Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот зеления » 29 юни 2010 23:43

Boksiorcheto написа:Абе вие говедата сте или психопати или шизофреници. Не мога да си обясня точно какво ви има. По-доло четох,че Черно море е,като Хихон в Испания. Според мен е по-скоро,като Ла Коруния или,като Виляреал. Като са средняци защо нямате толкова години победа на "Тича" и защо ви одрусаха крушата за купата,говеда? То бива,бива завист,но вашето вече е ужас! И не ми говорете колко е велика публиката на ЛЕВСКИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Съвет - не го казвайте това в Пловдив или Стара Загора,защото хем ще ви се смеят,хем ще ви бият :mrgreen: . При първия равен ви ходят по 500 човека. Ако става на въпрос Черното море винаги се представя достойно в Европа и не са го били трактористи и скиори.... представя се достойно срещу грандовете,а вас ви бият,като тъпани ;). За справка : Дербито между Левски и Цска есенния полусезон - посещаемост : 15 000. Битката за Пловдив Ботев:Локомотив - посещаемост:22 000. Айде със здраве,шопи. И един писа,че щял да се извини чак ако Жардел вкара 6-7 гола. Ами ако вкара ще направиш ли устни удоволствия на агитката на Черно Море ;)? Да видим както ги обвиняваш,че са малко,колко бързо ще се разрастнат за да получат удоволствие от теб ;). Моряци,не обръщайте внимание на злобните селяни!

Евала Пич! Каза го точно, кратко и ясно.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 юни 2010 06:29

Виж сега, Сашо ли си Морски ли си, селски ли си:
1СРЕДНЯК СТЕ! Като за 40 години сте играли 1 път в ЕКТ какви сте, фаворити за титлата ли? Оу вярно че имате Марио Жардел, айде сега вземете и Фернандо Редондо.
Като сте били Аякс какво? Марек са били Байерн, да ги слагаме първи направо!
Село викаме на Варна, защото е такъв като теб като дойде в София, изтърси ми "ай да варим..." и ви намразвам цялото съществуване.
2Шопи са хората живеещи около София, а вие не знаете кой къде живее мисля аз...
Боксиорчето, ти май вярно си боксиорче, мозъчните клетки ти липсват и си личи.

Но да си направим една равносметка: пак ще сте зад нас, пак ще се оправдавате със съдии и не знам си там какви други конспирации, нищо, че тоя сезон само пишките дето не ви смукаха реферите.
Приемете си съдбата и се връщайте в Б група, отрепки!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 30 юни 2010 07:40

rsk написа:Виж сега, Сашо ли си Морски ли си, селски ли си:
1СРЕДНЯК СТЕ! Като за 40 години сте играли 1 път в ЕКТ какви сте, фаворити за титлата ли? Оу вярно че имате Марио Жардел, айде сега вземете и Фернандо Редондо.
Село викаме на Варна, защото е такъв като теб като дойде в София, изтърси ми "ай да варим..." и ви намразвам цялото съществуване.

Но да си направим една равносметка: пак ще сте зад нас, пак ще се оправдавате със съдии и не знам си там какви други конспирации, нищо, че тоя сезон само пишките дето не ви смукаха реферите.

Замисли се,пич! Помисли вие как говорите. Честно казано,когато съм бил у сИелУ София(най-вече по състезания) и съм ви слушал как слагате ударенията - направо се шашкам. Така,че не можете да кажете за варненци,че са селяни за това,че говорят неправилно при положение,че и вие говорите неправилно. Това е ФАКТ. Колкото до това дали имам мозъчни клетки - имам много повече от теб и си личи. Аз не съм влезнал в форума на един от най-симпатичните отбори в България,който се представя на ниво последните години и не съм тръгнал да ги обиждам нали? А,и като са такъв средняк защо нямате толкова време победа на "Тича"? И как ви разпориха задниците за купата? Сега ще кажеш съдията..... Ми замисли се,пич колко пъти вас съдията ви е вадил. Мога да ти дам 5-6 мача само от този сезон,така че всичко се връща ;). Моят съвет към теб е да не се заяждаш по чуждите форуми без причина,защото по този начин показваш само своя комплекс за малоценност. Човек ако иска да каже нещо,отива и го казва на хората в очите. Ти не си от тези хора и си личи с поведението ти по форумите.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 30 юни 2010 07:43

irko_petkov написа:
Boksiorcheto написа:Абе вие говедата сте или психопати или шизофреници. Не мога да си обясня точно какво ви има. По-доло четох,че Черно море е,като Хихон в Испания. Според мен е по-скоро,като Ла Коруния или,като Виляреал. Като са средняци защо нямате толкова години победа на "Тича" и защо ви одрусаха крушата за купата,говеда? То бива,бива завист,но вашето вече е ужас! И не ми говорете колко е велика публиката на ЛЕВСКИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Съвет - не го казвайте това в Пловдив или Стара Загора,защото хем ще ви се смеят,хем ще ви бият :mrgreen: . При първия равен ви ходят по 500 човека. Ако става на въпрос Черното море винаги се представя достойно в Европа и не са го били трактористи и скиори.... представя се достойно срещу грандовете,а вас ви бият,като тъпани ;). За справка : Дербито между Левски и Цска есенния полусезон - посещаемост : 15 000. Битката за Пловдив Ботев:Локомотив - посещаемост:22 000. Айде със здраве,шопи. И един писа,че щял да се извини чак ако Жардел вкара 6-7 гола. Ами ако вкара ще направиш ли устни удоволствия на агитката на Черно Море ;)? Да видим както ги обвиняваш,че са малко,колко бързо ще се разрастнат за да получат удоволствие от теб ;). Моряци,не обръщайте внимание на злобните селяни!

ПРОБЛЕМА НА шопите ,е че вече в БГ ФУТБОЛА СЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ФУТБОЛ: ОТ ГАНЧЕВ ОТ КОКО ОТ ТИМ ОТ СЪБЕВ И ТЕ ВЕЧЕ ТРЕПЕРЯТ ЗА ПСЕВДО ПОЗИЦИЙТЕ СИ. НЕ МОГАТ ДА ПРЕЖИВЕЯТ ЖАЛКИТЕ шопчета ,ЧЕ В Т.Н. ПРОВИНЦИЯ СЕ МИСЛИ ПОВЕЧЕ ЗА СПОРТ И СЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ МАНГИ ЗА СПОРТ, С ТОВА ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ НАДЯВА ВИЕ ДА ПОСЛЕДВАТЕ КРАХА НА ПЕРУКАТА И БОСТАНДЖИЯТА ЗАЩОТО ПОЛИТИКАТА Е НОСОЧЕНА СРЕЩУ ВАС, ВИЕ ИЗМЕТ НЕЗЕМНА шопска СЪСЪПАХТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ФУТБОЛА ИДВА ВАШИЯ КРАЙ СЪВСЕМ СКОРО. И ПОМНЕТЕ ЩЕ ВИ СЕ РАЗПОРЯТ ЗАДНИЦИТЕ НА ТИЧА, ЛАУТА В ЛОВЕЧ В ПЕРНИК В СТАРА ЗАГОРА. НА БЪЛАГАРИЯ И ПИСНА ОТ ВАС.

Много си прав. За жалост те го осъзнават,но не искат да си го признаят ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 юни 2010 09:17

Еба си гадните комплексирани шопи.Кой къде живеел?Шопите били около София.Дрън-дрън.То около София не останаха вече села.Всичките станаха квартали.Нищо че още серете в дупките около къщите си.Ама иначе са голямата работа и всички като ги питат къде живеят,разправят че са около жълтите павета.Но това е най малкия проблем.Големия им проблем е че основната мисъл която ги преследва е че са хванали Господ за шлифера и как да стане така че да не го изтърват.Първо не е Господ,ами шибаната партия.И второ вече даже и този шлифер взе да ви се изплъзва.И като говорим за средняшки отбор,вашите даже на евро ниво не са и такива.Ако фен на Барса каже на фен на Еспаньол че са средняшки отбор мога да го приема.Ама просто левскарче да каже на фен на Локо,Ботев,Черно море,Берое че са средняшки отбор някак не се връзва.С подарени купи,титли и откраднати играчи мислите ли че примерноПирин нямаше да са по добре в Европа от вас?Поставени в равни условия виждаме че издишате.И започвате с комплексарските си изказвания.Този бил селянин/от Пловдив?от Варна?Градове с хилядолетна история./оня нямал мозъчни клетки/как пък го прецени?/не можели да говорят правилно/то пък ти си сигурно образец за Софиския университет?/.Забелязваш ли само с тези няколко примерчета как ти лъсват комплексите?Заеби брат.По добре си стой във форума на СУПЕР ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ от Левски и не се занимавай с хора които не можеш да понасяш как приказват.Хем не понасяш,хем се вреш при тях.Това как да го разбираме?Аз като не понасям левскари,влизам в синия форум само ако темата е супер интересна и не го правя с цел да изсера един кош лайна,а да изкажа мнение по тема която си мисля че е значима.Така че ако не искаш да комуникираш с нас,не го прави.А ако имаш да кажеш нещо лично на някого,драсни му едно на л.с.Не занимавай хората с простотиите си.А ако си много набрал на някого,чукни му една среща и се разберете като мъже.Стига си ревал като вдовица за...
П.п.Като слушам боксьрчето как възпитано се изказа,чак ми стана смешно.Защото според теб,от човек като него се очаква да скочи,да те плаши с бой и други такива.Ама човека с няколко клетки се оказа по възпитан от умник като теб.Бих те определил като смешник,но не искам да обиждам хората които със смешките си вдигат настроението на хората по света.Затова на теб оставям да прецениш що за стока си.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 30 юни 2010 09:54

rsk-къде си бре юнак,удари два реда че да ми тръгне на весело деня :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 юни 2010 10:06

rsk написа:Виж сега, Сашо ли си Морски ли си, селски ли си:

Росене, ти глупав ли си извинявай?
Първо се смееш като ти казват шоп- а на жител втория по големина град викаш селянин- ебаси и комплексарщината ебаси и чудото :mrgreen: Аз имам не по-малки доводи да ти казвам на теб селянин и на софианци като цяло по тази логика.....Пак ти казвам, ако Варна е село- не ми се мисли София какво е! И що не ми каза, че съм селянин докато бяхме с Мартин и играехме футбол, а? Или на сбирката на форума ? А сега ги пишеш тея глупсоти тука..... А?
Второ, чети бе момче- имаме мачове с Аякс, Нтингам, Байер Леверкузен и т.н...- един път сме били играли в ЕКТ.....
Като не си запознат не говори глупости...
В твоите очи може и да сме средняк- ама в моите и вие и ЦСКА сте средняцои- е, и? Какво правм тогава.....
Боли ма фара какво сте постигнали- с бутане всеи може...
Вижда се в Европа, че като няма кой да ви бута сте гола вода...
Първо аз "ай да ваврим" не казвам - говориш глупости.... По тая логика трябжва да мразиш Димо, пък вие сте големи дружки...
Значи аз да ви мразя- за това, че бате казвате дори на момичетата.... Диалго в автобуса момче към момиче- какво става бате, как е бате... Днес ОдИ :shock: ли да земеш млекОтО.... ПравИ ли тея неща, а тоя е много ОткАчЕн и т.н..... Вместо вЯрно ли, казвате вЕрно ли и т.н.....
Айде стига глупости, че да не се почваме на тема говорене.....
Имам чувството, че ви гони голям комплекс не малка част от софианци.....
Лятото като дойдете към морето "големите софианци" достатъчно съм ви траел глупостите.... Значи излиза, че и вие сте селяни по тази твоя гениална логика.....
И Марек са влезли в историята на фтбола у нас- искаш или не... Ние също....
И шампион ще стане този, който го заслужи с игра и има пари, ако ще и то Царичево да е! Разберете го- първите две места не са запазени вечно за вас! Колкото и да ви се иска.....
Бутането няма да е вечно!
За теб може и да няма друг отбор освен Левски или ЦСКА, но това далеч не значи, че твоет мнение има и грам истина... ПОне не се излагай да гоориш глупости, понеже тука изписа поредица простотии...
А не те ли е срам да говориш кой ще се оправдава за съдии- дето в един два мача да не ви подпрат и веднага сменяте комисия и ревете....
Е няма по-безочливи хора от вас!
Как да не ви мрази човек- наглост и безочие....

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 юни 2010 10:32

В Бразилия: Бившият артилейро вече е в Черно море

Бразилската преса също писа за трансфера на Марио Жардел в Черно море. Абсолютно всички издания пуснаха снимката на Жардел и треньора на варненския тим Велизар Попов, публикувана в официалния сайт на клуба.
"Ветеранът нападател прие офертата на клуб от България - коментира агенция "Ещадо". - 36-годишният Жардел подписа за една година с Черно море. Това ще бъде 19-ият отбор в неговата богата на голове и преживявания кариера. Не съм тренирал от 14 месеца, но бързо ще вляза във форма, каза Жардел. В Черно море той няма да носи екипа с №9, тъй като са му дали този с №16. Той играеше с този номер, когато спечели "Копа Либертадорес" с Гремио."
"Ветеранът Жардел изненадващо се появи в българския отбор Черно море - съобщава "Глобоешпорте". - На 36 години той търси нови предизвикателства в България. В България Жардел ще отбележи 20-ата годишнина от професионалната си кариера, стартирала през 1991 г. във Васко да Гама."
"Ешпортес" добавя: "Бившият артилейро на Гремио продължава с футбола в България. Той каза във Варна, че е изостанал с подготовката в последните 14 месеца, но се надява да стане голмайстор на българската лига и да спечели титлата с Черно море."

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 30 юни 2010 11:15

Не мога да разбера защо превърнахте темата в диалог с две възпалени мозъчета?
Хвърлих един поглед на мненията им - изключително тъпи парчета. Можеш ли да надприказваш глупака?
Темата е за прочистване отвсякъде!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 30 юни 2010 12:05

Е аз пък съм сигурен , че тоя дето говори за средняци и селяни , е някаква елин пелинска издънка правена на левия калник на трактора , която неистово се опитва да се докаже навсякъде въпреки , че целият му род през уикенда отива да копа .
Ей Сульо познавам доста кореняци софиянци и мога да твърдя ,че са земни и приятни хора , но за теб съм сигурен , че си елин пелински гъз , който като се прибере на село почва да плюе и по столицата само , за да се хареса на баба и дядо.
Такива лайнари като теб са чужди навсякъде и на село и в града и не им остава нищо друго освен да си избиват комлексите по форумите

Върни се в “Черно море”