта :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 11 юни 2016 20:57

Нормално е да дадеш шанс на тези играчи, да, но трябва и да се надгради. А когато същите тези играчи показват тотална липса на качества и каквато и да е форма какво се прави? Най-логичното нещо е да бъдат забити на пейката, за сметка на други. При нас упорито се налагаха същите хора, въпреки, че и на чайките на стадиона им стана ясно колко са несъстоятелни. Лятото какво направихме? Симулирахме селекция с Бурабия, Васев, Еуженио, и такива житни бегачи и куци коне. Тези хора ги докара, избра, одобри Спасов. И си ги налага, въпреки липсата им на каквито и да е качества за отбора. Зимата повторихме същото упражнение и "надградихме". Целият този сезон беше шанс за Спасов да покаже, че тези успехи не са плод на късмет и добри стечения на обстоятелствата. Резултатите ни, играта ни, класирането ни показват, че Спасов не е правилния човек за нас. Изказванията му по адрес на Пирин и Монтана, след победи с клизма насред Тича, бяха глуповати и надменни, провалените селекции и привличане на куци коне като Бижев, Кулибали, Бурабия, Васев и др. са си също негови грешки, цялостното нарушаване на какъвто и да е стил на игра отново е негово дело, инатливото налагане на любимци е също негова грешка. Е, грешките станаха прекалено много и се случи логичното (макар и по наистина неуважителен начин). Никола Спасов е турнирен треньор - тези рокади, изненади, схеми имат краткосрочен, или единичен ефект и са перфектни в турнирни мачове, защото се играят два пъти, или един път. Но когато трябва да се установи постоянство и игрова визия, Никола Спасов издиша.
Truth is hate for those that hate the truth.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 юни 2016 20:59

Ами то и Барселона с Рийкард спечели всичко, но още тогава беше ясно, че причината не е в Рийкард, а в Роналдиньо, Шави, Иниеста, Ето О и прохождащия за футбла Меси! Като се махна Рийкард мнооооого бързо си пролича къв измислен треньор е. Спасов е точно същото измислено треньорче! Видяхме го що за стока е в отбори без играчи като Светкавица и Спартак Вн!!! Това, че никой не го кани и не го е канил доказва, че хората РАЗБИРАЩИ от футбол, т.е. ВСИЧКИ добре го оценяват! Да, Кривия му редеше отбора и добре, че беше така. Тоя Кольо без Ернандес и Бакари знаеш ли каква Купа щеше да спечели? Един гол грездей!!! И моля да не говорим за КУПИ, а за КУПА, защото вярно, спечелихме и Суперкупата, но на всички ни е ясно, че Лудогорец игра нарочно, за да падне и да уволнят онзи клоун Бруно Рибейро...иначе да са ни разковали дъските! Имахме късмет, че го искаха на дръвника неговите играчи и му скроиха шапка, щото една загуба в А група, дори 3 не са причина, но след Милсами загубената Суперкупа дойде в множко на Домуса! Дай да не се заблуждаваме, щото тогава го правехме и видяхме какво последва! Нито за миг след заминаването на Ернандес и контузията на Бакари не сме играли футбол, а от Кольовите тактики дори кадърни играчи заприличаха на селяни.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 11 юни 2016 21:39

ShooterMan написа:Не съм съгласен за късмета! Точно късмет нямахме, със Щутгарт, с ПСВ, тука вътре нямахме също, примерно за Купата в Перник ;). Важното е, че не е анонимник Кольо, има име, има успехи, има и авторитет! Лидерите на отбора го уважават, такива като Дани Г и Миро Манолов той ги спаси за футбола. А Кольо има усет за чужденците. Недейте писа за Джалма и Фабиньо, а примерно за Рикардо - страхотен дефанзивен халф и Периш - ляв бек, какъвтно никога не сме имали, Каруча също не беше лош, Кулибали беше поливалентен играч с класа

Най голямата фурнаджийска лопата си няма спор.

Иначе се надяваме на уменията на Гонзо като треньор,да са успешни,ако ли пък не са толкова големи уменията като треньор,да го сполети късмета на Кольо Спасов които винаги ще уважавам. ;) и се доближи до неговите успехи,нищо против нямам и да ги задмине. :geek:

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 11 юни 2016 21:58

Н.Спасов е най-успешния треньор в историята на Черно Море. Това може да провери всеки който знае да чете. Смяната му е огромна грешка. Да искаш смяната на НАЙ-УСПЕШНИЯ, да принизяваш качествата му,медалите,купите,класирания в ЕКТ отдавайки го на късмет е малоумие. На Тича и в този форум малоумниците са повече от санитарния минимум. Дано доживеем някой да подобри постиженията на легендарния Н.Спасов. Само ЧЕРНО МОРЕ.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 юни 2016 22:27

helemong написа:Н.Спасов е най-успешния треньор в историята на Черно Море. Това може да провери всеки който знае да чете. Смяната му е огромна грешка. Да искаш смяната на НАЙ-УСПЕШНИЯ, да принизяваш качествата му,медалите,купите,класирания в ЕКТ отдавайки го на късмет е малоумие. На Тича и в този форум малоумниците са повече от санитарния минимум. Дано доживеем някой да подобри постиженията на легендарния Н.Спасов. Само ЧЕРНО МОРЕ.

Ти футбол извън Тича гледаш ли?! Не4 казвай, че гледаш щото моменталически се изравняваш на селска пръчка! Коленцето ви е един от най шибаните треньори вземащи заплата на Тича!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 юни 2016 22:30

А бръщолевиците на Огризко вече спрях да ги чета. Много е зле момчето! Дали дрогата е виновна или е въпрос на манталитет - не знам. Но глупостите му ми идват вече в повече!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”