6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот КироВарна » 10 сеп 2016 14:04

JACKO написа:Киро, самият ти с твоите мнения гледаш от високо! А това че Разград го е нямало на картата(не знам коя визираш) има си история, ако се осланяш на футболната, извини ме! Все пак това е само спорт, и ще се радвам някой ден да се срещнем на по бирка! Живи и здрави!
Колкото до мача 1:2, но нека по-добре представилият се победи. нямам нищо против!
Наздраве.

За бирката съм съгласен,аз черпя!!!Не гледам отвисоко и уважавам всички,заслужаващи уважение!!!Естествено е да очаквам,уважение и към ЛЮБИМИЯТ СИ ОТБОР!!!Когато става въпрос за ЧЕРНО МОРЕ,с който съм живял и за ТИЧА,където съм израснал,не съм готов на компромиси!!!Имаме малко титли и малко купи,но всички са спечелени честно,с борба само на терена!!Гордеем се с това!!!Ние сме ВАРНА,ние сме МОРЕТО!!!Ако някой си позволява да ни обижда,не виждам как може да очаква от нас куртоазия!!!Ако съм обидил някого,искам да му кажа,че ако продължи с обидите,пак ще го обиждам!!!Наздраве!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 сеп 2016 14:05

уфффф, аман! стига вече с тия съдии, че ми писна! един картон спести там на един от техните дето Уго Секо го мина и тва беше ...на нашите не знам колко картона спести дето се мъчат да го подлъжат на 100 пъти за дузпа! не да се помъчат малко повече да играят с топката и да вкарат гол ами със засилка се блъскат върху защитниците на лудогорец и ми падат, просейки някакви несъществуващи дузпи! накрая спести картон и на Илиан Илиев! също така вдигнаха една несъществуваща засада на лудогорец дето можеше и гол да ни вкарат, въпреки че някой от нашите изчисти от голлинията! нормално е 2-3 спорни положения да отидат в полза на силните на деня, ама аз поне нищо фрапантно не видях! паднахме заради наши малоумни грешки, липса на повече късмет и натрупана умора малко след началото на 2то полувреме, това е!!!
...не е като едно време срещу Левски да им свирят 2 измислени дузпи, едната от които в 95 мин. или нещо от сорта...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 10 сеп 2016 14:21

Един мач, който можеше да спечелим, но го загубихме поради шанс и "лудите", не обвинявайте съдията! Това първенство съдиите свирят съвсем различно от предните години! Похвално, но стават и такива отсъждания, не както ние искаме или как на нас се е видяло, хайде стига съдията, а от горе е бил... и "инструктиран"? Не го приемам (бяхте ли на инструктажа?)! Ако сме много по -добри, кой може да ни спре?
Като отбор в развитие съм доволен от духа и играта, имаме напредък, както сериозно срещу "Локо"Пд, но този път срещу нас имаше много голям потенциал и ни беше трудно второто полувреме! Логично загубихме, но времето е пред нас! Имаме шанс за шестицата! Не ми се вярва там да останат "Дунав",дори да победи "ЦСКА", същото и за "Верея", които трупат точки и задача да не изпаднат, симпатично играят!
А нашият отбор ще се подобрява, маратонът е дълъг по новата формула! Вярвам, че скоро ще се радваме как иначе, това е *ЧЕРНО МОРЕ* и не се дава лесно! Отборът на Варна! Идват и двата стадиона и младите от долу! Школите! Жалко,че Стара Загора има вече два отбора, Пловдив поддържа два, в София два, "ЦСКА: не мога да ги броя, а кога Варна ще има поне още един ФК, за да има местно дерби?
Ще се радвам, ако "Спартак" стане професионален и го хареса някой бизнесмен ( никога не съм симпатизирал на "Спартак" Вн, от дете пет годишен съм моряк), но местния патриотизъм не ми липсва! Липсват ми дербитата! Каква еуфория! Какви тръпки! Дано се върнат!
Очаквам много изненади това първенство! Дано накрая бъдем и по нагоре от шестото място? По традиция сме слаби есента и по - силни през пролетта! Не се отчайвайте! Само *ЧЕРНО МОРЕ*!
Последна промяна от Iceberg на 11 сеп 2016 00:44, променено общо 1 път.
Причина: т.9

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 10 сеп 2016 16:44

Не мисля, че съдията беше фактор в този мач. Просто по презумция се опита да се хареса на господаря си. Нашите играха много добре, на върха на възможностите си, а това не стигна дори за точен удар. Приятно съм изненадан от Сукуп, Секо и Кузма. Явно са имали сериозен разговор през паузата.
Лудогорец си е класи над останалите в България, включително Фините и Микренци. Проспаха си тактично първото, за мен умишлено. Второто, след като нашите окапаха, вече беше въпрос на време да си довършат обръщачката.
Глупава смяна на Гонзо, но едва ли Коконов или Романов биха направили нещо.
Да завърша, този мач не е критерий за това къде се намираме спрямо останалите ни конкуренти. По-скоро следващия ще покаже това. Имаме крещяща нужда от вратар, централен защитник и разиграващ халф до Жоро. Мисля, че Траянов изигра писледния си мач със зелената фланелка.
Споко, нищо страшно не се е случило. Страшното беше глупостта която направихме предния кръг...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 10 сеп 2016 20:05

Как искате от мен да не обвинявам съдията,след като бях на мача и видях как страничния не вдигна засада и след това стана гол!!!Ако този гол не беше паднал точно тогава,минутите до края щяха да се изчерпват доста бързичко за Лудите!!!Това изнервя футболистите и играта става съвсем друга!!!Който е бил на мача,не може да не е видял как топката,точно пред нас(около центр.линия)се удари в ръката на техен играч,но реакция нямаше!!!Незначителен епизод,но го давам за пример,защото беше под носа ни и не може само аз да съм го видял!!!Ако не сте видели колко пъти за нас фаул не се свиреше,дори при доста груби влизания!!!Ако не сте видели,какви незначителни докосвания се свиреха за тях,и колко обратни отсъждания имаше в тяхна полза!?Ако не знаете,че това е основен прийом на съдиите в БЪЛГАРИЯ за натикване на играта в едната половина.....значи сте гледали някой друг мач!!!Ние отпаднахме физически и Лудогорец ни натискаше здраво!!!Много вероятно беше да ни вкарат гол и без помощта на олигофрените в жълто,но да бяха го направили!!!Ако ни бият без аванти ще бягам след тях и ще ги поздравявам,защото ние може да сме всякакви.....но винаги правим евалла на мъжките постъпки и на мъжкото поведение!!!Нищо мъжко няма в спортен двубой,спечелен дори и с мъничко помощ!!!Ако зрителите помогнат на катастрофирал екипаж,в автомобилно рали-състезание,той бива дисквалифициран!!!Ако зрител подхвърли вода на маратонец,той отпада от състезанието.....заради това че си направил гаргара,с чужда помощ!!!С нас от 1945 година си правят гаргара,всякакви жалкари....и ни лъжат,че това е спорт!!!Най лошото е,че доста от съфорумниците приемат за нормално....да бъде подпиран по силния!!!До толкова,това е станало част от играта,че трябва да го смятаме за нормално!!!Не,мерси!!!На мен отдавна ми е писнало от гаргари!!!Нито искам да оправдавам загубата,нито да се заяждам!!!Просто,ако някой някого побеждава....нека да е честно!!!Става въпрос за футбола ни въобще,не само за ЧЕРНО МОРЕ!!!От такива дребни тарикатлъци,сме на ниво Люксембург!!!С голям зор!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 сеп 2016 21:19

КироВарна написа:Как искате от мен да не обвинявам съдията,след като бях на мача и видях как страничния не вдигна засада и след това стана гол!!!Ако този гол не беше паднал точно тогава,минутите до края щяха да се изчерпват доста бързичко за Лудите!!!Това изнервя футболистите и играта става съвсем друга!!!Който е бил на мача,не може да не е видял как топката,точно пред нас(около центр.линия)се удари в ръката на техен играч,но реакция нямаше!!!Незначителен епизод,но го давам за пример,защото беше под носа ни и не може само аз да съм го видял!!!Ако не сте видели колко пъти за нас фаул не се свиреше,дори при доста груби влизания!!!Ако не сте видели,какви незначителни докосвания се свиреха за тях,и колко обратни отсъждания имаше в тяхна полза!?Ако не знаете,че това е основен прийом на съдиите в БЪЛГАРИЯ за натикване на играта в едната половина.....значи сте гледали някой друг мач!!!Ние отпаднахме физически и Лудогорец ни натискаше здраво!!!Много вероятно беше да ни вкарат гол и без помощта на олигофрените в жълто,но да бяха го направили!!!Ако ни бият без аванти ще бягам след тях и ще ги поздравявам,защото ние може да сме всякакви.....но винаги правим евалла на мъжките постъпки и на мъжкото поведение!!!Нищо мъжко няма в спортен двубой,спечелен дори и с мъничко помощ!!!Ако зрителите помогнат на катастрофирал екипаж,в автомобилно рали-състезание,той бива дисквалифициран!!!Ако зрител подхвърли вода на маратонец,той отпада от състезанието.....заради това че си направил гаргара,с чужда помощ!!!С нас от 1945 година си правят гаргара,всякакви жалкари....и ни лъжат,че това е спорт!!!Най лошото е,че доста от съфорумниците приемат за нормално....да бъде подпиран по силния!!!До толкова,това е станало част от играта,че трябва да го смятаме за нормално!!!Не,мерси!!!На мен отдавна ми е писнало от гаргари!!!Нито искам да оправдавам загубата,нито да се заяждам!!!Просто,ако някой някого побеждава....нека да е честно!!!Става въпрос за футбола ни въобще,не само за ЧЕРНО МОРЕ!!!От такива дребни тарикатлъци,сме на ниво Люксембург!!!С голям зор!!!

+1 000 000! Казано перфектно! Просто няма какво да се добави.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 11 сеп 2016 00:00

Бихте ли обяснили,какво точно игра Морето и на базата на какво са коментарите за перфектната игра дори и до 60тата минута.Съдията е ....,това е ясно,но дайте за футбол да говорим.По какъв начин заслужавахте победата?Да,автогол,след центриране,нескопосана намеса на наш,без да има някой от вашите наоколо,да го натиска.Ок,повеждате.Проблясък на Жоро Илиев,после удар в крака на същия наш герой и греда.Това е достатъчно да ни победите.Пропагандата шопска ви заля и вас.Ми да ни няма,че да тръгнат нещата в милата ни татковина.
Не мога да разбера защо така се настройвате срещу нас?Както и да е.Морални победители сте.
След кончината на Лудогорец,ще последва апогея на Българския футбол.Дерзайте!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 11 сеп 2016 00:01

Какви са тези псувни от публиката ви? Няма такава селяния иначе разградлии такива, разградлии онакива...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 11 сеп 2016 01:28

mozart написа:Какви са тези псувни от публиката ви? Няма такава селяния иначе разградлии такива, разградлии онакива...

Абсолютно! На мача с Дунав в Разград бяха същите... хм... каруцари. Разбира се, не съм очаквал в следващия мач да се държат различно. В Разград били ядосани от цената на билета и от отношението на полицията, а в Каварна? Всеки нормален човек би се срамувал от такова поведение, а те даже се гордеят и ми обясняват, че ГРАДСКИТЕ агитки се псували и биели помежду си, за разлика от СЕЛСКИТЕ, които само биели тъпана. Не, просто няма такъв цирк. :lol: :lol: :lol:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 сеп 2016 09:40

РМС Варненски моряк написа:Един мач, който можеше да спечелим, но го загубихме поради шанс и "лудите", не обвинявайте съдията! Това първенство съдиите свирят съвсем различно от предните години! Похвално, но стават и такива отсъждания, не както ние искаме или как на нас се е видяло, хайде стига съдията, а от горе е бил... и "инструктиран"? Не го приемам (бяхте ли на инструктажа?)! Ако сме много по -добри, кой може да ни спре?
Като отбор в развитие съм доволен от духа и играта, имаме напредък, както сериозно срещу "Локо"Пд, но този път срещу нас имаше много голям потенциал и ни беше трудно второто полувреме! Логично загубихме, но времето е пред нас! Имаме шанс за шестицата! Не ми се вярва там да останат "Дунав",дори да победи "ЦСКА", същото и за "Верея", които трупат точки и задача да не изпаднат, симпатично играят!
А нашият отбор ще се подобрява, маратонът е дълъг по новата формула! Вярвам, че скоро ще се радваме как иначе, това е *ЧЕРНО МОРЕ* и не се дава лесно! Отборът на Варна! Идват и двата стадиона и младите от долу! Школите! Жалко,че Стара Загора има вече два отбора, Пловдив поддържа два, в София два, "ЦСКА: не мога да ги броя, а кога Варна ще има поне още един ФК, за да има местно дерби?
Ще се радвам, ако "Спартак" стане професионален и го хареса някой бизнесмен ( никога не съм симпатизирал на "Спартак" Вн, от дете пет годишен съм моряк), но местния патриотизъм не ми липсва! Липсват ми дербитата! Каква еуфория! Какви тръпки! Дано се върнат!
Очаквам много изненади това първенство! Дано накрая бъдем и по нагоре от шестото място? По традиция сме слаби есента и по - силни през пролетта! Не се отчайвайте! Само *ЧЕРНО МОРЕ*!

Радвам се за теб приятелю,щом смяташ,че през това първенство съдиите свирят съвсем различно!!!Такива оптимистични мисли,ще ти дадат повече спокойствие и вяра в светлото бъдеще!!!Искам само да те запитам дали си гледал снощният мач Нефтохимик-Левски?Ако си го гледал,продължаваш ли да мислиш,че съдиите вече са принципни,честни и чисти?Ако не си го гледал намери начин да го гледаш и си кажи мнението!!!Съдийски грешки стават постоянно и по целият широк свят!!!Но само в БЪЛГАРИЯ те са изключително в полза на определени отбори!!!Ако реферите започнат да грешат понякога в полза на Нафтата,Дунав,Пирин срещу Левски,ЦСКА и Лудогорец......ще ти повярвам,че нещо се е променило!!!Засега,мисля че нещата са същите,каквито винаги са били!!!И е жалко!!!Спартак и аз ги искам в Първа лига!!!Надявам се,нашите ръководители да започнат да градят най после отбор,който да се бори за нещо повече!!!Тогава плебейските 6 точки на сезон,ще ни дойдат дюшеш!!!Пък и дербито,си е неповторима тръпка!!!

Върни се в “Черно море”