Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Мнениеот ShooterMan » 30 дек 2010 12:58

Никъде не мога да намеря информация за Танко Дяков :?: .Второ-ако беше както казват някои разпродажба - защо беше изхвърлен много високо котиран играч като Юруков?На това може ли да отговорите?Не можете.Само той беше с цена поне 100 000 евро.Колкото до Жоро Илиев той остава твърдо.Иначе много ви се моля,ама наистина много!Нима в момента не ревем по играч виновен за 7 от 8 гола в двата мача по 4:0?Нима в тези мачове въпросният със сигурност НЕ игра както може и целенасочено действаше слабо?Айде стига,каквато и да е била причината резултатите бяха налице.Освен това как ще се прави нов отбор със старите играчи?Няма как да стане.Подбират 2-3-4 за гръбнак,останалите-шут и това е.Очевидно е,че разчистват пътя на някои юноши,но по мои наблюдения точно на постовете централен защитник и дефанзивен халф ние нямаме кой знае колко надарени кадри.Да,има момчета,капитана на старшата И.Георгиев е защитник,деф,халф имаме също-но тези момчета със сигурност не са най-големите ни таланти.Те са по фланговете и на левия бек,където нищо не е разчистено,напротив,там са най-големите бездарници в отбора,които остават...за съжаление

ПС:По един или друг начин,всички участвали в 2Х4:0 спектаклите ще бъдат изпъдени от Черно Море.Това беше заявено още след Каварна.Всички които досега напуснаха,изгонени или продадени - всички те в двата мача бяха пешеходци и с деен принос в комичните ситуации.Не сте ли съгласни :?:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

green blood
Контакти:

Мнениеот green blood » 30 дек 2010 13:03

Най-лошото е че никой не дава информация за какво става въпрос,а ние само си гадаем.Но пък открай време Морето играе винаги два противоположни полусезона-ако есента е добре-пролетта е провал и обратното,тъй че смятам че оттук нататък само нагоре!!!
АЙДЕ,МОРЯЦИ!!!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 30 дек 2010 13:16

Yoda написа:
гарфилд написа:Както гледам,ми се струва че ръководството,разчиства пътя на юношите ни.А после,който си хване шанса,това е.При всички случаи,ни предстои много интересна пролет.

по-скоро това ми мирише на разпродажба на конвертируемите футболисти и накрая продажба и на самия клуб .... явно ТИМ не виждат далавера във футбола, а само загуби

Ами естествено че не виждат далаваера.Те клуба го зеха по принуда, за да са свободни да си въртят игрите във Варна.Спомнете си събитията преди 7-8 години и ще ви навържат нещата.А ако се махат още по-добре.За какво са ви?И аз си мислех допреди година две, че може и да направят нещо с Черно Море, ама не.Не били виновни за напускането на Димов?А кой е виновен?Той че е предателче се видя ама я си представете ако ТИМ инвестираха в Черно Море и всяка година се борехме за титлата или поне за тройката и Европа?Димов щеше ли да напиня да ходи в Левски?Може и да искаше, но тогава смешното ни ръководство щеше да има сериозен коз за да го задържи.Това, което ТИМ в момента прави е да ни поддържа живи.Нищо друго.Така имат изгода.А тва че ще купуват Левски ме съмнява.Тука във футбола печалби няма.Има само един плюс ако тръгнат да разпродават футболистите и то е че младите ще играят.Тогава никой няма да псува, никой няма да очаква нищо, няма да има много разходи и общо взето всички ще са доволни.Моето мнение е, колкото и неприятно да звучи, скоро нищо да не очакваме от любимия клуб.Може би единствения плюс от ТИМ е добрата ДЮШ.Не е малко ама така или иначе сякаш не се работи правилно с налагането на юношите в мъжкия тим...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 дек 2010 13:23

Просто си върнете лентата назад,ако не помните,аз ще ви я върна.Ще ви върна към събитията април/май 2004.Зората на ерата ТИМ.Вуцов надъха играчите да бойкотират за пари мача в Пловдив,отидаха децата и отнесаха 8:1.6 човека от отбора искаха да играят - Илиан Илиев,Диан Генчев,Станислав Стоянов,Кенан Кезимов,Вальо селския май и той и за 6-тия не мога да си спомня вече кой беше :x,май Бачков...И какво последва?Ами казаха,че всичките ще ги изхвърлят.Лятото Илиан стана треньор,всички без 6-торката изхвърчаха моментално,дойдаха млади играчи - Сашо шерифа,Кунчев,Детелин,Илич...нали?Това беше схемата.2 сезона слабичко,3-тия с Кривия финал и ЕКТ и това е.Пак казвам,след втория цирк казаха същите думи каквито казаха тогава при 8:1.Заканиха се да изхвърлят всички панаирджии и съм убеден,че и последния участвал в онези бойкоти ще бъде изритан.Съгласете се,че не може да изгонят 7-8 човека накуп при положение,че имахме още 4-5 мача докрая...затова процедираха така.Но който е правил бойкоти при нас независимо от името неизменно е бил изгонван.Междудругото - след Кривия не се ли пробваха всякакви схеми?Всякакви ядра,всякакви врътки?И какъв беше резултатът?Черно Море с тези играчи надскочи ли 8-9 място?Не.Изобщо за какви апокалиптични картини говорите?Отборът беше разбит в мига в който Кривия замина,той беше половината отбор и това беше факт,не забравайте и как замина и защо.От там насетне надолу докато потенциала на останалите и на некъдърните треньори не белсна какъв е - 9-то място!Вие съгласни ли сте на 9-то място?Аз не съм,може би и ръководството не е.Видяхме,че тези играчи не могат повече от това да драпат за някой равен срещу водещите отбори,нали?Имам предвид 3-те.Видяхме.Айде тогава да сменим плочата малко.Ако ще се налагат юноши-подкрепям.Едните са 2-ри,другите 1-ви,имаме най-големите таланти при това в 2 последнователни генерации и набори 92 и 94 плюс тези вече влезли при мъжете 3-4 момчета.Толкоз,ако това е плана-подкрепям.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 30 дек 2010 13:39

Не мога да кажа нищо лошо за ТИМ,защото преди години когато в онзи студ се откърти ламарината от козирката бях там и не виждах нищо добро.Бяхме последни в Б и аха.. да си изпаднем и се случи промяната.На стадиона бяха не повече от 300 човека.Всички тези,които сега говорят против ръководството нека малко да помислят преди да бълват глупости.Не ми се иска отново онези времена да се връщат.Не е толкова лесно да се ръководи отбор.Всички тук са специалисти на високо ниво,но ако се наложи да заемат 1000лв на някой приятел ги няма.А в отбора трябват не 1000лв,а много повече.Ако някой има пари да плати на ТИМ от нас тук във форума и да ръководи Черно Море,да го направи,но ако няма изобщо е неуместно да ги говорим тези глупости за закриване,разформироване и т.н.Хората са решили да правят нещо и би трябвало да ги подкрепим,а не после като бием наред да се пеним тук колко сме силни и сме тимаджии и не знам си какво.

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 30 дек 2010 14:16

Пичове,преди известно време цяла Варна се вдигна на война с мен,като написах,че тимаджийте свиват знамената и свирят отбой. Почнаха се едни драми не ти е работа. Както и да е разбрахме се като мъже и така! Ами това е положението. Сега май стана ясно ,че е така! То и Димов може да не е примирал за Левски,ама така са му наредили. Не се учудвам,има някаква причина поради ,която Тим разхвърлят отбора. Или ще бягат и искат да вземат,каквото могат или наитина им е писнало от лекета или сменят посоката на наливането на пари! Нещо не ми се вярва обаче да подмладяват и да гонят старите и да дадат на Левски 21г.футболист и то от най-добрите. Днес на Герена се говореше,че и някакво много добро момче от юношите на Тича всеки момент ще бъде взето в Левски,а едно вече било дошло. Съжалявам не запомних имената! Не се ядосвайте,Вие сте Моряци ще се оправите и пак ще сте Фактор!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 дек 2010 14:19

Сериозно ли Танко Дяков се връща в Славия или е някаква партенка това :roll:
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 дек 2010 14:26

Абе.... работата е в това, че ние нищо не знаем бе :!: Какво да подкрепим.... че ти знаеш ли какво става в отбора изобщо, че да ходим да го подкрепяме?! Играем си на гадаене... едните мислим, че правят чистка да пускат младите... другите мислим, че искат да закриват отбора... трети мислим друго.... ами че ние само се чудим какво става... ако излязат и кажат какво точно се случва с отбора, ще го приема и ще ги подкрепя... ама като нищо не казват, кое да подкрепям?! Аз отбора си го подкрепям и искам да побеждава всеки мач.... но на другите неща дето се случват в отбора какво да подкрепям?! Димов го продават... ами да излезе някой да съобщи официално как и защо са се съгласили да го продадат, какви са им мотивите и т.н. ...що да не ги разберем и да ги подкрепим?! Пък те не казват нищо и ние почваме да мислим глупости :evil: :evil:
Да кажат официално какви планове има.. не да излизат тук някакви новини за план 2013... после се оказва, че не се знае дали има такъв план изобщо и разни такива :shock:
На мен лично ми писна да няма никаква информация и да виждам как се случват само глупости.... и не мога да си обясня сам защо се случват... и иди чакай някой от ръководството да ти каже. Като например защо решиха, че Стефан Генов ще се справи с воденето на отбора... как се стигна до там Димов да иде в Левски, защо освободиха Юруков (ама не ние да си гадаем, ами да кажат фактите официално), ще продават ли Дяков и защо.... по принцип верно е, че не ни дължат обяснение.. могат да правят каквото си искат, ама от уважение към нас можеха да ни обяснят все пак, за да не бъдем като глупаци. :roll:
Мислим си, че наш играч от школата няма как да иде в Левски или ЦСКА... и изведнъж точно Димов отива в Левски.... абе както и да е... нямам думи :shock:
И съм по-склонен да мисля, че вината е в ръководството, защото ако се борехме за нещо сериозно и си личеше, че правим селекция за Европа и т.н. Димов щеше да остане... но пък сега почвам да си мисля, че и на него не му е чиста работата, след като не е избрал да иде в Швейцария примерно... поне от уважение към феновете на Черно море, можеше да избере всеки друг отбор от чужбина, вместо да иде в Левски :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 дек 2010 14:30

blue,lagoon написа: Днес на Герена се говореше,че и някакво много добро момче от юношите на Тича всеки момент ще бъде взето в Левски,а едно вече било дошло. Съжалявам не запомних имената! Не се ядосвайте,Вие сте Моряци ще се оправите и пак ще сте Фактор!

Демек.... информацията, че трансфера на Димов върви с размяна на двама играчи се оказва вярна.... само дето това ще са още двама от юношите на Черно море а? :shock:
Какво да ти кажа.... това ако стане вече наистина няма да имам думи.... може и другия сезон да пропусна да ходя на стадиона от яд :lol: Само дето тия другите 2 момчета, щом като явно на Тича още не са се наложили... в Левски ще си затрият кариерите ....и ако идат в Левски им пожелавам това да им се случи, за да няма след това и други като тях да бягат към Левски, ЦСКА и разни такива отбори... :evil: :evil:
Даже ми се иска и Димов след сезон примерно да опява как иска да се върна на Тича... и да няма кой да го вземе :twisted: :mrgreen: :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 дек 2010 14:36

лагуната е назад с инфото.Лятото свихте капитана на отбора ни до 17 г. Слави Сталев,който сега ви е водещия играч в отбора ви в елитната група до 17 г.Това е така.Но за зла участ там пък ни е най-силната формация и сме 1-ви,а Славито с Левски-2-ри 8-) ,директния мач го отнесахте с 4 парцала :mrgreen: .А ако спеменеш имената на въпросните момчета ще ти кажа дали действително са от талантите.Общо взето ти казвам,всичко извън Илиян Капитанов,Атанас Илиев и Бекир Расим няма да е фатално да го преглътнем :lol:

Върни се в “Черно море”