Славия - Черно море 30.10 сряда 15.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Славия - Черно море 30.10 сряда 15.00
ТРЯБВА ДА ГИ БИЕМ,0-1 според мен,радва ме силната игра на Бакари,Жоро ако се върне в игра ще сме "пушки"
fraport написа:luxorus написа:Нищо лошо към "моряците",но искам да загубите колкото се може повече точки и да ви вземем мястото в седмицата.
Елементарно тесногръдо селско мислене ! Берое в седмицата -ДА ,АМА ВЪВ ВТОРАТА !!! Вие по-скоро гледайте да не изпаднете !
Много типично аутсайдеско мислене.Няма да гледаш,вие да вървите напред,а повече те интересува ние да губим.Ашколсун бе перекенде.Много ме развесели.Само искам да те питам нещо.Като се има пред вид колко е страдал през годините,Берое от Левски......Защо мечтаете нашето място да заемете в седмицата,а не тяхното?
-
- Контакти:
Аз не знам защо пък всички подминават фактора "Радуканов".Страхливия видински влах като нищо може да оплекса дори мач в който отбора му е по-силния,а сега далеч не е така.Още помня как Чечито Генов с елементарна тактика го шибна с 1:0 когато водеше ЦСКА.Ако съдиите не будат софийските си братя далеч не е ясно дали и точка ще вземе Славия
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Имаме стабилна защита, халфовата ни линия също е на ниво, особено що се отнася за дефанзивната и част. Щеше да е перфектна, ако Капитана беше на линия за по-стилно изграждане на атаките, но.. Та така де, да си продължа мисълта - напред Бакари навлиза във форма, бърз, много се движи, бори, натиска, започна да вкарва... Райков също много бърз, в не лоша форма, също бележи, Окоро май се ококорва
и той след контузията, също бърз и агресивен.. Та в този ред на мисли, ако не направим някакви фатални, персонални, детински грешки в защита, заставаме им сплотено, правилно подредени, затваряме играта и ги дъним яко на контри. С тези момчета, които имаме сега е напълно възможно да го направим това. Мисля, че едни два гола за нас по този начин ще са напълно възможни. Понякога е нужно да надхитриш противника
. Като прибавим обаче, че вечно мрънкащия от съдиите чичо ви Венци - "праведния", нещо от сорта на "крадеца вика - дръжте крадеца", няма да стои със скръстени ръце и ще се подсигури съдийски... я дузпичка, я червен картонец измислен, я яко подпиране и бутане играта към нашето наказателно.. да кажем един гол да ни набутат с общи усилия... Абе 1:2 го виждам и това си е
Успех моряци и напред, само напред!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Поредният важен мач. Интересно ми е дали Гонзо ще даде почивка на някои от титулярите (Станчев, Венков, Котев, Райков)?
BTW, има ли някакъв начин да се гледа срещата?
BTW, има ли някакъв начин да се гледа срещата?
За съжаление, някой идиот е решил, че Пирин - Ботев ще е по интересен от нашия мач (което е абсурдно) и ще дават него. Чудя се дали не искат да скрият нещо от нас. Дано да не съм прав.
При честен мач резултата е 0:2 или 1:2
King Just написа:За съжаление, някой идиот е решил, че Пирин - Ботев ще е по интересен от нашия мач (което е абсурдно) и ще дават него. Чудя се дали не искат да скрият нещо от нас. Дано да не съм прав.
Ей с това не мога да се съглася.При честен мач,всеки мач е троен.Има много компоненти влияещи на крайния резултат в една среща,като един от тях е късмета.За мен той е най-съществената част в един мач,особено когато играят отбори с изравнени спортно технически възможности,каквито са нашите два.Да припомням ли мача във Варна с пропусната дузпа ,не помня вече колко атаки и положения създадохме и след лежане каквото съм виждал да лежат само плебеите на мачове с нас,добутаха мача до хикса.Това е честен мач с натежаване на късмета в една посока-тази на Славия.Надявам се късмета сега да е в наша полза и да няма съдийски аванти за отбора от Овча купел.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
СИК-ТИМ 0-3, просто защото сме класа над Слабия. А Дебелия Венци пак ще има да се пени, толкова тъп 4овек рядко се среща.
Готвача написа:...отбори с изравнени спортно технически възможности,каквито са нашите два.
Ей с т'ва пък аз няма да се съглася. Определено в момента сме по- класния отбор и всичко различно от победа за нас ще е изненадващо. Разбира се не е невъзможен и друг развой на мача и по честен начин, но пак казвам, това би било изненада за мен.
Да, тука някои колеги доста са се поизхвърлили, да видим сега какво ще кажат. Истината е че в момента сме един средняшки отбор, има редица недостатъци в играта и потенциалът е някъде за 6-7 място. Дано да запазим мястото си в първата седмица, но ще трябва доста да се потрудим.