Veso1913 написа:Еба си гадните комплексирани шопи.Кой къде живеел?Шопите били около София.Дрън-дрън.То около София не останаха вече села.Всичките станаха квартали.Нищо че още серете в дупките около къщите си.Ама иначе са голямата работа и всички като ги питат къде живеят,разправят че са около жълтите павета.Но това е най малкия проблем.Големия им проблем е че основната мисъл която ги преследва е че са хванали Господ за шлифера и как да стане така че да не го изтърват.Първо не е Господ,ами шибаната партия.И второ вече даже и този шлифер взе да ви се изплъзва.И като говорим за средняшки отбор,вашите даже на евро ниво не са и такива.Ако фен на Барса каже на фен на Еспаньол че са средняшки отбор мога да го приема.Ама просто левскарче да каже на фен на Локо,Ботев,Черно море,Берое че са средняшки отбор някак не се връзва.С подарени купи,титли и откраднати играчи мислите ли че примерноПирин нямаше да са по добре в Европа от вас?Поставени в равни условия виждаме че издишате.И започвате с комплексарските си изказвания.Този бил селянин/от Пловдив?от Варна?Градове с хилядолетна история./оня нямал мозъчни клетки/как пък го прецени?/не можели да говорят правилно/то пък ти си сигурно образец за Софиския университет?/.Забелязваш ли само с тези няколко примерчета как ти лъсват комплексите?Заеби брат.По добре си стой във форума на СУПЕР ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ от Левски и не се занимавай с хора които не можеш да понасяш как приказват.Хем не понасяш,хем се вреш при тях.Това как да го разбираме?Аз като не понасям левскари,влизам в синия форум само ако темата е супер интересна и не го правя с цел да изсера един кош лайна,а да изкажа мнение по тема която си мисля че е значима.Така че ако не искаш да комуникираш с нас,не го прави.А ако имаш да кажеш нещо лично на някого,драсни му едно на л.с.Не занимавай хората с простотиите си.А ако си много набрал на някого,чукни му една среща и се разберете като мъже.Стига си ревал като вдовица за...
П.п.Като слушам боксьрчето как възпитано се изказа,чак ми стана смешно.Защото според теб,от човек като него се очаква да скочи,да те плаши с бой и други такива.Ама човека с няколко клетки се оказа по възпитан от умник като теб.Бих те определил като смешник,но не искам да обиждам хората които със смешките си вдигат настроението на хората по света.Затова на теб оставям да прецениш що за стока си.
Приятел,кажи защо да го заплашвам с бой? Той е едно страхливо създание,криещо се зад монитора. 1-во е от София,а аз съм от Пловдив. 2-ро може би никога няма да се видим. 3-то аз съм 191 висок и съм 92 килограма. Мислиш ли,че има смисъл въобще да се занимавам с него вместо да си тренирам за състезанията? Просто нали знаеш,че на думи всеки е голям и всеки се прави на много отворен пред компютъра. Ако наистина е голям мъж,ще пише на лична на този,с който има проблем и ще си разрешат проблема на живо. Явно няма смелост да го направи. Аз ако имам проблем с някой му казвам и ако трябва се виждаме и го разрешаваме... Не си струва да се занимавам с такива... дори незнам как да ги нарека... дребни хорица може би