MOREE написа:някои разбра ли какво е имало на тича имало ли е шамари
Нищо няма да има, най-много да сменят Генов с помощника му, не научихте ли вече философията на управление на нашия клуб
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
MOREE написа:някои разбра ли какво е имало на тича имало ли е шамари
MORSKI написа:Чак пък да чете форума![]()
Не им пука и това е лошото!
А и някои от тях са си дупки пълни!
ShooterMan написа:Защо Варнафене?Защо ЕДИНИЯ да е извън групичката на която лидер е именно той?Аз тази групичка съм я виждал в дискотеките не въднъж и като пие с тях,като не играе с тях и е слаб-защо да му пазим рахатлъка?Само Миро Манолов поради контузията минава метър и новобранецът Димов,другите са еднакво слаби и неадекватни....винаги всичките?Как става това,да не са се наговорили?И защо Шерифът,който макар да е повече от тях в този отбор като стаж не е капитан?Не е втори капитан?Не е трети капитан...и защо не е с тях по дискотеките....а защо на теренът Шерифа е необяснимо с класа на Дяков,Сашо,Бачев,Тиаго и им спасява задниците всеки мач,играе като за 2-ма,за да ги компенсира?Много просто,Шерифът не е в кюпа им,както не е и Ратников явно,затова макар и най-добър е низгвернат.Както и Тошетко Колев бе,набор на Димов,но единия титуляр,другия-пейка,що така?Румен Николов?Капитанов кога ще помирише терена?Абе не се ли бръкне в онази групичка лидери начело с капитана пак ще има проблеми от този род.Нека е единствен,нека.Но когато Черно Море беше в криза миналата есен на топа на устата беше-Кривия,защото е капитан.Да,тежка е царската корона,не може само лаври.Косата,Генов,айде стига само треньорите,Кривия го късаха от плюнки,а тези-неее,те винаги са с ореол на светци...ами дай да критикуваме тогава Жардел хахахаха
ПС:Прав е Соле!Танко Дяков е мъжкар на терена,винаги се бори като лъв,нали?Няма 2 мнения.И затова когато симулира - МНОГО ЯСНО МУ ЛИЧИ!АМА МНОГО>Танк,знам,че четеш приятелю,не ти отива тази роля на женичка,никак даже.Особено на тебе.
varnafen написа:добре де, приемам че има групичка. да кажем, че те изгониха кривия. каква им е мотивацията сега?
няма никакво значение дали сашо е капитан или не. и да няма капитан - ввсе тая.
ShooterMan написа:MORSKI написа:Чак пък да чете форума![]()
Не им пука и това е лошото!
А и някои от тях са си дупки пълни!
Чете чете,аз Танка го познавам(макар и бегло и знам че чете,даже и регистрацийка се похвали,че има)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта