Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот Sole » 03 юни 2017 15:31

desi_1234_1997 написа:Привет, моряци! По принцип никога не съм смятала, че един фен трябва да се меси и да има негативно отношение към треньор, ръководство и футболисти. Малка част от нас е съставена от хора, професионално обучавани във футбола. Повечето сме аматьори, любители, обожаващи футбола и Черно море.
Тази година обаче нещата стоят различно!! Нашият Черно море е осакатяван и разпокъсан от треньорски безумия!! Не може повече да продължава така! Недопустимо е да гониш БЕЗ РЕАЛНО ОБЯСНЕНИЕ И ПРИЧИНА един от най-добре развиващите се играчи- Мишо Венков. Любимец на всички ни, Венков е един от най-изпълнителните и скромни играчи на отбора, стълбът на Морето. Дани Георгиев- човекът, дал много на Черно море, отдал последните 10 години от кариерата си в клуба, бива изритан /грозна, но истинска дума/ от софийския специалист..
За мен това не е нормално. Не е нормално да даваш толкова свобода на треньора, не е нормално да не се застъпиш за основните играчи... Лошото е, че ние сме безсилни в случая.
Никога не ми се беше случвало с такова недоверие и ненадежда да очаквам сезон 2017-2018...

+ 1913!
Напълно подкрепям!

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 03 юни 2017 15:36

Sole написа:
зеления написа:
morqk_do_grob написа:Днес четох в Меридиан мач, че бивш наш футболист запазил анонимност споделя , че Гонзо е махнал плакатите от триумфа ни с Купата от съблекалнята веднага щом е станал треньор на клуба и се и се държал лошо с футболистите. Това с плакатите е НЕДОПУСТИМО и ако е вярно Гонзо ДА СЕ ОМИТА НА МИГА! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ГАВРИ С ЧЕРНО МОРЕ!

Регистриран днес и първи пост долна лъжа.

За съжаление това е самата истина. :evil: Гонзо е скъсал плакатите на отбора от триумфа ни с Купата в съблекалнята и в треньорската стая. Който не вярва да пита самия Гонзо или някой от напусналите играчи!

А защо това ви учудва ? След загубата ви от Левски в Каварна , Гонзо беше усмихнат и изглеждаше много щастлив . След последния мач , от който не могат да се правят никакви изводи , защото беше без никакво значение и за двата отбора , Гонзо пак се изтърва и издаде какво най -много го вълнува - заяви че Левски ще се върне там , където му е мястото . Доста странно изявление за човек който в момента е треньор на Черно море .

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 03 юни 2017 15:47

Това са интриги, питайте Жоро Илиев дали е вярно. Обидените футболистчета явно са се събрали и са измислили тази интрига, за да си го върнат, май правилно са били изгонени, не им прави чест. Сега знаем си българския нрав какъв е, за съжаление интригите и завистта са част от ежедневието у нас, само абстрахирането от такива неща би помогнало за изкореняването им.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 03 юни 2017 16:01

Sole написа:
зеления написа:
morqk_do_grob написа:Днес четох в Меридиан мач, че бивш наш футболист запазил анонимност споделя , че Гонзо е махнал плакатите от триумфа ни с Купата от съблекалнята веднага щом е станал треньор на клуба и се и се държал лошо с футболистите. Това с плакатите е НЕДОПУСТИМО и ако е вярно Гонзо ДА СЕ ОМИТА НА МИГА! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ГАВРИ С ЧЕРНО МОРЕ!

Регистриран днес и първи пост долна лъжа.

За съжаление това е самата истина. :evil: Гонзо е скъсал плакатите на отбора от триумфа ни с Купата в съблекалнята и в треньорската стая. Който не вярва да пита самия Гонзо или някой от напусналите играчи!

И това са го видяли само изгонените футболисти най-вероятно, а може би само 1-2 от тях докато всички други ги е нямало, точно и само пред тях.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 03 юни 2017 16:37

Не се знае кой е крив и кой е прав в тази ситуация. Възможно е изгонените футболисти да казват истината, възможно е и да плетат интриги, за да си отмъстят на Гонзо затова, че ги освободи. Не вярвам Гонзо да е толкова тъп , че да си вкара такъв безумен автогол.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 юни 2017 17:18

sicilianecat написа:Подозирам, че Гонзо вандала е счупил и витрината на фен-будката до входа на ''Тича'', защото и там има няколко плаката с триумфа от Купата. А един от виновниците за изравнителния гол в последните секунди - Георги Божилов, вероятно е взет, за да го набие Гонзо.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 юни 2017 17:38

black sea написа:Готвач, аз също най-искрено желая Черно море да играе хубав, красив футбол, да печелим много точки и да сме на първите места. Да, съгласен съм, че трябва подмладяване и то задължително на състава ни. Но не мога да разбера какво е това "подмладяване" което ще правим, с изпълнители като Божилов, Старокин, Огнянов, Иво Иванов, Венци Христов, Йоргачевич евентуално и другите нови. Не знам дали е верен "слуха", че Гонзо се е изпокарал с голяма част от футболистите ни и затова ги маха. Ако е вярно, не виждам много поводи за оптимизъм, защото привлича някакви свои любимци, за които не се интересува в каква форма са и каква им е играта. Важното е, че ще го слушкат и ще правят каквото каже без претенции и мънкане. А една част от нашите фенове (и ти самия), се чудите да намерите нещо добро и положително в новите играчи като много добре знаете, че повечето от тях са приключили с футбола и не стават и за "Б" група даже. Вътрешно в себе си всеки един от вас е подготвен за поредния не много добър сезон, меко казано. Хубаво е да се "надъхвате", ама и малко реализъм едва ли е излишен. Интересно е мнението например на един наш колега ("Vladislav"), че уж първенството било тотално слабо и смешно (като качество), пък той бил доволен от постигнатото престижно, челно шесто място. Не мразя Гонзо или някой друг в този отбор, просто после да не псувате и да не ви е яд от нашата игра и класиране. Аз си знам просто какво ще се случи с това ръководство, този треньор и тези играчи, така че разочарование за мен няма да има.

Колега, вече не помня мача и кой беше тренер, но Румениге ( безспорната звезда ) нещо сгафи. Тренера подскочи от пейката и Румениге изприпка от другия край на терена и застана мирно и с наведена глава пред шефа си. Толкова относно отношението треньор-играч! Ако един треньор няма авторитет, т.е уважение и малко страх у играчите отпиши го. Такъв например беше Кольо. Да, много по-моряк от нашето говедо, но освобождаването му, поне за мен, от поста, който заемаше си беше абсолютно закономерно.
Иначе и аз не съм много доволен от новопривлечените, но щом си седя в къщи и щтракам по клавиатурата, а не съм начело на отбора мнението ми е без значение.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 юни 2017 00:28

Гонзо късал плакати в съблекалнята от триумфа с Купата....ееее, не, просто не мога повече :lol: . То бива клевети, ама това минава вече всякакви граници и отива към комизъм! Всички, които напуснаха играха МНОГО слабо повече от един сезон, НИТО един от тях независимо от заслугите му повече нямаше място в Черно Море, това са фактите. Играеха много слабо - Мишо, Паланков, Дани Г. Всички са над 33 г.....вие какво искате? Колко гола влязаха от лявата ни зона? Май 90% от тях. Паланков имаше ли вярно подаване изобщо? Че той подаваше на съперниците ни повече отколкото на нашите играчи! Дани Г. от тримата май беше на най-добро ниво :). Бакари три пъти къса връзки, всички говореха, че е свършил за футбола, а и на нас ни е ясно това....сега какво стана? Траянов - пълно дърво и над 30ка, Пламен Николов - същата работа и на години, и на класа. А защо Гонзо връща Божилов, човек с поне 50% принос за обрата в онзи мач? За да го изгони ли :lol: :lol: :lol: . Той и първия мач в Каварна нямаше много значение вече, както и последния, а се вбеси и заподскача от очевидната липса на феърплей на играчите на Левски, които не ни върнаха топката и вкараха гол....за мене позорно изпълнение. Но ако не подскача - значи се кефи, ако подскача - мача е безсмислен....тц тц тц....Не помня някой друг тренер да е давал път на толкова юноши, нали това искаха много хора? Е, сега пък искат папардаци над 33 и играещи под всякаква критика да останат в отбора, заслужили били! Ами той и ТОШКО МАРЕВ е заслужил бе, и то повече от всички тях взети заедно, дай да го върнем на терена, нищо, че е на 50 и кусур :mrgreen: . Айде малко реализъм. А ако някой се е карал с треньора си е в негов минус. Няма начин такова НЕПРОФЕСИОНАЛНО поведение да се толерира от който и да е треньор.

ПС: А това, че можел да им даде мачове до края на сезона - аааа не мерси, това не е туризъм. Само можем да го поздравим, че даде мачове на 17 годишни юноши като Илиан младши, Румен Касабов, Емил Янчев и даже на по 16 като Минчев. И трябва да кажем - някои показаха завидни умения и бъдеще.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 04 юни 2017 18:18

Радвам се за интереса към Минчев, но само аз ли съм на мнение, че такива трансфери на такава ранна възраст не са много подходящи? На доста млади български играчи се нагледахме, които отидоха по чужбина рано-рано и до там с кариера и развитие. По-добре да поиграе момчето (това важи и за Костадинов, Минков, Йосков, Илиев и всички останали талантливи) още няколко години тук и чак тогава да се мисли за трансфери в чужбина.
Truth is hate for those that hate the truth.

Върни се в “Черно море”