Та за това все повече и повече ще се увеличава враждата между нас, феновете на Черно море и софийските агитки.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зеления написа:Колеги, защо се карате с Крум? Та човека призна това, което другите фенове на Левски го мислят, но никога не го признават: "... понеже сте ни пряк конкурент". За пръв път фен на Левски не ни нарича селяни и не знам какво още. Може би защото и той самият е от Варна. Предполагам сега вече на всеки е ясно защо феновете на софийските "грандове" ни мразят
. До преди няколко години всичко беше ясно - шампион е ЦСКА или Левски и през едно-две десетилетия Локо Сф. Да ама сега нещата се промениха. Появиха се отбори които разчупиха статуквото изграждано през дългите години на комунизЪма и социализЪма
. Оказа се, че най-стария български отбор стана носител на новото, демократичното, истинското във футбола. С това софийските фенове и тези от страната, които поддържат софийските отбори никога не биха се примирили. Не биха се примирили за това, че сега за да станат шампиони, което ще се случва все по-рядко и по рядко, ще се наложи здраво да се борят на терена. Те разбират, че това, което направи БФС със съдийската комисия е едно от последните издихания на тоталитаризма във футбола. Ясно е, че при още 1-2 гафа хора като Боби Михайлов и сие ще бъдат махнати завинаги от футбола
и наистина българския футбол ще тръгне нагоре и напред.
Та за това все повече и повече ще се увеличава враждата между нас, феновете на Черно море и софийските агитки.
Sagittarius написа:Дяков не фалурира Гаджев никъде,Гаджев симулира,Дяков дори не го докосна,а Баницата даде не само дузпа,но и ЧК с което разбира се реши мача - стана 2:0 и останахме с 10 души.А вие как злобеете срещу Черно Море?От 13.12.2009 не сте се спирали дори за ден,дори за минута,както и сините медии не са се спирали.Просто София ги е яд на Черно Море и на Варна,това е факт.Като градове не се обичаме,от там идва.Какво да направим?Тях ги е яд на нас,нас ни е яд на тях,такъв е животът
krum_kravov написа:Sagittarius написа:Дяков не фалурира Гаджев никъде,Гаджев симулира,Дяков дори не го докосна,а Баницата даде не само дузпа,но и ЧК с което разбира се реши мача - стана 2:0 и останахме с 10 души.А вие как злобеете срещу Черно Море?От 13.12.2009 не сте се спирали дори за ден,дори за минута,както и сините медии не са се спирали.Просто София ги е яд на Черно Море и на Варна,това е факт.Като градове не се обичаме,от там идва.Какво да направим?Тях ги е яд на нас,нас ни е яд на тях,такъв е животът
Истината е следната, братле: софиянци не броят морето за живи, ако искаш вярвай. Дразнят ме, много ме дразнят, но такива като тебе само разпалват войната и лошите емоции. А всъщност много по-готино би било да гледаме на нещата с чувство за хумор, да се бъзикаме, да пием заедно, да става веселба, а по- добрият да си бие на терена, както го направихте вие. И не на последно място- да сме единни когато играе националният. А ние се делим. Пак казвам- живи и здрави да сте и да вземете Купата. ТОЛКОЗ !!!
Veso1913 написа:Круме,Круме!Като ти чета поста,имам чувството че си маскиран моряк!Няма лошо от такива изказвания.Адмирирам!Нямам нищо против да си пия пиенето с левскари,цска-ри,спартаклии...Но!Нещо ни раздели!Пустата демокрация изкриви всичко и най-вече футбола.Не изпитвам носталгия по комунизма.Просто отбелязвам фактите.А омразата между Варна и София ще продължи да се задълбочава.На какво се дължи,не знам.Но я има и ще продължи до тогава,докато съществуват тези два града.Хайде,лека!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта