зеления написа:Гуу, ти не се ли надяваш всяка година преди шампионата отборът ти да е шампион? Мисля, че да. И това е напълно нормално - иначе какъв фен си на червените.
Само едно нещо се надявам да разберете: хегемонията сини-червени вече е минало. Има нови цветове - зелено, оранжево, бургаско синьо и т.н. Мисля си, че в голямата си част феновете на ЦСКА го разбирате и това е добре за вас. Съжалявам за сините, които (по-голямата част) не искат да влязат в час. Ето кои са тези, които падат от високо, не ние. Нашето време сега започва. Ние тепърва ще има да се "възгордяваме"![]()
В заключение, колкото и да е неприятно на някои (не визирам теб Гуу) моряците в най-скоро време ще се борят за титлата. И което е най-важното - ще я и печелят!
В грешка си,за Черно море и дума неможе да става,какво направиха няколко добри мача и какво от това?Но за Берое и Чернморец мога да се съглася,дано се представят добре и 2-та тима,по-добре за футбола ни,макар,че и скрито се надявам Левски и ЦСКА също да се представят на ниво,а колкото до Литекс...нямам коментар,дано не съм останал неразбран!