Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал
Честита победа над единия от двата .... отбора в България.
Последна промяна от Iceberg на 27 окт 2016 18:28, променено общо 2 пъти.
Причина: т.1
Причина: т.1
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Пожелах си момчетата да си подават без да грешат и да уцелват рамките на вратата - бихме в Пловдив с 2:3.
Пожелах си да задържим нивото на представяне - бихме в София с 2:3.
Момчета, пожелавам си отново КУПАТА и поне 2 място в измислената ни лига !!!
П.с.: имаме доста брак в играта и се надявам момчетата добре да го осъзнават !
П.с.2: W84me, на теб от сърце пожелавам лубрикант !
Пожелах си да задържим нивото на представяне - бихме в София с 2:3.
Момчета, пожелавам си отново КУПАТА и поне 2 място в измислената ни лига !!!

П.с.: имаме доста брак в играта и се надявам момчетата добре да го осъзнават !
П.с.2: W84me, на теб от сърце пожелавам лубрикант !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Браво на моряците.След летапгичния и апатичен минал сезон Гонзо пак прави корав отбор.Единствено не ми харесва центъра на защитата където зейват много дупки.Иначе Сашко Цветков е като лъв в центъра на терена и е готов за национала /според мене де/.Бакари също е много ценен нападател ако не са тези негови перманентни контузии.
Дубрютру! Бих желал да обърна внимание на един играч.След финала в Бургас се наслушах на какви ли не хвалебствия за Чанович.Велик не знам си какво си и т.н. Почерпи тука няколко колеги и до небесата го издигнаха.Истината за мен е ,че той е един посредствен вратар с късмет във въпросния мач.Сините не улучиха вратата 10 пъти от 5 метра.Реално той имаше само едно спасяване в петата минута.За разлика от него Коварж е класа, която се вижда отдалеч.присъствах на първите му тренировки и ми направиха впечатление две неща- много пъргав с краката и леко неуверен при високите топки.Вчера той излиза поне 7-8 пъти да пресече пас на границата на наказателното,нещо което нито Чанович, нито Китанов съм виждал да правят.Въпреки проблемите с високите топки заради ръста му,той не сгреши нито веднъж при 18 корнера, не 5-6, а 18.При 15 от тях игра с топката боксирайки я.Нито веднъж не изпадна в паника.Направи невероятни спасявания и беше супер хладнокръвен,а в последните минути и като втори капитан надъхваше всички.За мен Коварж е класа за бг първенството и имайки предви,че не е играл една година,тепърва ще показва добри игри.Другото което се промени е Секо.Нагледахме му се всички на безумните пробиви,завършващи без пас или удар.В последните мачове,дали се успокои или адаптира,но е далеч по -добър.Има само един играч от вчера ,който не искам да виждам на терена при никакъв случай повече,просто нямам нерви.Недоразумението Паланков,който няма верен пас и винаги играе на забавени обороти.Всички атаки на сините вчера бяха след негови грешки в среадта или след негово бездействие.Този човек е трагикомичен и става единствено за резерва , която да влиза като трети централен,както Траянов вчера.Който и да е само да не е той.Омръзна ми да гледам как съсипва услията на целия отбор.
Последна промяна от Iceberg на 27 окт 2016 18:35, променено общо 2 пъти.
Причина: т.1 и т.9!
Причина: т.1 и т.9!
Честито на нормалните фенове на Черно Море! Успех в следващите кръгове за Купата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Честито на нормалните фенове на Черно Море! Успех в следващите кръгове за Купата.
Мерси,но ние нямаме нормални фенове

Честита победа моряци!
Много хора ще кажат, че победителите не ги съдят,
аз обаче съм на друго мнение за играта ни вчера. Дори го казах по време на мача.
Победата си е победа
, обаче нито сме надиграли Левски, нито сме контролирали мача.
А и не съм съгласен с мнението на Гонзо, че не сме дали на Левски да си помисли, че може да ни отстрани
.
Личното ми мнение е, че бихме един много слаб отбор (с много слаба защита) въпреки всички проблеми които имаме цял сезон в играта ни, във всяко едно отношение.
Победихме благодарение на индивидуалните качества на отделни (няколко) наши играчи в отделни ситуации, и най-вече на некадърността на левскарите в нападение (последен удар към вратата).
Цял мач левскарите си правиха каквото си поискат в средата на терена, и по нокакъв начин не можахме да отреагираме. Организацията ни в средата е под всякаква критика в двете фази, напълно неадекватна история вече цял сезон. А най-лошото е че няма как да се отреагира защото това са ни реалните възможности и изпълнители.
Безспорен фак е, че левскарите си пробиваха от където си решат и пропускаха.
Над десет пропуска в мача имаха, даже спрях да ги броя. През зоната на Коконов и Венков, през стедата на терена (двата ни опорни халфа
) , през зоната на Секо и Сукуп. Направо ни разказаха играта, по най-тъпия и елементарен начин. Много брак от нашите, много грешки, направо ужас!
Да са живи и здрави Коварж, Бакари и Цветков (в офанзивен план), защото благодарение основно на индивидуалните им качества бихме.
П.с. Дълбоко се съмнявам, че ако при първият и третият гол вместо Цветков, там бяха Коконов или Секо въобще щяха да вкарат
!
Гола на Бакари - фамозен!
Зрители по трибуните - 1 190 !!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМ
.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3pHFaPghMDA[/youtube]
аз обаче съм на друго мнение за играта ни вчера. Дори го казах по време на мача.
Победата си е победа

А и не съм съгласен с мнението на Гонзо, че не сме дали на Левски да си помисли, че може да ни отстрани

Личното ми мнение е, че бихме един много слаб отбор (с много слаба защита) въпреки всички проблеми които имаме цял сезон в играта ни, във всяко едно отношение.
Победихме благодарение на индивидуалните качества на отделни (няколко) наши играчи в отделни ситуации, и най-вече на некадърността на левскарите в нападение (последен удар към вратата).
Цял мач левскарите си правиха каквото си поискат в средата на терена, и по нокакъв начин не можахме да отреагираме. Организацията ни в средата е под всякаква критика в двете фази, напълно неадекватна история вече цял сезон. А най-лошото е че няма как да се отреагира защото това са ни реалните възможности и изпълнители.
Безспорен фак е, че левскарите си пробиваха от където си решат и пропускаха.
Над десет пропуска в мача имаха, даже спрях да ги броя. През зоната на Коконов и Венков, през стедата на терена (двата ни опорни халфа

Да са живи и здрави Коварж, Бакари и Цветков (в офанзивен план), защото благодарение основно на индивидуалните им качества бихме.
П.с. Дълбоко се съмнявам, че ако при първият и третият гол вместо Цветков, там бяха Коконов или Секо въобще щяха да вкарат

Гола на Бакари - фамозен!
Зрители по трибуните - 1 190 !!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМ

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3pHFaPghMDA[/youtube]
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Няма красив или грозен футбол. Има печеливш и губещ футбол, за атрактивна игра точки не дават. Много ясно , че като нямаме достатъчно класни играчи, ще излезем по-предпазливо , ще затворим играта и ще си чакаме удобния момент да вкараме гол, както и се получи! Ако бяхме тръгнали да се надиграваме с Левски , най-вероятно щяха да ни вкарат 3-4 гола и да отпаднем. Може и да ни надиграха , но крайният резултат е най-важен, а той е Левски - Черно море 2:3 и се класираме на 1/4 финал! 

Mathias_Coureur написа:Няма красив или грозен футбол. Има печеливш и губещ футбол, за атрактивна игра точки не дават. Много ясно , че като нямаме достатъчно класни играчи, ще излезем по-предпазливо , ще затворим играта и ще си чакаме удобния момент да вкараме гол, както и се получи! Ако бяхме тръгнали да се надиграваме с Левски , най-вероятно щяха да ни вкарат 3-4 гола и да отпаднем. Може и да ни надиграха , но крайният резултат е най-важен, а той е Левски - Черно море 2:3 и се класираме на 1/4 финал!
Какво си затворил бе

С толкова голови ситуации пред нашата врата?!?!
Затворил си когато на противника ти не си му дал почти никакви шансове в мача! Тогава говорим за затваряне.