16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ

Мнениеот balgarin » 11 юли 2015 12:06

Успех моряци! Смачкайте ги тия беларуси, покажете им кой е носителя на Купата :). Яко КУРьори за Динамо и смело напред!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 11 юли 2015 18:34

Малко не им стигна на Беларусите да са поставени в 3ия кръг което предвид че жребия е след първия мач облагодетелстваше и ЧМ жалко... Сега съперника който ще се изтегли за 3ия кръг ще е доста сериозен! Дано само да не разсее момчетата преди реванша особено ако е известен отбор!
Да не се получи едно разсейване - уау ще играем сега срещу някво голямо име пр. Борусия Дортмунд и да се забрави за реванша!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юли 2015 21:29

Динамо са си фаворити, няма какво да се лъжем.
Ние си излизаме, пък каквото стане.
Може пък и да ги отстраним, всичко се случва.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 юли 2015 10:39

Няма място за притеснения. Динамо Минск е голям отбор, с история, успехи преди както и актуални сега. И да отпаднем - няма да е в стил ЕВРОИДИОТ, като Литекс например, или като Левски и ЦСКА (докато участваха по държавна линия в ЕКТ). Ще отпаднем от класен и именит отбор, затова "пада ни пердето" и правим 2 добри мача и каквото стане.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 юли 2015 11:37

Точно това е идеята в тазгодишното ни участие в турнира.
Нито имаме бюджет, нито играчи за пробив, нито подготовка сме направили за турнира.
Кольо си го каза, правим опит да ги отстраним пък каквото стане.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 юли 2015 12:15

То, че е така, така е. Ще се пробваме, ще излезем и ще се раздадем, пък каквото се получи. Срещу силните играем по-мобилизирано и по-сполучливо. Това го можем най-добре . Наясно съм, че не можем да очакваме кой знае какви геройства тази година в Европа и затова не се притеснявам чак толкова. Важното е да се представим достойно, да излезем и да играем мъжки и когато отпаднем, да е с високо вдигната глава!
Мен ме е яд за три неща. Първото е, че А група е доста изравнена като сили тази година (или поне на мен така ми се струва) и доста дълъг ще е сезона, Бакари няма да го има премного време, а ни беше нужен за първенството. Не направихме кой знае каква селекция и всеки стойностен играч, ще ни е от голяма полза и нужда. Второто : Освен, че губим нападател, а и играч с много енергия, настроение за игра и раздаване. Той освен задълженията си в атака, гони много, раздава се, тормози защитниците при изнасяне на топката, покрива и помага в защита. Бори се яко и с това спомага много в дефанзивен план. А точно това пасва идеално в схемата на Кольо и в агресивния стил на игра на отбора ни. Бакари щеше да е много полезен в мачовете с Динамо. Кольо ще реши с кого да го замени и в нападение все ще измислим нещо, но за другото... И трето: За самия човек също ме е яд, колко много изстрада това момче откак е при нас. И продължава да се раздава, всеки път, след като се оправи, не се крие по терена.. Пожелавам му контузията да не е чак толкова тежка този път и да се възстанови напълно и бързо. Жалко, много жалко! :(
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юли 2015 15:19

И мен много ме е яд за Бакенко!Все се надявам поне за А група да се излекува.Дано не е със скъсани връзки.Моля те Господи помогни му!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 12 юли 2015 15:20

Напишете на първата страница на темата от колко часа е мача и евентуално по коя телевизия ще го предават.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 12 юли 2015 15:37

Интересно сега кой ще играе център нападател. Вариантите са три - Бижев, Петков или Вареа. Миналия сезон Адмирала доста залагаше на Бижев, но поне според мене не оправдава очакванията. Единственото с което се отличи са онези 6 гола в зимната подготовка. Живко Петков мисля, че не е толкова лош вариант, умее доста добре играта с глава. Може и да видим изненада и Вареа да се окаже изнесен по-напред.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 юли 2015 15:48

Svetlio написа:Напишете на първата страница на темата от колко часа е мача и евентуално по коя телевизия ще го предават.

20:00ч. Диема спорт http://play.gong.bg/

Върни се в “Черно море”