Време е Велизар да си ходи !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Време е Велизар да си ходи !
Мача в Севлиево е Х, 2. С Черноморец най-вероятен Х, а с Левски - просто не знам. Има един момент в който нашите евробойци започват да издишат (и ние бяхме в такова положение като смениха Кольо) и ако ги сварим в такъв момент може дори да ги бием. Кой знае...
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
- The Sailor Man
А аз знам...
100%-ва 1-ца с Черноморец-3 точки за нас.
С Видима Х2 е мача,най-вероятно 1 точка и плювни по Велизар как не ги е бил тея,ние ще контрираме,че там ЦСКА е извадил 1 точка и така.....
С Левски-100%-ва еденица и победа с 3:0.Европейския надут балон дето яде бой от Търгу Муреш ще бъде попилян на Тича с голям резултат
Това е положението...минмум 7 точки(равния е с Видима) и максимум 9(ако бием Видима),но никакви илюзии да изпуснем 3 точки на Тича,поне не и сега в този момент....тука ще опердашим и Локо Сф после,и Славия,и Литекс и едва накрая,ама чак накрая на сезона около декември може Миньор да измъкне 1 точка,но никой преди това,НИКОЙ.
100%-ва 1-ца с Черноморец-3 точки за нас.
С Видима Х2 е мача,най-вероятно 1 точка и плювни по Велизар как не ги е бил тея,ние ще контрираме,че там ЦСКА е извадил 1 точка и така.....
С Левски-100%-ва еденица и победа с 3:0.Европейския надут балон дето яде бой от Търгу Муреш ще бъде попилян на Тича с голям резултат
Това е положението...минмум 7 точки(равния е с Видима) и максимум 9(ако бием Видима),но никакви илюзии да изпуснем 3 точки на Тича,поне не и сега в този момент....тука ще опердашим и Локо Сф после,и Славия,и Литекс и едва накрая,ама чак накрая на сезона около декември може Миньор да измъкне 1 точка,но никой преди това,НИКОЙ.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
popay, не си мисли, че можеш да казваш на хората какво да пишат и как да мислят! Всеки може д апише каквото иска- колкото и да не отърва на някои хора! "Раздаването на правосъдие" в стил- ти си олигофрен и пишеш тъпизми- се наказва според правилата, а и в реалния живот! Ако искаш санкция, ок, продъ;жавай така! Това се отнася до всички, които си мислят, че с анещо повече и могат да обиждат безнаказано- е, няма такъв филм, поне не и в нашия форум!
MORSKI написа:popay, не си мисли, че можеш да казваш на хората какво да пишат и как да мислят! Всеки може д апише каквото иска- колкото и да не отърва на някои хора! "Раздаването на правосъдие" в стил- ти си олигофрен и пишеш тъпизми- се наказва според правилата, а и в реалния живот! Ако искаш санкция, ок, продъ;жавай така! Това се отнася до всички, които си мислят, че с анещо повече и могат да обиждат безнаказано- е, няма такъв филм, поне не и в нашия форум!
Това за наказването и в реалния живот ми звучи като заплаха и не мога да разбера защо се опитваш да ми казваш какво да пиша и как да мисля , а бе не си ти човека , който ще ми дава наклон ?
Заплаха не е, но и сам се сещаш, че ако на някой се опитваш в реалния живот да му се правиш на интересен и да му казваш, че е тъп, олигофрен, че е мрънкало или нещо от този род- защото мисли различно от теб- едва ли ще те гледа и ще ти прави мили очи! Аз налкон не ти давам, но тук има правила- ти пишеш в този форум, значи трябва да ги спазваш! Ти редовно ги погазваш без да ти мигне окото и аз те предупредих, че това повече няма да го бъде! Оттам възприемай моите думи както искаш, това е! Всеки, който си мисли, че ще може да обижда и да нарежда други моряци и фенове изобщо на футбола във форума е в дълбока заблуда...

Посипвам си главата с пепел и се включвам в общия хор махнете Велизар върнете Кривия и сложете за треньор Тройчо или Гочето , така доволни ли са всички ръцете горе не ви чувам
@ Попай, @ Морския:
Колеги, този спор взе да става досаден. Ако все още е необходимо да си мерите нещо, направете го на лична, а ако все пак искате публика, преместете сеира в СПАМ-а
Колеги, този спор взе да става досаден. Ако все още е необходимо да си мерите нещо, направете го на лична, а ако все пак искате публика, преместете сеира в СПАМ-а

\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
- wicked1913
- Контакти:
Popeye е прав, за жалост на доста от хората,които пишат тук
Вижте, във всяка тема се коментира само "Велизар да си ходи, трябва ни специалист","Кольо бил най-големия, върнете Илиян","Абе за к'во изгониха кривия
" и т.н.
И вие не знаете какво искате,просто цари едно вечно недоволство!
Пак повтарям нямаме нужда от хора, които не им се ходи на стадиона!

Вижте, във всяка тема се коментира само "Велизар да си ходи, трябва ни специалист","Кольо бил най-големия, върнете Илиян","Абе за к'во изгониха кривия

Пак повтарям нямаме нужда от хора, които не им се ходи на стадиона!
фалшива коса - фалшив футбол!
wicked1913 написа:Popeye е прав, за жалост на доста от хората,които пишат тук![]()
Вижте, във всяка тема се коментира само "Велизар да си ходи, трябва ни специалист","Кольо бил най-големия, върнете Илиян","Абе за к'во изгониха кривия![]()
![]()
![]()
" и т.н.
Пак повтарям нямаме нужда от хора, които не им се ходи на стадиона защото дрън,дрън,дрън и само причини характерни за пу****е
Е,ти сега не даваш,хората които не са на твоето мнение,да го изкажем ли?

Само Черно море.
- wicked1913
- Контакти:
Аз съм на мнение,което е полезно за ОТБОРА!
А в крайна сметка всички стоим зад името ЧЕРНО МОРЕ, друг е въпроса какво печели ЧЕРНО МОРЕ,името,не играчите,треньора,масажиста и т.н., от липсата на свойте привърженици???
Ще ми отговориш ли?
А в крайна сметка всички стоим зад името ЧЕРНО МОРЕ, друг е въпроса какво печели ЧЕРНО МОРЕ,името,не играчите,треньора,масажиста и т.н., от липсата на свойте привърженици???
Ще ми отговориш ли?
фалшива коса - фалшив футбол!