Със всичко съм съгласен, но за Бурабия ще ме извинявате!!!
Фаза защита- кръгла нула, клоняща към -1 заради глупавите фаулове.
Скорост- няма да я коментираме изобщо, все пак не му е чак толкова нужна за позицията му.
Ефективност-0 няма нито един пас зад гърба на защитата, нито едно уползотворено стат. положение
нито един шут в рамката на вратата и не е създал никаква опастност за защитата на противника.
Техника- ей тука не мога да отрека, че ако играе във "В" група или на аматьорски турнир ще е номер едно
по гърдиране, финтчета, прехвърлянки и други морафети, които в съвременния футбол са едно.........нищо.
Точно както и и грата му с изключение на един мач, този за супер купата.
За мен този футболист е плажен, да се прави на жонгльор.Редовно преброявам 3ма противникови играчи, които
е преминал на веднъж и вместо да изостри играта, ЛАКОМИЯТА продължава да лъже, все едно и точки ще вземем за
това!!!На мен такъв футбол не ми харесва.Искам да гледам директни играчи като Жоро, които освен техника, борбеност
агресия и игра в защита се раздават на 100% и винаги извличат максимума от ситуациите, а не се надлъгват с целия отбор
на противника.Дори Марчин е класа над него, поне използва удари от далеч и подава зад гърба на защитата.Рядко го виждам
да сбърка пас или поне не се отразява на отбора загубата на топката.Това ми мнение съм го изградил откакто Бурабия е при нас и
се чудех на мой приятел, който разбира от футбол и ми заяви, че такъв играч като него сме нямали до сега на "ТИЧА"!
Жонгльор от класа е да, но не виждам да помага на отбора или да го води.Пък това с постенето ще го пропусна, да не мислите
че в Европа футболистите не постят или пък, че Меси и Роналдо ядат вафли и дюнери.Има си както лекари, диетолози, добавки
химии и всичко, което е нужно, така и треньор, който не спи и може да види, че Бурабия няма физическите сили за 90 мин. сериозен
футбол.Едва ли това може да е сериозно оправдание за лиготиите му и неподплатеното му самочувствие!!!
П.П.Никога не съм си позволявал на стадиона или във форума да "храня" наши футболисти.
И сега не го правя, просто изявявам възмущението си от този непрофесионалист, който
взима голяма заплата за работа, която не върши!